English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
2 horse race. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- SoloControTutti
- Kontakt:
Bilo bi glupo i naivno otpisati City iako kiksaju vise nego inace ali cini se da bi ove sezone mogli izvisiti u borbi za titulu, zasicenje poslije prosle sezone je evidentno, fali im sve ono sto ih je krasilo gdje su pravili razliku. Sutra ako Liv i Arsenal dobiju to ce biti golemo.
Otvara se sve Villi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jedna izmjena je falila. Overthinking glavonja opet u svom stilu.
4-IN-A-ROW
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Šteta na prosipanju dva boda za Palace, mogli su do trećeg gola lagano u onom zadnjem kontranapadu, ali su se zadovoljili bodom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Masovno guranje Citya danas na kakvo smo navikli svih ovih sezona i opet samo jedan bod.
Jedan je Hakuna Mateta
Jedan je Hakuna Mateta
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ostaje City bez plasmana u LP naredne sezone
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Foden ,kakav glupan, gledam po internetu yebu mu od do
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Nerealno koliko bekova i stopera je do sad City kupio i opet treba josRollMan je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:11Foden ,kakav glupan, gledam po internetu yebu mu od do![]()
![]()
ne znam jel to se samo meni čini , ali na engleskim igračima ti na facama vidiš da su glupi ( osim Stonesa) , Walker je izrazito glupav , izgleda kao tele, a to mu pokazuju i postupci na terenu. Phillips , Lewis ne zna se koji je gori ,Grealish kad krene u raspravu sa sudijama i sa svojim žutim kartonima širi zarazu sa svojom glupošću. Ove sezone je cilj top 4 da se izbori liga prvaka, i onda uz pametno uloženih 250- 350 miliona možda borba za titulu , oba beka, novi CB, novi DMF i CMF i jedan ofanzivac možda
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- VivaLaStella
- Kontakt:
uvijek neugodni palace
Liverpul uzima ligu s pola gasa
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
Liv sutra ima lakseg protivnika mogli bi bas odmac
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
nije dovoljno
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Nije toliko dramaticno. City je i bez najboljeg igraca u svim utakmicama, bez Rodrija u 4 i bez Haalanda u 2 i dalje u ugri. Uz to je u zadnjih mjesec dana bodove prosuo kasnim golom. To je sve mogao Pep zatvoriti ali slabost mu je privesti tekmu kraju ako ne dominira posjed.RollMan je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:11Foden ,kakav glupan, gledam po internetu yebu mu od do![]()
![]()
ne znam jel to se samo meni čini , ali na engleskim igračima ti na facama vidiš da su glupi ( osim Stonesa) , Walker je izrazito glupav , izgleda kao tele, a to mu pokazuju i postupci na terenu. Phillips , Lewis ne zna se koji je gori ,Grealish kad krene u raspravu sa sudijama i sa svojim žutim kartonima širi zarazu sa svojom glupošću. Ove sezone je cilj top 4 da se izbori liga prvaka, i onda uz pametno uloženih 250- 350 miliona možda borba za titulu , oba beka, novi CB, novi DMF i CMF i jedan ofanzivac možda
Dobro ce doci pauza u Saudiji a onda sa citavim timom u novi niz pobjeda.
4-IN-A-ROW
Uzima City,
Guardiola za narodne mase malo zakuhao. Bilo bi monotono završiti ligu prije Nove godine.
Guardiola za narodne mase malo zakuhao. Bilo bi monotono završiti ligu prije Nove godine.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Hoće li se Borunemouth Luton ponavljati ili će biti upisan ovaj rezultat?
Ja mislim da je ovo zadnja Pepova sezona u Cityu nece ni docekat kraj ugovora tj kraj one tamo sezone , poslije epic faila , ide mirni razlaz i onda dolazi DeZerbiemir_ je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:29
Nije toliko dramaticno. City je i bez najboljeg igraca u svim utakmicama, bez Rodrija u 4 i bez Haalanda u 2 i dalje u ugri. Uz to je u zadnjih mjesec dana bodove prosuo kasnim golom. To je sve mogao Pep zatvoriti ali slabost mu je privesti tekmu kraju ako ne dominira posjed.
Dobro ce doci pauza u Saudiji a onda sa citavim timom u novi niz pobjeda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.