FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
20% posjeda lopte.
Posljednja vam bila u karijeri!
Posljednja vam bila u karijeri!
-
- Kontakt:
Nikad se zeljo nece oporaviti od ovoga. Najveci poraz je sto je dopusteno ovom izmetu da budu u zelji treniraju i igraju. Trebali su prije 2 mjeseca dobiti zabranu prilaska Grbavici, da ih bude strah po gradu hodat natjerati ih da sami raskidaju ugovore. Oni treniraju i igraju regularno.
-
- Kontakt:
Ali zato kad dodje 40 igraca na posudbu da ih Hakim uigra zimus da izbore opstanak
Nema veze onaj arap.
Ekipa mu igra ko skup klosara koji su se prvi put sreli u zivotu. Taktika izbij, nabij, ho-ruk, drz-nedaj. Ekipa mu zabila jedan gol u 4 utakmice i osvojila jedan bod od mogucih 12. Eto na sta je Zeljo spao i sta je dozvolio sebi
Galic predvodnik klosarluka, glupan dobi crveni ko da je zadnji amater i naravno zavali ekipi, boli ga qrc
puuuu yebo vas otac klosarski.
Ovo je najlosiji Zeljo u historiji.
Ekipa mu igra ko skup klosara koji su se prvi put sreli u zivotu. Taktika izbij, nabij, ho-ruk, drz-nedaj. Ekipa mu zabila jedan gol u 4 utakmice i osvojila jedan bod od mogucih 12. Eto na sta je Zeljo spao i sta je dozvolio sebi

Ovo je najlosiji Zeljo u historiji.
Kakva igra, Basicu odlazi.
Bekricu legendo moze li jos jedno tuce tvojih pojacanja....
Kakva igra, oni ovaj sport treniraju 10 15 godina.
Ja bi bio bolji igrac daj mi 3 4 mjeseca kunem se.
Mamu im bezobraznu. Ako nam ne dodju Cavani i Ozil crno nam se pise.
Bekricu legendo moze li jos jedno tuce tvojih pojacanja....
Kakva igra, oni ovaj sport treniraju 10 15 godina.
Ja bi bio bolji igrac daj mi 3 4 mjeseca kunem se.
Mamu im bezobraznu. Ako nam ne dodju Cavani i Ozil crno nam se pise.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
Pored ovakvih Idiota na terenu, Klop i Murinjo da dodju,nebi mogli nista promjeniti...
Sto posto, zato sam i rekao danas da su navikaci, djelimicno krivi.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑16 dec 2023, 16:51Nikad se zeljo nece oporaviti od ovoga. Najveci poraz je sto je dopusteno ovom izmetu da budu u zelji treniraju i igraju. Trebali su prije 2 mjeseca dobiti zabranu prilaska Grbavici, da ih bude strah po gradu hodat natjerati ih da sami raskidaju ugovore. Oni treniraju i igraju regularno.
Bekric silji kitu na Jasarevicu....
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
-
- Kontakt:
Ko ce ba doci ,ostat ce ti 80% ovih jadnika doci ce 2.3 iz federalne i jos 2.3 ova sto su negdje vani zavrsili karijere
- Meraak1921
- Kontakt:
Ako se ne dese neke stvari na pauzi, bojim se da selimo u federalnu ..
-
- Kontakt:
hvala brate
Jest vala.frenky1991 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 16:55Pored ovakvih Idiota na terenu, Klop i Murinjo da dodju,nebi mogli nista promjeniti...
Ko da se takmicimo u Bundesligi ili Premiershipu, ko da igramo protiv Bayerna ili Citya, pa je sad jako tesko da napravimo bar jednu sansu protiv yebenog GOSKa, da nas Tuzla ili Sloga trpaju ko zadnje amatere.
De bogati

- MocMahale444
Estagfirullah, vela havle la vela kuvvete
Hajde sto smo mi losi i ptica na grani zna ali sto levat navlaci Gosku

Hajde sto smo mi losi i ptica na grani zna ali sto levat navlaci Gosku

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Jesmo karine, al nam sviraju faulove u napadu ko da je kosarka. Sero nogom, sa trave, zakaci Galica, ovaj vrati i dobije crveni. To je u redu s tim sto je i Sero trebao da dobije crveni.
Ove debile treba sve rastjerati, **** im mamu u picku
-
- Kontakt:
Nece da igraju citavu polusezonu, a mi ih trpimo. Ko nas ebe kad smo retardirani. Citavu polusezonu pisaju po klubu i navijacima. Sve smo mi ovo sami sebi napravili. Kako posijes, tako pozanjes. Bio nekad jedan FK Zeljeznicar.
Pročepit će negdje.
Suljo Krpic je jedan od najprecjenjenijih igraca ikada. Lik iznova i iznova dobija priliku da pokaze i uvijek jedno veliko nista....
-
- Kontakt:
A sta mozes pokazati u ovoj ekipi? Ovdje Livaju da dovedes, lik bi izgledao ko amater.
Vidis da smo najgora ekipa u ligi sa najmanje postignutih golova
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ma sudjenje kao i u Vrapcicima, Kosevu, Banja Luci..RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 dec 2023, 17:01Jesmo karine, al nam sviraju faulove u napadu ko da je kosarka. Sero nogom, sa trave, zakaci Galica, ovaj vrati i dobije crveni. To je u redu s tim sto je i Sero trebao da dobije crveni.
Mekiću daBogdo ligamente pokidao, **** ti svu familiju
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- MocMahale444
Ali on se boriiiiiiii

Jasta lik nije ni 2% od prije sto je bio, nazalost.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic i 8 gostiju.