Premijer liga BiH - aktuelno

Hajdeee
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Hajdeee » 16 dec 2023, 13:38

Ma ide guranje ZljCr u Gabeli, nemojte biti naivni.
Suvise su ostali duznici Vici i savezu, po raznim osnovama, da se dozvoli da padnu bas na dno.

Dvica u Gabeli.
- FKS -

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 16 dec 2023, 13:40

Hajdeee je napisao/la:
16 dec 2023, 13:38
Ma ide guranje ZljCr u Gabeli, nemojte biti naivni.
Suvise su ostali duznici Vici i savezu, po raznim osnovama, da se dozvoli da padnu bas na dno.

Dvica u Gabeli.
Sigurno

Podanicki su se ponijeli prema savezu za opstanak u ligi. 2,45 kvota na dvicu kluba koji je u osam kola na strani dao tri gola i osvojio nula bodova

oldschool72
Kontakt:

Post Postao/la oldschool72 » 16 dec 2023, 13:41

Kmeljkane, Kmeljkane moj, dugo ćeš na 19 bodova tavoriti :kafa:
slika
Velež do groba

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 16 dec 2023, 13:45

JohnCleese je napisao/la:
16 dec 2023, 13:26
worchester je napisao/la:
16 dec 2023, 13:12
16 dec 2023, 12:18

Kako sad pa srbijanski, valjda srpski :kafa:
Ne znam na sta aludiras?
Na igrace
Jbg,ja igrace iz srbije zovem srbijanci,da li je ispravno ne zanima me. I najmanje je bitno kako ih oslovljavas,bitno je sta ti donesu u klub a ti igraci su malo kvaliteta donijeli u borac. Dzigi ninkovic,milan stupar i jos njih par su bili pojacanja,ostali su ojebine. Treneri karasi,kiza milinkovic i brt lalat su sjebali sve sto se moglo

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 16 dec 2023, 13:46

Jest Željezničar u lošoj formi, ali da ih treba gurati protiv yebenog GOŠKA je već preseravanje.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 16 dec 2023, 13:49

Surreal je napisao/la:
16 dec 2023, 13:46
Jest Željezničar u lošoj formi, ali da ih treba gurati protiv yebenog GOŠKA je već preseravanje.
Ekipa koja nema jednog jedinog boda na gostovanju, naravno da treba poguranac od sudija.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 16 dec 2023, 13:53

16 dec 2023, 13:45
16 dec 2023, 13:12

Ne znam na sta aludiras?
Na igrace
Jbg,ja igrace iz srbije zovem srbijanci,da li je ispravno ne zanima me. I najmanje je bitno kako ih oslovljavas,bitno je sta ti donesu u klub a ti igraci su malo kvaliteta donijeli u borac. Dzigi ninkovic,milan stupar i jos njih par su bili pojacanja,ostali su ojebine. Treneri karasi,kiza milinkovic i brt lalat su sjebali sve sto se moglo
Ako ti je ninkovic kockar pojacanje ti nemas pojma bomba za svlacionicu da nije politike skupo vas je mogao kostati
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 dec 2023, 13:57

Tuzla je poslije Sarajeva skroz promjenila nacin igre ,drago mi je da Buco ima šlifa da može promjeniti nešto da uvidi šta valja šta ne,u tom visokom porazu je uvidio da mu nemože ekipa igrati spustenog garda tj doci da se nadigrava i da gleda samo prema naprijed i onda da ostavljaju nazad ogroman prostor.

Uradio je najbolji moguci potez što je odlucio da prebaci Pantelica u spic umjesto sporog Hadzica ,i što sada igra na nacin da su svi iza lopte i da cekaju protivnika a gore imaju baš super brze igrace koji svakog na širinu mogu preci i upravo tako su i dali vecinu tih golova od utakmice sa Zeljom do danas na izgubljenu loptu protivnika i brzu tranziciju.

Generalno tako je i najlakse igrati ovu ligu kada protivniku daš loptu i ekipe u 90% slucejeva neznaju sta ce sa njom i ti cekaš samo grešku na širokom prostoru.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 16 dec 2023, 13:59

egocentrik je napisao/la:
16 dec 2023, 13:53
16 dec 2023, 13:45

Na igrace
Ako ti je ninkovic kockar pojacanje ti nemas pojma bomba za svlacionicu da nije politike skupo vas je mogao kostati
Svoj ti pos'o roso.
Proljetos je bio najbolji igrac borca i jedan od najboljih igraca lige!
Eto nek ti imas pojma a svi drugi neznalice. Bolje reci svojima da ne bacaju 25k mjesecno na preserandu,likovi vas kupaju hladnom vodom.
Mani se mene,ako neces normalnu pricu prodji me se.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 16 dec 2023, 14:02

Jos dva sata :ljepota: :opaopa:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 16 dec 2023, 14:10

tabba77 je napisao/la:
16 dec 2023, 13:23
Kako je lagan ovaj Kobiljar. Na njegovu nesreću a našu sreću, danas imamo priliku gledati najlaganijeg ikad na našim terenima.
Cekaj od 16:00h da vidis sta je najlaganiji igrac
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 dec 2023, 14:13

Danas GOŠK ima najvise navijaca u Bosni od svog osnivanja. Svi zele vidjeti Zeljeznicar u drugoj ligi a danas padaju na jedno mjesto od mjesta koje vodi u nizi rang ako GOŠK obraduje.

Naravno da ne bi volio zbog Čelika koji iduce sezone napada PLBIH vidjeti Zelju kao konkurenta ali kao najslabiji tim lige uz Zvijezdu ispadanje se čini kao zasluzeno.

Ove ekipe sa kojima se bore za opstanak(Gosk,Igman,TC) imati će takodjer par kola na proljece da se i bodovno odvoje od Zvijezde i Zelje jer Zelju čeka Siroki, Zrinjski i Sarajevo. :kafa:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 16 dec 2023, 14:20

U gabeli sva tri znaka su u opticaju 1,x,2 :mrgreen:
04.10.2009 !

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 16 dec 2023, 14:21

Najbolji način da Željezničar spasi sezonu je da zamole Osima da se vrati, fino ide pauza Arapa staviti na mjesto pomoćnog trenera, uz Amara kao šefa stručnog štaba.

Molim navijače Željezničara da ne pijene, jer isti priželjkuju ulazak kriminalaca Mamića u klub, ali eto Amar je problem. Osim je ogroman autoritet i sigurno da bi Željo uz njega dobio poguranac od sudija, pritom je bolji trener od ovog njihovog trokuta (Bašić, Mulalić, Arap). Nekako sam siguran da bi Osim na svoju riječ doveo par provjerenih pojačanja, te bi sigurno spasio sezonu. Uz to i Arap bi profitirao jer bi imao kultnog trenera uz sebe koji bi ga mogao naučiti mnogo čemu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

nofearhz
Kontakt:

Post Postao/la nofearhz » 16 dec 2023, 14:22

Ovim putem se izvinjavam NoDiju stvarno nisam imao namjeru da ga toliko prepadnem da ne smije uc na forum citav dan.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 16 dec 2023, 14:25

avenija je napisao/la:
16 dec 2023, 14:13
Danas GOŠK ima najvise navijaca u Bosni od svog osnivanja. Svi zele vidjeti Zeljeznicar u drugoj ligi a danas padaju na jedno mjesto od mjesta koje vodi u nizi rang ako GOŠK obraduje.

Naravno da ne bi volio zbog Čelika koji iduce sezone napada PLBIH vidjeti Zelju kao konkurenta ali kao najslabiji tim lige uz Zvijezdu ispadanje se čini kao zasluzeno.

Ove ekipe sa kojima se bore za opstanak(Gosk,Igman,TC) imati će takodjer par kola na proljece da se i bodovno odvoje od Zvijezde i Zelje jer Zelju čeka Siroki, Zrinjski i Sarajevo. :kafa:
Samo ne znam kako vama ide u prilog da Željo igra istu ligu s vama, Manijaci vam zabranili gostovanja repke, šta bi vam tek u ligi bilo.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 16 dec 2023, 14:25

Gošk danas uzme, a sutra Igman i jesenji prvaci 😂😂😂
🇵🇸

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 dec 2023, 14:27

Ponovo samo o Želji pišu, a onda sam ja "opsjednut" Sarajevom. :bow: :bow: :rol: :rol:

Na posljednjih 500 stranica ove teme 480 je samo o velikom Željezničaru. :kafa:
StrikeWarzone je napisao/la:
16 dec 2023, 14:25
Samo ne znam kako vama ide u prilog da Željo igra istu ligu s vama, Manijaci vam zabranili gostovanja repke, šta bi vam tek u ligi bilo.
On samo pokušava biti zanimljiv, vidiš da se potrudio iako ne shvata šta piše.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nofearhz
Kontakt:

Post Postao/la nofearhz » 16 dec 2023, 14:27

avenija je napisao/la:
16 dec 2023, 14:13

Ma nece zeljo ispast vjerujte mi, gurat ce njih ako zagusti samo da ne ispadnu… nije u interesu drzave da zeljo ispadne

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 16 dec 2023, 14:28

Zamisli Željo na zimsku pauzu kao predzadnji 😍

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Burberry46, jurisicduska, ristagrad, StevieG8 i 42 gosta.