Naprijed Gošk
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Posušje me sinoć izradilo, valjda Gošk osvjetlja obraz Hercegovine.
Naprijed Gošk
Naprijed Gošk
-
johntravolta123
- Kontakt:
Valon Berisha ?
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Pise se Vrancic ide u Mostar na posudbu a oni nama vracaju Gulishu?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nista ja njima nebi posudjivao oni imaju bodova kao i mi, konkurenti su nam za pozicije u europi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 dec 2023, 12:25Pise se Vrancic ide u Mostar na posudbu a oni nama vracaju Gulishu?
Tako i treba jeb. Velez. samo sebe gledati i nista drugo.
- PeppermintSA
- Kontakt:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
bordobijeli
- Kontakt:
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Ako je Kosovar, da li se tretira kao stranac ili kako već uopšte? S obzirom na naše komplikovano podnevlje i zakone.bordobijeli je napisao/la: ↑16 dec 2023, 13:49Peneranda, Renan, Francis, Guly ako vratimo Beriša bi bio 5 stranac a 3 mogu u zapisnik.
1946
I sta mi imamo tu, dajemo im naseg igraca a oni nama daju isto naseg.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 dec 2023, 12:25Pise se Vrancic ide u Mostar na posudbu a oni nama vracaju Gulishu?
Vrancic u maju puni 35 godina, nije mlad kao Guliashvili pa da treba da se vrati sljedeće ljeto kao bolji igrač.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
bordobijeli
- Kontakt:
StranacMourinhokilledbarca je napisao/la: ↑16 dec 2023, 13:54Ako je Kosovar, da li se tretira kao stranac ili kako već uopšte? S obzirom na naše komplikovano podnevlje i zakone.bordobijeli je napisao/la: ↑16 dec 2023, 13:49Peneranda, Renan, Francis, Guly ako vratimo Beriša bi bio 5 stranac a 3 mogu u zapisnik.
Tretira se kao Srbin, jer Kosovo je...Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑16 dec 2023, 13:54Ako je Kosovar, da li se tretira kao stranac ili kako već uopšte? S obzirom na naše komplikovano podnevlje i zakone.bordobijeli je napisao/la: ↑16 dec 2023, 13:49Peneranda, Renan, Francis, Guly ako vratimo Beriša bi bio 5 stranac a 3 mogu u zapisnik.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
pisalo je par forumasa sa Francis ide negdje u Saudijsku, tako nesto... sad jel supljaMourinhokilledbarca je napisao/la: ↑16 dec 2023, 13:54Ako je Kosovar, da li se tretira kao stranac ili kako već uopšte? S obzirom na naše komplikovano podnevlje i zakone.bordobijeli je napisao/la: ↑16 dec 2023, 13:49Peneranda, Renan, Francis, Guly ako vratimo Beriša bi bio 5 stranac a 3 mogu u zapisnik.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Kakve budale ako ga fakat tretiraju kao stranca

Kosovo, kakvo god ono bilo, pripadalo je nekadašnjoj državi kao i mi. Samim tim nema mi logike nikakve da ga tretiraju kao stranca. Al' eto.
Kosovo, kakvo god ono bilo, pripadalo je nekadašnjoj državi kao i mi. Samim tim nema mi logike nikakve da ga tretiraju kao stranca. Al' eto.
1946
Ma za Berishu na stadion unosim transparent "Kosovo je Srbija"
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑16 dec 2023, 13:54Ako je Kosovar, da li se tretira kao stranac ili kako već uopšte? S obzirom na naše komplikovano podnevlje i zakone.bordobijeli je napisao/la: ↑16 dec 2023, 13:49Peneranda, Renan, Francis, Guly ako vratimo Beriša bi bio 5 stranac a 3 mogu u zapisnik.
MortemHz je napisao/la: ↑08 dec 2023, 09:20Kosovo nije bila republika već autonomna pokrajina u sklopu Srbije kao što je bila i Vojvodina.mikimaus je napisao/la: ↑08 dec 2023, 07:18Kovovo je bivsa exYu republika i ne vidim kako moze biti stranac , uz to ovi ih jos smatraju dijelom Srbije tako da nam i to ide u korist . Za golmana bih uzeo Eldina Lolica iz Tuzle . 19 godina za naseg sahu je golman . Ako nista visok i siguran u istrcavanju , dobar reflex a i u21.
Bosna nije priznala Kosovo.
Ne bi bio stranac ako bi osoba imala pasoš Srbije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Tretirao bi se kao stranac.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑16 dec 2023, 13:54Ako je Kosovar, da li se tretira kao stranac ili kako već uopšte? S obzirom na naše komplikovano podnevlje i zakone.bordobijeli je napisao/la: ↑16 dec 2023, 13:49Peneranda, Renan, Francis, Guly ako vratimo Beriša bi bio 5 stranac a 3 mogu u zapisnik.
Kyeremeh najvjerovatnije ide,za Renana isto ima ponuda navodno.
Guli je sjajan samo ne znam gdje bi igrao?Desno krilo sto mu je primarno ne moze pored Hasica,lijevo Penaranda/Andjusic.Jedino iza spica
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pod terminom "strani igrač" se ne podrazumijevaju igrači sa prostora bivše SFRJ (Srbija, Hrvatska, Crna Gora, Slovenija i Sjeverna Makedonija)
Jeste li primjetili protiv Goska CG zastavu na istoku 
Trenutno korisnika/ca: relativizam i 22 gosta.