English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Arsenal i Villa dvije najozbiljnije ekipe lige. Tu treba traziti buduceg sampiona.
Ovaj autisticni retard priziva neka pojacanja u odbrani, ljudi prije par mjeseci dali 100 Miliona za stopera/beka
Ovaj autisticni retard priziva neka pojacanja u odbrani, ljudi prije par mjeseci dali 100 Miliona za stopera/beka
Jedina stvar koja me može oraslopožiti u EPL, nakon svih šokova koje dobijamo od Uniteda, jeste kada neko spuca 5 komada tom DeZerbiu. A dešavalo se u zadnje vrijeme.RollMan je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:37Ja mislim da je ovo zadnja Pepova sezona u Cityu nece ni docekat kraj ugovora tj kraj one tamo sezone , poslije epic faila , ide mirni razlaz i onda dolazi DeZerbiemir_ je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:29
Nije toliko dramaticno. City je i bez najboljeg igraca u svim utakmicama, bez Rodrija u 4 i bez Haalanda u 2 i dalje u ugri. Uz to je u zadnjih mjesec dana bodove prosuo kasnim golom. To je sve mogao Pep zatvoriti ali slabost mu je privesti tekmu kraju ako ne dominira posjed.
Dobro ce doci pauza u Saudiji a onda sa citavim timom u novi niz pobjeda.
Najodvratniji i najumišljeniji lik koji je ikada došao na tlo Velike Britanije.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Sutra ce ga Arteta ohladiti dosta je bilo Brightonovog zuluma na EmirtimaAlanSmith14 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:46Jedina stvar koja me može oraslopožiti u EPL, nakon svih šokova koje dobijamo od Uniteda, jeste kada neko spuca 5 komada tom DeZerbiu. A dešavalo se u zadnje vrijeme.RollMan je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:37Ja mislim da je ovo zadnja Pepova sezona u Cityu nece ni docekat kraj ugovora tj kraj one tamo sezone , poslije epic faila , ide mirni razlaz i onda dolazi DeZerbiemir_ je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:29
Nije toliko dramaticno. City je i bez najboljeg igraca u svim utakmicama, bez Rodrija u 4 i bez Haalanda u 2 i dalje u ugri. Uz to je u zadnjih mjesec dana bodove prosuo kasnim golom. To je sve mogao Pep zatvoriti ali slabost mu je privesti tekmu kraju ako ne dominira posjed.
Najodvratniji i najumišljeniji lik koji je ikada došao na tlo Velike Britanije.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- JayCatwright
- Kontakt:
Kako je Everton samo reagovao na ovo oduzimanje bodova. 
Tvoje standarde svakako nije zadovoljioRollMan je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:37Ja mislim da je ovo zadnja Pepova sezona u Cityu nece ni docekat kraj ugovora tj kraj one tamo sezone , poslije epic faila , ide mirni razlaz i onda dolazi DeZerbiemir_ je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:29
Nadam se da Ratcliff niti u jednom dijelu svog mozganja ne razmišlja od DeZerbiu. Radije mi vrati Moyesa.
Treba pitat Evreton može li Onana za Onanu.
Treba pitat Evreton može li Onana za Onanu.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ostat će aBd jos 10 godRollMan je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:37Ja mislim da je ovo zadnja Pepova sezona u Cityu nece ni docekat kraj ugovora tj kraj one tamo sezone , poslije epic faila , ide mirni razlaz i onda dolazi DeZerbiemir_ je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:29
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 16 dec 2023, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
100 puta ćemo ganjat titulu i 100 puta ćemo je osvojit
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 16 dec 2023, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
- JayCatwright
- Kontakt:
RDZ je odličan trener, ako nista ekipa mu ima prepoznatljiv stil igre, ne saginju se jacim ekipama i nije potrosio pola milijarde, kako bi igraci morali namjerno dobijati zute kartone i glumiti povrede.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Drago mi je. Jel ostaju poeni Solankea na fantasyu?
Sean Dyche je stručnjak za razne Pottere i slično 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Hocete jasta nego, tesko da mozete ganjat ove sezone
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- JayCatwright
- Kontakt:
Ipak treba stoper Cityu
Ovaj Gvardiol ako uspije u EPL, mislim da i Maguire ima šansu za Zlatnu loptu. Toliko je to moguća misija.
Što je Antony u napadu, to je Joško u odbrani. Bačene pare u bunar.
Što je Antony u napadu, to je Joško u odbrani. Bačene pare u bunar.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Hodgsonov smijeh u stilu Mr. Beana, neprocjenjivo.
Gvardiolino nerviranje na penal, neprocjenjivo.
Za sve ostalo, tu je Mensur, da plati masno jos koje pojacanje.
Gvardiolino nerviranje na penal, neprocjenjivo.
Za sve ostalo, tu je Mensur, da plati masno jos koje pojacanje.
CPOJ
Opet se Njukastlu debelo navlaci ko da je BH Premijer liga
Jel samo ja imam problem sa ovim tvitovima na forumu, ne vidim niti jedan ovako 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
I kod mene je isto tako.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.