Amin

Prije crvenog
Nije niti ce mi zao biti **** ona poput ovog seljaka.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:14
Zbog ovakvih degena mi nije zao kad se Gigara, Vico i GOSK izivljavaju nad njima. Ne znam da li je Virtu4l svjestan koliko je svojim postovima (a ima ih desetine hiljada) podgrijao mrznju protiv Zeljeznicara. Bukvalno je sam lik odradio posao koji ne bi stotine navijaca Sarajeva, Veleza, Slobode i drugih klubova. Golem si Virtu4le.
Goškaranje se desilo..
I biće ovako i radiće šta hoće sve dok ga se ne bude lomilo na svakom koraku. Redom svi, ko god uhvati priliku, i njega i Kazlagića i sve ostale. Palit'!
Zeljkan je toliko los, da je Amar sudio danas, opet bi sve isto bilo.19vendetta87 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:18Sreca pa nam je Gigovic sudio i navlacio na nasu stranu, poslan je da nam navuce pobjedu...bar tako pojedini kazu
Da vam Sablja sudi u gostima vi boda ne biste izvukli, tako da ne igra vam ta prica neku ulogu.19vendetta87 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:18Sreca pa nam je Gigovic sudio i navlacio na nasu stranu, poslan je da nam navuce pobjedu...bar tako pojedini kazu
Brzo zaboravljas Celikove turcine