Imao je Krpić 100% šansu. Pretpostavljam da na to misli.DamirT je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:24Kakve ovaj sanse spominje? Nisu centra presli.Ne znam šta da kažem, nemam riječi. Samo mogu reći da mi je žao navijača koji su doputovali. Šta god da se dešava u ovoj ligi i oko nas, svako ko je gledao utakmicu može izvući vlastite zaključke o njoj. Moj tim je napravio sve što je mogao. Kad stvorite najbolje šanse na utakmici, trebalo bi da postignete gol i pobijedite", kazao je Al-Tuwaijri.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Postoji li ijedan tim u evropi kojeg trenira Arap?
Arapi dovode trenere sa zapada da ih nauce osnovnim fudbalskim pravilima , a Zeljeznicar odlucio da napravi revoluciju pa doveo Arapa za trenera.
Mislim da se ljudi u beznadeznosti situacije pokusavaju uhvatit za slamku , a tonu sve dublje.
Zalosno je pogledat onu statistiku na kraju utakmice u korist Goska.
Arapi dovode trenere sa zapada da ih nauce osnovnim fudbalskim pravilima , a Zeljeznicar odlucio da napravi revoluciju pa doveo Arapa za trenera.
Mislim da se ljudi u beznadeznosti situacije pokusavaju uhvatit za slamku , a tonu sve dublje.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Dobro to, al kaze najbolje sanse. Osim te, ne sjecam se da su imali neke bogzna kakve sanse. Realno Gosk ih uzeo zasluzeno.Beli98 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:28Imao je Krpić 100% šansu. Pretpostavljam da na to misli.DamirT je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:24Kakve ovaj sanse spominje? Nisu centra presli.Ne znam šta da kažem, nemam riječi. Samo mogu reći da mi je žao navijača koji su doputovali. Šta god da se dešava u ovoj ligi i oko nas, svako ko je gledao utakmicu može izvući vlastite zaključke o njoj. Moj tim je napravio sve što je mogao. Kad stvorite najbolje šanse na utakmici, trebalo bi da postignete gol i pobijedite", kazao je Al-Tuwaijri.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
To ti je buduci selektor. Cim Mancinija otpuste.mostar_mo je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:28Postoji li ijedan tim u evropi kojeg trenira Arap?
**** to sta te drmaju kompleksi jesi vidio koliko je para Mirvic skrsio ili bakljadu manijaka , o tom cutimo , a?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ovcina nije htio smanjiti platu kad se uorava dogovorila sa svim igracima, a Cosic je mislio da je prerastao Velez i zelio ici koliko se sjecam.Beli98 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:26Zab sam šta je tačno bilo tu. Obojica tražila papire da jednostavno idu dalje ili neke poveće ugovore ? Nikako se ne mogu sjetiti. Mislim da je to bilo u vrijeme dok je Dudić bio trener, tad je mislim Ovčina završio na tribinama. Ne znam jel to taj period ili sam ih zamijenio sa nekim drugim igračima.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- luckystrike
- Kontakt:
e cuj zadnji put kad je zeljo pobjedio kila fileta kostala 6 maraka
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Zaplesi na terenu!!
Volimo tekme naseg Zeljkana vise nego ista!!

Volimo tekme naseg Zeljkana vise nego ista!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:22Samo za mog druga moralistu:
Hasić: Željo je zbog pozajmice izašao iz inicijative 4R -
“Ja ne govorim u ime Veleža nego u svoje lično ime. Ova događanja sa sudijama, sudijskom organizacijom i Savezom su jedan kontinuitet koji traje otkada sam ja došao u FK Velež pa sve do danas, a to je sedam godina. Vjerovatno je to trajalo i prije, ali nisam bio toliko uključen. Po meni, na djelu je dirigovanje rasporeda fudbalskih klubova na tabeli dobrim dijelom od strane sudijske organizacije delegiranjem i suđenjem određenim klubovima na način koji se može vidjeti svaki dan.”
Kako pričati o ovome? Klubovi ne mogu pričati o tome jer mogu biti sankcionisani. Podsjetimo, Velež, Željezničar, Sarajevo, Tuzla City, Sloboda htjeli su krenuti u borbu za pravednije suđenje i bolje uslove svima, a to je brzo utihnulo.
“Mi smo pokrenuli inicijativu 4R. Jedna od stvari o kojoj smo pričali je bilo suđenje. Klubovi zbog raznoraznih razloga, neko zbog licence, neko zbog donacije od Svaeza, pristaju na raznorazne stvari koje nisu ljudske i korektne već spadaju u sferu korupcije. Prvi klub koji je izašao zbog straha i pritiska da će se nešto desiti bila je Sloboda, pa potom Željezničar, onda je smijenjen predsjednik FK Sarajevo Damir Kasum, i na kraju smo ostali mi i Tuzla City i samim tim je inicijativa izgubila smisao. Ugasili su nas i time su sebi dali vjetar u jedra da mogu raditi šta hoće. Tu se ne radi samo u sudijskoj organizciji već o sprezi najvišeg rukovodstva Saveza i sudijske organizacije i naravno klubova koji uživaju u tim blagodetima.”
Zanimljivo je da se od jutros samo Velež oglasio zbog jučerašnjih odluka na Grbavici. Šta nam to govori kad je samo jedan klub izdao saopštenje?
“To je bio razlog zašto sam ja sa grupom ljudi pokrenuo inicijativu. Htjeli smo se boriti za promjenu uslova koji važe u PL. Da ne kukamo kad smo mi oštećeni, a smijemo se kad je neko drugi oštećen. To nije dobar put generalno. Mi moramo uspsotaviti sistem jednakih prava i odgovornosti za sve klubove. Sve dok neko može raditi šta hoće, sve dok Gigović sudi svaku drugu utakmicu Borca i sve dok to radi na način koji rade u našoj ligi nema sreće. Nekad će se riješiti, ali šteta koja je napravljena bit će nenadoknadiva.”
Klubovi šute i ne žele se boriti sa Savezom jer imaju beneficije.
“Imaju beneficije i prijetnje. Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred 100-godišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative. Pristanete na to i postanete dio ekipe koja radi to što radi. Dok sam ja bio u Veležu mi smo se svim silama borili da se nama ne sudi na taj način. Ono na Grbavici sinoć je smiješna situacija. U finalu možemo sve očekivati, samo ne nešto pošteno. Nije fudbal samo fudbal u BiH, to je globalni sport. I želim da ovdje bude dobrog fudbala, da djeca imaju uslove za razvoj.”
![]()
![]()
![]()
Moj Semsudine prodase nas dusmanima ali evo vraca im se
-
- Kontakt:
Igraci platu primili posljednji put kad je bila papirna marka. Imate srece samo sto je Vico odlucio poslati tuzlu u drugu, a zvijezdi ni Abramovic ne bi sada pomogao.
Pa sta ce jadni, NIKOM TE NE DAMO, a ustvari NIKO NAS NECE! To im je jedino preostalo ne bi li neko ulozio u ovaj hodajuci kontejner, koji je pun smrada još iz prošlosti.mostar_mo je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:28Postoji li ijedan tim u evropi kojeg trenira Arap?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nisu oni nista losiji igraci danas, njih je Klaun ubio u pojam. Momci nisu uvezali 2 utakmice na istoj poziciji. Kod klauna Cosic cas lijevi bek, cas desetka, cas zadnji vezni. Na to dodaj katastrofalnu atmosferu u klubu, i normalno da se pogube. Oni ce se preporoditi kad predju u neku normalnu sredinu.mostar_mo je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:31Ovcina nije htio smanjiti platu kad se uorava dogovorila sa svim igracima, a Cosic je mislio da je prerastao Velez i zelio ici koliko se sjecam.Beli98 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:26Zab sam šta je tačno bilo tu. Obojica tražila papire da jednostavno idu dalje ili neke poveće ugovore ? Nikako se ne mogu sjetiti. Mislim da je to bilo u vrijeme dok je Dudić bio trener, tad je mislim Ovčina završio na tribinama. Ne znam jel to taj period ili sam ih zamijenio sa nekim drugim igračima.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Uzbudljiv period.Željezničar od februara očekuje paklen raspored: Zrinjski, Široki Brijeg, Sarajevo...
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Vazno je da Mirvic pere pare i da imamo 2 ves masine u Butmiru u kojima peremo pare.
- Beduin
- Kontakt:
Na zagrijavanju na poluvremenu su 3x zamalo postigli gol.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
"Imaju beneficije i prijetnje. Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred 100-godišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative. Pristanete na to i postanete dio ekipe koja radi to što radi."
Polahko im na naplatu dolazi izdaja interesa bh.fudbala i saradnja sa neprijateljima drzave.
Polahko im na naplatu dolazi izdaja interesa bh.fudbala i saradnja sa neprijateljima drzave.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, BeYaZ, bhfanatic14, club21, Fudbalmozak2, Fudo, gh0stHZ, Gomis99, Hrammm1921, jurisicduska, MikiPirs, Napapijri, relativizam, riki46, supervizor, Tatamata1946, ultrazonfa, WeekendOffender, xinxee i 149 gostiju.