FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Batina je iz raja pobjegla.
Gigovicu **** ti najmilije i tebi i vici.
Milose voljene ti guzim.
Gigovicu **** ti najmilije i tebi i vici.
Milose voljene ti guzim.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Gledaj sudjenja. Umjesto cistog faula nad Cosicem iz zone suta za nas debil ne svira nista i primamo gol iz narednog napada. Korner nam ne da.
To sto smo debili je deseta prica, al ne mijenja cinjenicu da nas ozbiljno karaju.
To sto smo debili je deseta prica, al ne mijenja cinjenicu da nas ozbiljno karaju.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
9.utakmica na gostovanjima.
0.bodova.
3.postignuta gola.
19.primljenih.
Neka ostane upisano.
Po mogućnosti i pinnovano.
Ali barem upisano, velikim debelim slovima u našu memoriju.
Ne došli do Sarajeva.
0.bodova.
3.postignuta gola.
19.primljenih.
Neka ostane upisano.
Ne došli do Sarajeva.
Posjed 75 25, sutevi 18 1 za gosk.
Dan te hebo sta mi pratimo
Dan te hebo sta mi pratimo
Pomalo sa tim Gigovicem.
Nije Gigovic kriv sto Krpic, Drljo i Jaber ne znaju zabiti gol ili sto je Galic kreten koji se zalijece nesto i dobija crveni.
Nije Gigovic kriv sto je Zeljo zabio jedan gol u 5 utakmica koje je vodio ovaj arapski šalatan...i to Selimovic u 95 minuti protiv Posusja.
Nije Gigovic kriv sto Krpic, Drljo i Jaber ne znaju zabiti gol ili sto je Galic kreten koji se zalijece nesto i dobija crveni.
Nije Gigovic kriv sto je Zeljo zabio jedan gol u 5 utakmica koje je vodio ovaj arapski šalatan...i to Selimovic u 95 minuti protiv Posusja.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 16 dec 2023, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
- MocMahale444
avalPacidoroP je napisao/la: ↑16 dec 2023, 17:509.utakmica na gostovanjima.
0.bodova.
3.postignuta gola.
19.primljenih.
Neka ostane upisano.
Ne došli do Sarajeva.
Moras priznati da nismo sami krivi za ovo, jedino ako nisi realan pa da pravdas sudjenje koje je inace katastrofa.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
Opet nam Sudija Kriv? HAHAHAHAHHAHA
Pa vi fakat niste normalni
9 Tekmi u gostima,3 gola 19 primili,sudija nam kriv ??

- Meraak1921
- Kontakt:
Ma sjedi i tipkaraj, bice bolje u federalnoj
-
- Kontakt:
Nije, al isto tako nije isto kada Galic dobije crveni, a Suta ne dobije, jel tako ?let3 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 17:51Pomalo sa tim Gigovicem.
Napravio je faul nad Galicem prije toga, za zuti, nista. A onda ga je nekoliko minuta kasnije udario nogom sa trave i nista. To ti je normalno?
Ne pravdam pickice
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 16 dec 2023, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Frajer sam ko duh zabija, mi fulamo sve i gubimo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ali smo mi kao klub jadni i igracki i administrativno i svi ce nas karindjat i svi ce najavljivati pobjede protiv nas i svi ce nas krasti a mi necemo nista uraditi. Mozda napisemo nekad neko beznacajno saopstenje koje sluzi za brisanje govvana nekog iz saveza.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 dec 2023, 17:49Gledaj sudjenja. Umjesto cistog faula nad Cosicem iz zone suta za nas debil ne svira nista i primamo gol iz narednog napada. Korner nam ne da.
Ovo sve sto nam se desava jesu godine amaterizma u vodjenju kluba. Mahalanje i pravljenje talova medju raznim ljudima nevezanim za Zeljeznicar. Tonemo i tonut cemo. Ne vidim nista bolje da ce se desiti ako ovako nastavimo. I kad ispadnemo iz lige tesko cemo se vratiti, nazalost krenuli smo stopama celika ali eto uzdam se u tom da smo ipak najbrojnija baza navijaca kojima je stalo do kluba i da to necemo dopustiti.
Sramota u svakom segmentu. Degradirali ste citavu historiju kluba i tesko cemo vratiti ime, ugled i sve lijepo vezano za Zeljeznicar u narednih 10 godina. Boli me jer smo sami sebi ovo napravili.
-
- Kontakt:
**** upravi majku u picku, nista nisu poduzeli da nam ovaj jad ne sudi tri utakmice gdje ima skandalozne odluke.
Kad sam vidio da sudi, znao sam sta ce se desiiti. Majku vam **** pickastu!
Kad sam vidio da sudi, znao sam sta ce se desiiti. Majku vam **** pickastu!
-
- Kontakt:
Identicna situacija kao i celiku, par sezona tavorenja spasavanja , dugova grcanja onda pred raspad dolaze nekakvi Turci nitokud i poslije ispadaju i nikad vise uci nece.
-
- Kontakt:
Hvala upravi i sportskom direktoru na vrhunski odradjenom poslu u ljetnom prelaznom roku. Sve su ovo plodovi njihovog posla u tom periodu. Uspjeli su napraviti najgoreg Zelju ikad. Slag na tortu je dovodjenje kojekakvih ubleha da se na nama uce kako biti strucni stab. Mi nikakve perspektive nemamo. Ni ispadanje iz lige nije najcrnje sto nam se moze desiti.
Hvala gospodaru pa i ovo brukanje zavrsi. Bar par mjeseci odmoriti od brukanja i patnje.
Momenat koji je za mene obiljezio polusezonu je ono uriniranje Jakovljevica po nasim jadnim pickicama. Ta situacija je dovoljna da opise citav njihov nastup u ovoj polusezoni.
0-0-9 na gostovanjima uz 3:19 gol razliku. Sedam gostujucih utakmica bez postignutog gola. Nezapamceno brukanje kluba.
Hvala gospodaru pa i ovo brukanje zavrsi. Bar par mjeseci odmoriti od brukanja i patnje.
Momenat koji je za mene obiljezio polusezonu je ono uriniranje Jakovljevica po nasim jadnim pickicama. Ta situacija je dovoljna da opise citav njihov nastup u ovoj polusezoni.
0-0-9 na gostovanjima uz 3:19 gol razliku. Sedam gostujucih utakmica bez postignutog gola. Nezapamceno brukanje kluba.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Od tih 9, 3 sudi Gigovic jednu Njegomirovic u Banja Luci..frenky1991 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 17:54Opet nam Sudija Kriv? HAHAHAHAHHAHA
-
- Kontakt:
Gledaj ovog **** arapskog, pa on ne zna ni gdje je ni zbog cega dosao ovdje
Ma poginuli svi dabogda pri povratku. Amin
-
- Kontakt:
Realno sudjenje je bilo za racku i to veliki ali to ne umanjuje cinjenicu da nam je fokin' gosk stvorio 4-5 cistih sansi i prije crvenog kartona niti da nam je ekipa u totalnom psihickom kolapsu i ako se ne promjeni nesto drasticno, mi cemo se do kraja boriti za opstanak. Ipak kao vjecni optimista mislim da Zeljo to ipak nece sebi dozvoliti. Nadam li se cudu?
-
Kada imas finu ekipu,ne mozete 100sudija protiv tebe..vidis Krpica,da je dao 0-1 i zatvaraj bunker..Znaci mogli smo iz 1 Sanse dati gol i rijesti..AL ne imamo igrace s IQ manjim od makovog zrna..zeljovolimte je napisao/la: ↑16 dec 2023, 17:59Od tih 9, 3 sudi Gigovic jednu Njegomirovic u Banja Luci..frenky1991 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 17:54Opet nam Sudija Kriv? HAHAHAHAHHAHA
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, voltron30 i 38 gostiju.