Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Izgleda će se gledati, da se izbace 2 kluba iz federacije koji su sa teritorije gdje je većinsko bošnjačko stanovništvo. Tako će liga biti podijeljena 4+4+4.
Svi smo veliki dušmaniVictoriasFikret je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:59DušmaniSuki46 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:51mi se mozemo zayebavati na nas racun, a imamo razloga, ali ljudi iz drugih tabora koji su najsretniji kad vide zelju ovakog slabog i nemocnog, radi njih ce proraditi nas inat na proljece, radi mrzitelja iz komsiluka u sarajevu, iz mostara, iz banja luka iz zenice, iz tuzle, iz fudbalskog saveza, iz sudijske organizacije, samo radi njih ce zeljo ostati u ligi. nemate pojma koliko je jednom prosjecnom pitaru draze da zeljo ispadne nego da mu sarajevo osvoji ligu. to nema ni u glasgovu ili rimu. ali zeljo nije umro 1941. nije umro 1947. nije umro 1966. nije umro 1992. pa nece ni sad.
Svi ih mrze , jbg , moraju ostati onda u ligi![]()
![]()

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ja, ja, nisu htjeli Cerica i Zlatnu loptu. Sad nek im ovi Arapi kroje sudbinu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- oldschool72
- Kontakt:
Ima li ikakvih sansi da ce Zeljkan ovih dana odigrati neku prijateljsku ili nesto? Ja ne mogu cekati 2024. i nastavak ovog tek tad!!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Moze li mi neko od navijaca Zeljeznicara objasniti: sta vi ocekujete od igraca kojima se vec sedmicama javno (vjerovatno jos duze iza zatvorenih vrata) govori da ce biti otjerani na pauzi, tj. vecina njih? Odakle im motiv? Za sta ljudi da igraju? Zbog cega?
Citam malo ove vase teme i ne mogu da vjerujem da teoretisete da ljudi prodaju utakmice, namjerno grijese i to. Jednostavno im se vecini ne igra, kao sto se nikome ne bi igralo. Nemoguce je igrati u takvim okolnostima, makar najcasnije namjere na svijetu imao.
Vi ste stvarno ljudi smijesni ponekad. Kako osnovne stvari ne kontate. Ovo nije ni fudbal nego zivot, logika, priroda stvari...
Citam malo ove vase teme i ne mogu da vjerujem da teoretisete da ljudi prodaju utakmice, namjerno grijese i to. Jednostavno im se vecini ne igra, kao sto se nikome ne bi igralo. Nemoguce je igrati u takvim okolnostima, makar najcasnije namjere na svijetu imao.
Vi ste stvarno ljudi smijesni ponekad. Kako osnovne stvari ne kontate. Ovo nije ni fudbal nego zivot, logika, priroda stvari...
Kosovski boj na aparatimaVeteranSA je napisao/la: ↑16 dec 2023, 19:08Željo ima najvjernije, najlojalnije, i najjače navijače u Bosni i Hercegovini, a i u regiji je u vrhu. I griješi svako ko misli da će navijači dići ruke od Želje, da će biti nekih bojkota i sličnih nebuloza. Jesu nas unazadila dvojica narcisa, i donijeli podjele zadnjih 5-6 godina, i djelimično poljuljali jednistvo navijača, ali vidjećemo na proljeće, po ko zna koji put, da će nas biti najviše kada je najteže. Protiv zrinjskog i torpeda će Grbavica biti puna, a protiv širokog onoliko koliko se dozvoli. Podržaćemo Želju naravno, bez obzira ko bude istrčao na teren, ko bude sjedio na klupi, i ko bude na čelu kluba. Samo naših 100 godina je važno, a sve ostalo...
Dalke ne bude li nekih promjena zimus, siguran sam da ćemo mi navijači, na proljeće, ponovo stati maksimalno uz klub, i podržati koliko treba. Ovaj put mislim prvenstveno na tribinama, bez nekih dodatnih akcija, para i sličnih stvari. Ima li ko da se smije kladiti?
Sada malo odmoriti, vala smo mi jedini zaslužili pauzu, i sačekati početak priprema, skupštinu, i vidjeti kojim putem idemo na proljeće. ja lično nemam sumnje da ćemo kao i ko zna koliko puta do sada prevazići ovu krizu, i krenuti naprijed.
mogu se oni smijati koliko hoće, ali drhtaće oni opet na Grbavici. SVI!!!!

Kakvi mitomani
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Drago mi je zbog GOSKa, ali mi je isto zao Zelje. Veliki klub i rival. Nadam se da ce brzo izici iz borbe za ostanak, jer tu ne pripadaju. Sportski pozdrav
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa sta je ovo.Sad sam bacio oko na tabelu i u slucaju da danas ne pobijedimo s pravom mogu reci da smo izgubili sve sanse za europu

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Budite sretni. Dugo godina je, ruku na srce, Zeljeznicar bio najveci austro-ugarski klub u BiH, a danas ste to vi.TheNoblesMo je napisao/la: ↑16 dec 2023, 19:55Drago mi je zbog GOSKa, ali mi je isto zao Zelje. Veliki klub i rival. Nadam se da ce brzo izici iz borbe za ostanak, jer tu ne pripadaju. Sportski pozdrav
Sta vi mislite o Al-Tuwaijriju?
Ali ovo :boki86 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 19:53Kosovski boj na aparatimaVeteranSA je napisao/la: ↑16 dec 2023, 19:08Željo ima najvjernije, najlojalnije, i najjače navijače u Bosni i Hercegovini, a i u regiji je u vrhu. I griješi svako ko misli da će navijači dići ruke od Želje, da će biti nekih bojkota i sličnih nebuloza. Jesu nas unazadila dvojica narcisa, i donijeli podjele zadnjih 5-6 godina, i djelimično poljuljali jednistvo navijača, ali vidjećemo na proljeće, po ko zna koji put, da će nas biti najviše kada je najteže. Protiv zrinjskog i torpeda će Grbavica biti puna, a protiv širokog onoliko koliko se dozvoli. Podržaćemo Želju naravno, bez obzira ko bude istrčao na teren, ko bude sjedio na klupi, i ko bude na čelu kluba. Samo naših 100 godina je važno, a sve ostalo...
Dalke ne bude li nekih promjena zimus, siguran sam da ćemo mi navijači, na proljeće, ponovo stati maksimalno uz klub, i podržati koliko treba. Ovaj put mislim prvenstveno na tribinama, bez nekih dodatnih akcija, para i sličnih stvari. Ima li ko da se smije kladiti?
Sada malo odmoriti, vala smo mi jedini zaslužili pauzu, i sačekati početak priprema, skupštinu, i vidjeti kojim putem idemo na proljeće. ja lično nemam sumnje da ćemo kao i ko zna koliko puta do sada prevazići ovu krizu, i krenuti naprijed.
mogu se oni smijati koliko hoće, ali drhtaće oni opet na Grbavici. SVI!!!!![]()
![]()
![]()
Kakvi mitomani
"Ima li ko da se smije kladiti..."

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Joj kad se spreme u Španiji.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
"Zamalo finalista kupa UEFA i rekorder po broju suspendovanih igraca zbog flase vina u granapu"

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Puna podrška Arapima, ne znate vi šta slijedi. Sve rastjeraj daj 11 novih prava politika u borbi za opstanak dok se uigraju kasnit će 15 bodova za 11.tim mjestom Al uigravaju ekipu za titulu Prve lige Federacije. Ko vas je kleo nije štedio bogami. Ovo vam navijači Sarajeva ne žele šta ste sami sebi uradili.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Drina i Gasal ce se u Spaniji pretvoriti u prime Hummelsa i Salaha...
-
- Kontakt:
Da je dobro odgojen i da dolazi iz dosta dobre porodice.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- oldschool72
- Kontakt:
Velež do groba
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, HyperOS i 22 gosta.