Kako te nije stid to napisati. Ne volim Kosorića, ali zaslužio je poštovanje svih nas, koliko je para oprostio, igrao kad niko nije želio.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Ne vadim se na sudije, treba 15+ pickica otjerati, ali ko ne vidi sta nam sudije rade je slijep. Sa normalnim sudjenjem i imali vise bodova, a ne u borbi za opstanak.let3 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:22Opet pitam:RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:18Ti napisah nije Gigovic kriv, ja kazem da jeste, napisem i zasto, ti napises da smo odigrali pet prelosih tekmi, a zapravo je jedna. Jebu nas sudije dramaticno, a mi losi i nespremni. Kadar dramaticno los, karakterno. I to je to. Al nas jebu SUDIJE. To su CINJENICE.
Jel Gigovic ometao Krpica i Jabera u onim zicer sansama maloprije ? jel svirao neki faul u napadu ? jel im branio da zabiju gol ?
Jel se to fakat moramo vaditi na suđenje i sa Gigovicem opravdavati sav ovaj jad i čemer koji nam Zeljo priređuje svaku utakmicujel dotle doslo jbt
To je to.Kraj.Ja sam se i nagledo dobrog Zelje.Sta ba dobrog.Odlicnog Zelje.Zao mi ovih mladjih sto pate ali nije do mene.Svasta bi uradio ali necu a i ne mogu.Zalosno.Zeljo je dokaz sta moze papak uradit kad se docepa mjesta u klubu.
-
- Kontakt:
Niko to ne spori. Ali mi bi imali puno vise bodova i sa ovakvim rosterom..frenky1991 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:02Kada imas finu ekipu,ne mozete 100sudija protiv tebe..vidis Krpica,da je dao 0-1 i zatvaraj bunker..Znaci mogli smo iz 1 Sanse dati gol i rijesti..AL ne imamo igrace s IQ manjim od makovog zrna..zeljovolimte je napisao/la: ↑16 dec 2023, 17:59Od tih 9, 3 sudi Gigovic jednu Njegomirovic u Banja Luci..frenky1991 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 17:54Opet nam Sudija Kriv? HAHAHAHAHHAHA
Pa vi fakat niste normalni
9 Tekmi u gostima,3 gola 19 primili,sudija nam kriv ??
- ferroviario
- Kontakt:
Eto vas isto pitari ocm. Kad si loš svi krivi sudije savez teren vrijeme. Ne kažem da nema i toga, ali ljudi jeli gledate vi teren. Mi stojimo i bolje nego što naša igra pokazuje. Hajde recite kolko bodova bi više imali sa normalnim suđenjem, 3 u vrh glave.
U yebenoj smo situaciji. Nemamo pravo na kiks što se tiče rekonstrukcije ekipe. Ako arapi ne ulete, mi ćemo teško ostati u ligi realno.
U yebenoj smo situaciji. Nemamo pravo na kiks što se tiče rekonstrukcije ekipe. Ako arapi ne ulete, mi ćemo teško ostati u ligi realno.
- MocMahale444
Ko se vadi na sudije? Cista glupost pa ponavljamo da smo losi ali cim nesto pokusamo da uradimo na terenu tu su savez i sudije.
Ovi “realni” su najgora sorta.
@Let ti si oke mislim na ove druge.
Ovi “realni” su najgora sorta.
@Let ti si oke mislim na ove druge.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Valjda su navijaci zasluzili da se sazove jedan press i lijepo se objasni kompletna situacija u klubu, koji su ciljevi i ambicije u nastavku, sta je sa jugom, kako ce tacno Arapi pomoci klubu...ovdje se vise ne zna ni ko pije ni ko plaća...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Arapi su ubleha i mazanje ociju, zivi bili pa vidjeli.
-
- Kontakt:
Pa evo, uletio je arap i svuko nas u zonu ispadanja haman. Odakle iskopase ovog strucnjaka da mi je znati.ferroviario je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:30Eto vas isto pitari ocm. Kad si loš svi krivi sudije savez teren vrijeme. Ne kažem da nema i toga, ali ljudi jeli gledate vi teren. Mi stojimo i bolje nego što naša igra pokazuje. Hajde recite kolko bodova bi više imali sa normalnim suđenjem, 3 u vrh glave.
Arapi moraju da izlete, a ne da ulete. A ko ce zbog para ulijetati, a mi igrati dogodine za Gorazdem, TOSKom i Gradinom, jer kako nas ovaj celo vodi to je neminovnost - onda neka Hvala

Niko se nije zapitao zasto predsjednik kluba Edis Kovacevic naprasno podnese ostavku i ode, da ne kazem ispali

I sad bi neki da oni sazivaju press, da nesto objasne raji

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Žalite za covjekom kojeg ste tjerali zajedno sa Basicem?
Kako je ono bilo "odlazi Basicu ubleho","Kovacevicu ti si samo za Q&A"
Neka,neka sve je ovo zasluzeno sto nam se desava

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Arapi prije mjesec usli u klub, vi bi vec da ih tjerate.
Nijedan ovaj igrac nije izabran od Tuvajrija, nijedan.
Zapravo, od arapske saradnje za sad imamo samo trenera. Gdje je onaj Guerra?
Pustit sad na pauzi da pometu ekipu i tek ce se tad vidjet ko sta kako i vrijede li cemu. Svakako pola ovih igraca su bivsi. Svi zaostaci Basica i Mulalica ce razgulit.
Samo bih volio da pitam Arape imaju li kakvog sportskog direktora viska da ovu rumenu mangulicu ne gledamo vise
Pustit sad na pauzi da pometu ekipu i tek ce se tad vidjet ko sta kako i vrijede li cemu. Svakako pola ovih igraca su bivsi. Svi zaostaci Basica i Mulalica ce razgulit.
Samo bih volio da pitam Arape imaju li kakvog sportskog direktora viska da ovu rumenu mangulicu ne gledamo vise
-
- Kontakt:
Tebi drago, a ? Navijac FK Megamixa. **** li te on u cmar retardirani.GIBRA je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:43Žalite za covjekom kojeg ste tjerali zajedno sa Basicem?
Kako je ono bilo "odlazi Basicu ubleho","Kovacevicu ti si samo za Q&A"
Neka,neka sve je ovo zasluzeno sto nam se desava![]()
Drago mi? Po cemu si to zakljucio?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:50Tebi drago, a ? Navijac FK Megamixa. **** li te on u cmar retardirani.
Pitam sto zalite sad za covjekom kojeg ste tjerali?
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Sta se desava sa Boljevicem i Irfom?
- NerminFatic
- Kontakt:
Takvo eksperimentisanje se moze raditi kad si u vrhu tabele, prije osvojio nekoliko titula pa nije frka i ako eksperiment propadne, kada imas para, kad igras evropu i slicno - a ne kada si na korak od ispadanja iz najjadnije lige u evropi.inzomni je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:48Arapi prije mjesec usli u klub, vi bi vec da ih tjerate.
Pustit sad na pauzi da pometu ekipu i tek ce se tad vidjet ko sta kako i vrijede li cemu. Svakako pola ovih igraca su bivsi.
Kome pustiti da pometu ekipu ? kao da su to neki veliki fudbalski strucnjaci, pa sad ce oni nesto pomesti, oni ce dovesti neke igracine u ovaj nas jad od lige.
Nema od tog nista drugovi moji. Ovdje treba prije svega trener koji poznaje ovu ligu, sve njene marifetluke i lopovluke. Zatim par iskusnih igraca, takođe koji znaju sve u ovoj ligi da bi se opstalo za pocetak. Ovaj arap veze nema gdje je dosao. U kakvu baru sa krokodilima. On dok skonta, dok malo poveze i pohvata, gdje sta, kako, mi cemo vec ispasti.
Druze, nema se vremena za ove eksperimente sa arapima...4 godine se Zeljo koprca, izvlaci, navijaci guraju nogama i rukama..4 godine je i previse. Jednom ce i ta energija izlapiti, jer mogu navijaci vjecno gurati klub.
-
- Kontakt:
Sto je najtuznije nama se ne najavljuju pojacanja, nego posudbe igraca.
U junu ces opet imati situaciju da ces morati dovesti 10 igraca..
U junu ces opet imati situaciju da ces morati dovesti 10 igraca..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.