Premijer liga BiH - aktuelno

nofearhz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la nofearhz » 16 dec 2023, 20:54

Sutra ce tamo oko 37. minute bit gusto

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 16 dec 2023, 20:55

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
16 dec 2023, 18:42
mosarajvosa83 je napisao/la:
16 dec 2023, 18:36
Vazno je da Mirvic pere pare i da imamo 2 ves masine u Butmiru u kojima peremo pare.
Sto je najgore, Picku4al ce za dan-dva krenuti opet s tom pricom. Lik je neumoran i opsjednut do te mjere da mu se i njegovi smiju.
Mudro suti par dana i nastavlja po starom. Prvi post ce biti o Mirvicu, o goskaranju ni rijeci.

Gigovic odradio ono za sta je dosao. Jeste gosk bio bolji i statisticki gledano ali kad je trebalo obuzdati krucijalne napade kona, uspio je. Npr jedan korner u naletu kona nije dosudio najhladnije, jos umjesto pomocnog on donese odluku.
To je taj period sto spominju kad je i pala sansa Krpica.

Kone se ide na to da ih dovedu da prakticki izlude i daju sve sto imaju posto potom, ne bi li ih “spasili” ti uspjesni ljudi kojih nema, gle cuda, trenutno a bice ih tona kad rodjak al tuvairijs al shidi udari scc 2.
Kone dobiju jednokratna sredstva koja ce skrsiti. Jer ne mozes ti nista od tog, to se istopi… a ostatak price, on moze biti najrealnije mnogo bolan i tuzan za kone.
Nek im je Bog na pomoci
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Kenozoik87
Kontakt:

Post Postao/la Kenozoik87 » 16 dec 2023, 20:56

Da se prisjetimo ove legendarna prognoza, "samo" je klub promašen. :bow:

Ja na šta spade naš željkan, od napada na treće mjesto koje se otvara iz kola u kolo pa do trećeg mjesta odozdo

slika
slika
slika

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 16 dec 2023, 20:58

Prepustio bi kili da ovo iskomentarise :mrgreen:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 dec 2023, 20:59

Ma da sam im ja licno krojio sudbinu ne bih se dosjetio da otjeram pola ekipe I dovedem frajera sa hronicnim problemima sa kicmom da mi igra za 7 karti I ovog nazovimo ga trenera.

Izgleda isto dobro osmisljen scenarij.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 dec 2023, 20:59

Da je Štila danas bio..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 16 dec 2023, 21:02

Ova lutrija sa saudijcem na klupi je ekvivaletna tome da dovedes covjeka sa jamajke da te nauci skijati.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 16 dec 2023, 21:02

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
16 dec 2023, 20:55
mosarajvosa83 je napisao/la:
16 dec 2023, 18:36
Vazno je da Mirvic pere pare i da imamo 2 ves masine u Butmiru u kojima peremo pare.
Sto je najgore, Picku4al ce za dan-dva krenuti opet s tom pricom. Lik je neumoran i opsjednut do te mjere da mu se i njegovi smiju.
Mudro suti par dana i nastavlja po starom. Prvi post ce biti o Mirvicu, o goskaranju ni rijeci.

Gigovic odradio ono za sta je dosao. Jeste gosk bio bolji i statisticki gledano ali kad je trebalo obuzdati krucijalne napade kona, uspio je. Npr jedan korner u naletu kona nije dosudio najhladnije, jos umjesto pomocnog on donese odluku.

Kone se ide na to da ih dovedu da prakticki izlude i daju sve sto imaju posto potom, ne bi li ih “spasili” ti uspjesni ljudi kojih nema, gle cuda, trenutno a bice ih tona kad rodjak al tuvairijs al shidi udari scc 2.
Kone dobiju jednokratna sredstva koja ce skrsiti. Jer ne mozes ti nista od tog, to se istopi… a ostatak price, on moze biti najrealnije mnogo bolan i tuzan za kone.
Nek im je Bog na pomoci
Mislim da si na pravom tragu.

Gigara je majstorski zasiljio, onako poprilicno suptilno. Mozda je iznenadjenje bilo ljudima jer su oni kao gajili nekakve odnose s Vicom, ili se bar tako cinilo, ali danas se vidjelo gdje su. Sa ovakvim sudjenjem ce im biti bas tesko u drugom dijelu sezone, jer niko nece htjeti odigrati za njih. Ako se bude lomilo na kraju, prije ce ekipe iz vrha odradit utakmicu ili pustiti Igman ili TC, ali o tom po tom.

Ovi Arapi jesu tu i jos neki cekaju da udju, to se zna, ali problem je ovo sto sam na prosloj stranici objasnjavao. Previse struja i interestnih grupa oko kluba koje ce sve pozitivno minirati, upravo da se domaknu imovine. Tako je i onaj Amerikanac otjeran, pa i Mirvin burazer. Dosta njih to razumije, ali ne pisu ovdje i nemocni su, ne pitaju se nigdje.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 16 dec 2023, 21:02

Venom je napisao/la:
16 dec 2023, 19:15
Zeljeznicar je definitivno prodao dusu vragu. A tek je grozna spoznaja za sta su je prodali, da budu poligon za testiranje amatera iz drzave koja apsolutno nikakvu fudbalsku tradiciju nema. Mozda grijesim ali ako se ovo ispostavi kao tacno navijaci Zeljeznicara su saucesnici u unistavanju svog kluba. Isto ovako je bilo u Celiku za vrijeme Turcina, dovodenje kako levata od igraca tako i trenera. Ovaj nas iz zadnje sezone u PL je znao dobit Sirokog i Veleza na gostovanju, a ovaj Zeljin Arap izgleda kao da osnove fudbala ne poznaje. Zaista je tuzno vidjeti na sta spadaju najveci sportski kolektivi u drzavi. Niko ne preuzima odgovornost zbog toga niti bilo koga grize savjest. Opci interes je nepoznat pojam za ovaj narod, samo licni i gazilo bi se preko mrtvih da se do njega dođe. Zato nam i drzava i drustvo rapidno propadaju, pa ni sportski klubovi nisu izuzetak. Juce Celik, KK Bosna, Sloboda, danas Zeljo, a sutra ko zna ko.
Tako je gazda. Iz niceg naprave nesto ali za svoju zicagu. Jel se domognu tudjih sredstava tu prestaje postojati Opci interes.
- 1 9 4 6 -

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 dec 2023, 21:03

Kenozoik87 je napisao/la:
16 dec 2023, 20:56
Da se prisjetimo ove legendarna prognoza, "samo" je klub promašen. :bow:

Ja na šta spade naš željkan, od napada na treće mjesto koje se otvara iz kola u kolo pa do trećeg mjesta odozdo

slika
slika
slika
A najjace kad onaj izvali da sa porazom nece ici u Evropu :urnebes: Ja ne znam ni da su bili u opticaju za nju.

Jest Zeljo pao bgm, bez zayebancije. Nije podyebavanje uopste...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 16 dec 2023, 21:03

TurkishAirlines je napisao/la:
16 dec 2023, 19:12
Beli98 je napisao/la:
16 dec 2023, 18:56
"Koje su vam ambicije u ligi?"

"Ambicije su mi da budem više strpljiv i da ne govorim loše riječi jer sam dobro odgojen i dolazim iz dosta dobre porodice." :shock: :shock:

Jel se ovo neko zajebaje?
Ko je ovo izjavio? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ma Željin trener haha
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 dec 2023, 21:05

Ali buraz, preuzme te ministarstvo Saudijske Arabije da se uce njihovi pripravnici na tebi! Pa da si Famos jbt, ne mozes to sebi dozvoliti. :tokralju:
Bahati, bahati Željkan!
1946

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 16 dec 2023, 21:07

JuricaSpindl je napisao/la:
16 dec 2023, 17:48
KONTRASVIH je napisao/la:
16 dec 2023, 17:45
Niko ni rijec o sudjenju, preposteni bosnjo :bow:
Kako to misliš "niko ni rijec o sudjenju" ?

slika
Je6o majku mentalno obolio frajer 😂
NEMA NAZAD

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 dec 2023, 21:11

Vec sad mozemo naci 4 tima za Evropu. Borac (vjerovatno) LP, Zrinjski, Sarajevo i Velez Konferencijska liga.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 16 dec 2023, 21:13

Nk zelja na proljece

slika
NEMA NAZAD

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 16 dec 2023, 21:15

DamirT je napisao/la:
16 dec 2023, 21:03
A najjace kad onaj izvali da sa porazom nece ici u Evropu :urnebes: Ja ne znam ni da su bili u opticaju za nju.

Jest Zeljo pao bgm, bez zayebancije. Nije podyebavanje uopste...
Ja sam prvi ovdje pisao da oni ne mogu ispasti, iz raznih razloga, pa i zbog saveza. Ali nakon danasnje utakmice vise ne mislim tako. Hladno im Gigaru posalju da zasilji i to protiv mrtvog Goska, koji realno nije bitan nikome. To dovoljno govori u kakvoj su situaciji trenutno i kako kotiraju na mjestima gdje se donose odluke. Bice im bas zajebano na proljece, pogotovo ako mahala izminira ovo oko Arapa i para na pauzi, a moguce da hoce.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 16 dec 2023, 21:18

Beli98 je napisao/la:
Beli98 je napisao/la:
16 dec 2023, 18:56
"Koje su vam ambicije u ligi?"

"Ambicije su mi da budem više strpljiv i da ne govorim loše riječi jer sam dobro odgojen i dolazim iz dosta dobre porodice." :shock: :shock:

Jel se ovo neko zajebaje?
Ma Željin trener haha
Evo upravo citam kako je rekao da su morali iskoristiti svoje sanse..... Kakve sanse bog ti pomogo, suta na gol nisu imali :tokralju: :rol: :rol:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 16 dec 2023, 21:20

Zamisli, odes na noge Vickoniju... I on ti se zahvali tako sto ti posalje Gigovica da sudi :rol: :tokralju:

Mozda je otisla druga struja koja ne zeli arape u klub, pa da ih kao ispadanjem iz lige otjeraju. Amaw je spreman na sve :rol: :rol:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 16 dec 2023, 21:21

16 dec 2023, 21:02
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
16 dec 2023, 20:55

Nek im je Bog na pomoci
Mislim da si na pravom tragu.

Gigara je majstorski zasiljio, onako poprilicno suptilno. Mozda je iznenadjenje bilo ljudima jer su oni kao gajili nekakve odnose s Vicom, ili se bar tako cinilo, ali danas se vidjelo gdje su. Sa ovakvim sudjenjem ce im biti bas tesko u drugom dijelu sezone, jer niko nece htjeti odigrati za njih. Ako se bude lomilo na kraju, prije ce ekipe iz vrha odradit utakmicu ili pustiti Igman ili TC, ali o tom po tom.

Ovi Arapi jesu tu i jos neki cekaju da udju, to se zna, ali problem je ovo sto sam na prosloj stranici objasnjavao. Previse struja i interestnih grupa oko kluba koje ce sve pozitivno minirati, upravo da se domaknu imovine. Tako je i onaj Amerikanac otjeran, pa i Mirvin burazer. Dosta njih to razumije, ali ne pisu ovdje i nemocni su, ne pitaju se nigdje.
Moras znati i ono odsuditi. Bas Suptilno, jer ne moze izgleda na kabadahija stil, naklate se mediji. A gigovic majstor, pravi evropski sudija :D i to mislim jer glup sudija nema osjecaj za navlacenje.
Evo dok prelistah postove, to je to u sustini. Neko i izvuce post s njihove teme, dajte pomocni i da krenu od 0. Odose za 2 stana i garazu :) samo kome ce to pripasti? :urnebes:
Iskreno sam mislio da ce se duze koprcati.
- 1 9 4 6 -

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 16 dec 2023, 21:21

16 dec 2023, 21:18
Beli98 je napisao/la:

Ma Željin trener haha
Evo upravo citam kako je rekao da su morali iskoristiti svoje sanse..... Kakve sanse bog ti pomogo, suta na gol nisu imali :tokralju: :rol: :rol:
Nemoj tako, imao je Krpić onu jednu 1 na 1 pa mu Bobić odbranio :kafa:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jurisicduska i 27 gostiju.