Ne mozes njihove teme na forumima uzimati kao nesto relevantno. Vjeruj mi da na oba foruma 90% botovi pisu. Radi se o 3-4 razlicite struje koje im se vrte oko kluba i medjusobno prepucavaju. Znaci botovi sa vise profila, cak i novinari odredjenih portala i sl. To je javna tajna u Sarajevu, zato su se njihovi navijaci povukli na razne zatvorene forume, u Telegram i Viber grupe itd. Samo je Virtu4l iznimka, nije da je placen da botuje, on je poseban slucaj.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:40Jao kombinacije El Tuwawi sa 45 godina na praksi i Romeo Sapina sto je sahranio Methalege i Olimpic![]()
Ali vidim ima momaka na njihovoj temi sto su skontali kuda vode klub. Nazalost vise je Virtuala i Tetrijeba koji naivnoj masi mazu oci lazima![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pustite ih, pa ćemo vidjeti abd gdje to sve ide. Ja ih nebi previše za.ebavao.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Kako ne mozes uzimati kao relevantno nije Zeljo Radnik iz Bijeljine nego klub koji mozda ima najvise forumasa. Mnogo ih suti i zbunjeno posmatra na sve ovo ali isto ih je dosta koji padaju na lazne price navedenihNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:43Ne mozes njihove teme na forumima uzimati kao nesto relevantno. Vjeruj mi da na oba foruma 90% botovi pisu. Radi se o 3-4 razlicite struje koje im se vrte oko kluba i medjusobno prepucavaju. Znaci botovi sa vise profila, cak i novinari odredjenih portala i sl. To je javna tajna u Sarajevu, zato su se njihovi navijaci povukli na razne zatvorene forume, u Telegram i Viber grupe itd. Samo je Virtu4l iznimka, nije da je placen da botuje, on je poseban slucaj.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:40Jao kombinacije El Tuwawi sa 45 godina na praksi i Romeo Sapina sto je sahranio Methalege i Olimpic![]()
Ali vidim ima momaka na njihovoj temi sto su skontali kuda vode klub. Nazalost vise je Virtuala i Tetrijeba koji naivnoj masi mazu oci lazima![]()
On je projekat uprave Željezničara 100%.Nije doveden da bude kao trener, nego da se privuku saudijci na taj način.
Igrač Al-jaber im saudijac, onda trener isto..nije to slučajno, a pokazalo se neki dan kad su potpisali saradnju sa FS Saudijske Arabije.Vidjet cemo vrijeme ce pokazati, ili se Željo tuši lagano Saudijcima ili će biti bezuspješan pokušaj da nisu zainteresovani.Mislim da će saudijci pomalo ulaziti u Želju.
U kakvoj su situaciji i kakav im je raspored na proljece, jedino ako im arapi planiraju poslati Ronalda, Kantea i ove ostale iz njihove lige, onda mozda opstanu. Hajd ti uigraj sve nove igrace koje planiraju, a vremena za takve procese nema. Odmah teske tekme, odmah borba, a protivnici namirisali krv. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
PonosniSmogovci
- Kontakt:
Maj 2025. 30. kolo 1. lige FBiH Željo - Čelik na Grbavici pobjednik ulazi u PL.
Svega mi jebote sve i jedan derbi i sve i jedna utakmica od osnivanja PL šta bi ovo bilo

Svega mi jebote sve i jedan derbi i sve i jedna utakmica od osnivanja PL šta bi ovo bilo
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ima ih, ali 8/10 Zeljkanovih forumasa su bukvalno botovi, to ti govorim. Misketovi, Amarovi, Nijazovi, Gredicevi, ovog, onog. Bukvalno ljudi po nalogu botuju. Njihovi pravi navijaci pisu u privatnim grupama i na zatvorenim forumima. Sve su to razlicite struje. Jedni minirali onog Amerikanca, drugi miniraju Arape, treci prizivaju investitora, cetvrti hoce Misketa, peti Amara, sesti Mirvicevog brata... ne zna se ciji je u cijoj, a iz skupstine i svlacionice cure informacije na dnevnoj bazi.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:45Kako ne mozes uzimati kao relevantno nije Zeljo Radnik iz Bijeljine nego klub koji mozda ima najvise forumasa. Mnogo ih suti i zbunjeno posmatra na sve ovo ali isto ih je dosta koji padaju na lazne price navedenihNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:43Ne mozes njihove teme na forumima uzimati kao nesto relevantno. Vjeruj mi da na oba foruma 90% botovi pisu. Radi se o 3-4 razlicite struje koje im se vrte oko kluba i medjusobno prepucavaju. Znaci botovi sa vise profila, cak i novinari odredjenih portala i sl. To je javna tajna u Sarajevu, zato su se njihovi navijaci povukli na razne zatvorene forume, u Telegram i Viber grupe itd. Samo je Virtu4l iznimka, nije da je placen da botuje, on je poseban slucaj.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:40Jao kombinacije El Tuwawi sa 45 godina na praksi i Romeo Sapina sto je sahranio Methalege i Olimpic![]()
- jurisicduska
- Kontakt:
A u savezu sjede ljudi koji su godinama bili nemocni na njihove pljacke I malverzacije zeljni osvete.joker90 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:48U kakvoj su situaciji i kakav im je raspored na proljece, jedino ako im arapi planiraju poslati Ronalda, Kantea i ove ostale iz njihove lige, onda mozda opstanu. Hajd ti uigraj sve nove igrace koje planiraju, a vremena za takve procese nema. Odmah teske tekme, odmah borba, a protivnici namirisali krv.![]()
Krepaj droljo plava i nisi bolje zaslužila
- jurisicduska
- Kontakt:
Kola price I da ce grupa cutke past za dva stana I garazu.
"Ovako vise ne moze najbolje da prodamo pomocni I krenemo ispocetka." - dok ovo ne pomisli svaki navijac zeljeznicara nece stat sa unistavanjem.
"Ovako vise ne moze najbolje da prodamo pomocni I krenemo ispocetka." - dok ovo ne pomisli svaki navijac zeljeznicara nece stat sa unistavanjem.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Imaju cetri pravo zajebana kola gdje ce im se konkurenti sigurno malo odvojiti. Nakon toga 11 utakmica gdje imas prvih 4-5 koji ce sigurno biti kvalitetniji od njih gdje se god igra. Ostaje im sest kola tri na Grbavici i tri gostovanja direktnim konkurentima za opstanak. Ne trolam u zajebanoj su situacijijurisicduska je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:51A u savezu sjede ljudi koji su godinama bili nemocni na njihove pljacke I malverzacije zeljni osvete.joker90 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:48U kakvoj su situaciji i kakav im je raspored na proljece, jedino ako im arapi planiraju poslati Ronalda, Kantea i ove ostale iz njihove lige, onda mozda opstanu. Hajd ti uigraj sve nove igrace koje planiraju, a vremena za takve procese nema. Odmah teske tekme, odmah borba, a protivnici namirisali krv.![]()
Sutra ce tamo oko 37. minute bit gusto
Investitor
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
- Tema navijacki izvjestaji
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
- Tema navijacki izvjestaji
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mudro suti par dana i nastavlja po starom. Prvi post ce biti o Mirvicu, o goskaranju ni rijeci.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:42Sto je najgore, Picku4al ce za dan-dva krenuti opet s tom pricom. Lik je neumoran i opsjednut do te mjere da mu se i njegovi smiju.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:36Vazno je da Mirvic pere pare i da imamo 2 ves masine u Butmiru u kojima peremo pare.
Gigovic odradio ono za sta je dosao. Jeste gosk bio bolji i statisticki gledano ali kad je trebalo obuzdati krucijalne napade kona, uspio je. Npr jedan korner u naletu kona nije dosudio najhladnije, jos umjesto pomocnog on donese odluku.
To je taj period sto spominju kad je i pala sansa Krpica.
Kone se ide na to da ih dovedu da prakticki izlude i daju sve sto imaju posto potom, ne bi li ih “spasili” ti uspjesni ljudi kojih nema, gle cuda, trenutno a bice ih tona kad rodjak al tuvairijs al shidi udari scc 2.
Kone dobiju jednokratna sredstva koja ce skrsiti. Jer ne mozes ti nista od tog, to se istopi… a ostatak price, on moze biti najrealnije mnogo bolan i tuzan za kone.
Nek im je Bog na pomoci
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
Kenozoik87
- Kontakt:
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Prepustio bi kili da ovo iskomentarise 
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma da sam im ja licno krojio sudbinu ne bih se dosjetio da otjeram pola ekipe I dovedem frajera sa hronicnim problemima sa kicmom da mi igra za 7 karti I ovog nazovimo ga trenera.
Izgleda isto dobro osmisljen scenarij.
Izgleda isto dobro osmisljen scenarij.
Ova lutrija sa saudijcem na klupi je ekvivaletna tome da dovedes covjeka sa jamajke da te nauci skijati.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Mislim da si na pravom tragu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:55Mudro suti par dana i nastavlja po starom. Prvi post ce biti o Mirvicu, o goskaranju ni rijeci.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:42Sto je najgore, Picku4al ce za dan-dva krenuti opet s tom pricom. Lik je neumoran i opsjednut do te mjere da mu se i njegovi smiju.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:36Vazno je da Mirvic pere pare i da imamo 2 ves masine u Butmiru u kojima peremo pare.
Gigovic odradio ono za sta je dosao. Jeste gosk bio bolji i statisticki gledano ali kad je trebalo obuzdati krucijalne napade kona, uspio je. Npr jedan korner u naletu kona nije dosudio najhladnije, jos umjesto pomocnog on donese odluku.
To je taj period sto spominju kad je i pala sansa Krpica.
Kone se ide na to da ih dovedu da prakticki izlude i daju sve sto imaju posto potom, ne bi li ih “spasili” ti uspjesni ljudi kojih nema, gle cuda, trenutno a bice ih tona kad rodjak al tuvairijs al shidi udari scc 2.
Kone dobiju jednokratna sredstva koja ce skrsiti. Jer ne mozes ti nista od tog, to se istopi… a ostatak price, on moze biti najrealnije mnogo bolan i tuzan za kone.
Nek im je Bog na pomoci
Gigara je majstorski zasiljio, onako poprilicno suptilno. Mozda je iznenadjenje bilo ljudima jer su oni kao gajili nekakve odnose s Vicom, ili se bar tako cinilo, ali danas se vidjelo gdje su. Sa ovakvim sudjenjem ce im biti bas tesko u drugom dijelu sezone, jer niko nece htjeti odigrati za njih. Ako se bude lomilo na kraju, prije ce ekipe iz vrha odradit utakmicu ili pustiti Igman ili TC, ali o tom po tom.
Ovi Arapi jesu tu i jos neki cekaju da udju, to se zna, ali problem je ovo sto sam na prosloj stranici objasnjavao. Previse struja i interestnih grupa oko kluba koje ce sve pozitivno minirati, upravo da se domaknu imovine. Tako je i onaj Amerikanac otjeran, pa i Mirvin burazer. Dosta njih to razumije, ali ne pisu ovdje i nemocni su, ne pitaju se nigdje.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Tako je gazda. Iz niceg naprave nesto ali za svoju zicagu. Jel se domognu tudjih sredstava tu prestaje postojati Opci interes.Venom je napisao/la: ↑16 dec 2023, 19:15Zeljeznicar je definitivno prodao dusu vragu. A tek je grozna spoznaja za sta su je prodali, da budu poligon za testiranje amatera iz drzave koja apsolutno nikakvu fudbalsku tradiciju nema. Mozda grijesim ali ako se ovo ispostavi kao tacno navijaci Zeljeznicara su saucesnici u unistavanju svog kluba. Isto ovako je bilo u Celiku za vrijeme Turcina, dovodenje kako levata od igraca tako i trenera. Ovaj nas iz zadnje sezone u PL je znao dobit Sirokog i Veleza na gostovanju, a ovaj Zeljin Arap izgleda kao da osnove fudbala ne poznaje. Zaista je tuzno vidjeti na sta spadaju najveci sportski kolektivi u drzavi. Niko ne preuzima odgovornost zbog toga niti bilo koga grize savjest. Opci interes je nepoznat pojam za ovaj narod, samo licni i gazilo bi se preko mrtvih da se do njega dođe. Zato nam i drzava i drustvo rapidno propadaju, pa ni sportski klubovi nisu izuzetak. Juce Celik, KK Bosna, Sloboda, danas Zeljo, a sutra ko zna ko.
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Marokanci58, Redfire16 i 19 gostiju.