Jel ovo dole coha ili stolnjak, sta je ovo

Sarajevo je ipak mali grad i sve se brzo sazna. Nisu znaci nikakve tajne i pola grada zna za ovo.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 dec 2023, 21:21Moras znati i ono odsuditi. Bas Suptilno, jer ne moze izgleda na kabadahija stil, naklate se mediji. A gigovic majstor, pravi evropski sudijai to mislim jer glup sudija nema osjecaj za navlacenje.
Evo dok prelistah postove, to je to u sustini. Neko i izvuce post s njihove teme, dajte pomocni i da krenu od 0. Odose za 2 stana i garazusamo kome ce to pripasti?
![]()
Iskreno sam mislio da ce se duze koprcati.
Nek nije brat Mirvic uletio. Glupo bi mi to bilo. Previse prijateljska atmosferaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 dec 2023, 21:27Sarajevo je ipak mali grad i sve se brzo sazna. Nisu znaci nikakve tajne i pola grada zna za ovo.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 dec 2023, 21:21Moras znati i ono odsuditi. Bas Suptilno, jer ne moze izgleda na kabadahija stil, naklate se mediji. A gigovic majstor, pravi evropski sudijai to mislim jer glup sudija nema osjecaj za navlacenje.
Evo dok prelistah postove, to je to u sustini. Neko i izvuce post s njihove teme, dajte pomocni i da krenu od 0. Odose za 2 stana i garazusamo kome ce to pripasti?
![]()
Iskreno sam mislio da ce se duze koprcati.
Onaj Amerikanac kamiondzija je bio milimetar do potpisa i odjednom misteriozno nestao.
Mirvicev brat im se ponudio, dosao covjek da ulozi milione u ekipu, imovina ga uopste nije interesovala. Cak je i revizorsku kucu platio (dobre pare) da prodje kroz knjige, sve zivo - na kraju i on nestao.
Sad su ovi Arapi iz ministarstva tu, placaju SS, placace pripreme, igrace. Treba da dodje na zimu i investicija iz iste zemlje, haman pa zavrseno - ne treba cuditi ako i to sve misteriozno ispari.
Oni ne mogu da shvate da ovo nisu slucajnosti, vec da ih neki ljudi (vise struja) u i oko kluba namjerno opstruiraju vec godinama. Hoce imovinu i ne biraju sredstva. Na kraju ce doci do zida i bice daj sta das, samo da se ne ugasi klub.
Hvala gabeljani. Ostavili ste srce na terenu i plavu fekaliju bacili u kanalizaciju, tamo gdje i pripada. Na vama i konjicu je da ne gubite bodove naredna 4 kola kako biste se odlijepili od zone ispadanja.
Gledajući ovako sa strane, stvari kod vas izgledaju manje više jednostavno. Imate dvije sjekire koje vam vise nad glavom: dugove i pomoćni teren oko kojeg se vrte hijene. Prodaj teren ako je toliki problem, yebeš teren, ne navijate za zemlju nego za klub. Prodajom se riješiš dugova, ali i hijena, očistiš klub, postaviš zdrave temelje i onda tražiš partnera. Ne može me niko uvjeriti da u Sarajevu nema normalnih ljudi koji bi mogli voditi klub (a znam i lično da ima), ali ne mogu i neće da se valjaju u tom blatu u kojem ste sad.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 dec 2023, 18:49To cemo vidjeti u narednom periodu.
Zna Boki dobro što sam ja to postavio
Trenutno korisnika/ca: ASD, b00t, bordobijeli, club21, Direktorcic, ErosViverosViv, Fudo, galia95, Grk1234, held9, HyperOS, jurisicduska, MaroonBjelave, MikiPirs, perodeformero, Pitaristok, Rodman, Scholl, WeekendOffender i 132 gosta.