Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovaj Al Jaber je najlaganiji igrač kojeg sam ja gledo u posljednje vrijeme u Želji, ne znam kad smo u ligi imali priliku gledati nekog poput njega. Ne kazem da je vanserijski igrač ali donosi neku totalno drugu energiju i mogli bi uživati u lakoći s kojom igra. Mislim da će vremenom i fizički nadoći da isprati tempo. Ima osjećaja za prostor. Šabanadžović upgraded verzija.
Imamo širinu sa više različitih opcija, nepoznanica smo za protivnika kad je izgradnja napada u pitanju, Ćosić i Ovčina su korišteni na drugačiji način tako da i to je teško provaliti. Svi će morati analitički tretirati nas, a na tom nivou je rijetko koji trener u našoj ligi, možda trener Širokog i Rožman. Ali o tom po tom, gutavi smo svima i izgleda da ćemo gledati Želju kojeg se svi boje, i koji ima respekt koji naše ime i zaslužuje. Postajemo BAZA BEZ PORAZA!
Imamo širinu sa više različitih opcija, nepoznanica smo za protivnika kad je izgradnja napada u pitanju, Ćosić i Ovčina su korišteni na drugačiji način tako da i to je teško provaliti. Svi će morati analitički tretirati nas, a na tom nivou je rijetko koji trener u našoj ligi, možda trener Širokog i Rožman. Ali o tom po tom, gutavi smo svima i izgleda da ćemo gledati Želju kojeg se svi boje, i koji ima respekt koji naše ime i zaslužuje. Postajemo BAZA BEZ PORAZA!
NEMA NAZAD
"Gigović je dobar sudija!"
Nermin Bašić pred derbi sa Sarajevom.
Nermin Bašić pred derbi sa Sarajevom.
Da ispadna 10 ekipa iz lige Željo ne b ispao, živi bili pa vidjeli!!!
Jes' ih GOŠK odero

Od 6 do 11 mjesta na tabeli samo 4 boda razlike...opasno krljanje nas ceka do kraja...Mogli bi dobro naplatiti ovi sa vrha ako se obezbjede na vrijeme.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sutra svi u Mostar, idemo dati podršku Igmanu. 
Nikad poraz, samo lekcija.
Boli ih khurac, odoše na pripreme u Španiju
Igmane na tebe je red!
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Objasni nam kako su igrači Rome tražili VAR.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Joj sto se on i guzni haver ofiraju pa ovo nema nigdje
- jurisicduska
- Kontakt:
Kad sam vidio da se Selimovic ubacuje u napad u prve dvije tekme sve je vodilo ka ispadanju, kakav je ovo trener haahhahahahaha
Hajde Igmane sutra! Hajde momci, po opstanak!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TurkishAirlines
100%
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
Direktorcic
- Kontakt:
Opet goskaranje, a moj zeljo, pritisla te neka tuga
Krpić fuli 1 na 1, Drlji 1 na 1 bježi lopta, Jaberu 1 na 1 bježi lopta. Gigara kriv, bravo fekalije.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Meraak1921
- Kontakt:
Jedva docekali dusmani, smirite se, znamo da mrzite Zelju, nema potrebe izmisljati neke stvari ovde, sudija jeste sudio 70-30, ali presudni momenat je crveni i to je to, ocekivao sam bod od amatera, sta je tu je , bolja vremena sigurno dolaze , Zelji i Manijacima mozete samo pofanflati zajedno sa vasim sestrama
Nema ove lige u **** materinoj 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Slijedeci transparent na Grbavici :
Inna lillahi we inna ilejhi radži'un
Zna trener , arapsko cudo
I naravno svi drugi krivi
Inna lillahi we inna ilejhi radži'un
Zna trener , arapsko cudo
I naravno svi drugi krivi
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58 i 18 gostiju.