Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pitanje za navijače Čelika i Slobode. Mogu li se unositi kišobrani u prvoj ligi Federacije? Pitam za jarana.
🇵🇸
Hajde sto kone nastavnik fizickog pisa, ali sto nam lik sarkasticno sere po nama jedinoj premijer ligi, treba ga proglasiti persona non grata 

-
- Kontakt:
Strasno bi se uklopio sa Telgetijom. Kad moze kod vas Telgetija biti na celu kluba moze i njih ovaj nastavnik voditi. Kad vi Telgetiju niste tjerali ni od njih me ne cudi da ovoga nisu otjerali,visa sila i sagnes se dok te k i to je toRedBlue je napisao/la: ↑17 dec 2023, 08:24Poslusao sam sad izjavu nastavnika fizickog, pa on ne samo da je bezobrazan nego sve u ovoj drzavi smatra nedostojnim sebe, kao da je vise bice i dolazi iz Oxfroda a ne iz **** pustinje gdje je prije 50 godina jedino prevozno sredstvo bilo kamila. Vi iz Zelje ako dozvolite ovoj ublehi da ostane do kraja sezone idete pravac u drugu ligu laganini.
Mislim glup komentar ali ajde, pricamo o treneru ekipe ne o predsjedniku kluba, jer inace predsjednici klubova su sve bivsi sportski radnici redom jel tako?
E pa vidiš, u tome i jeste problem, nemaju prebijene marke, i moralu su prihvatiti ovog "stručnjaka" kojeg ne plaćaju, i on je tu najmanje do kraja sezone. Zbog situacije u koju su se doveli, oni bi prihvatili bilo kojeg nastavnika fizičkog, samo da ga ne plaćaju. Saudijci došli sa već pripremljenom pričom, ovi ko mladi junci se zaletili, i sad misle da će dobiti neke top igrače, a u suštini će dobiti neke poluamatere koji će doći u malog plavog smrada da stiču nekakvo iskustvo.RedBlue je napisao/la: ↑17 dec 2023, 08:24Poslusao sam sad izjavu nastavnika fizickog, pa on ne samo da je bezobrazan nego sve u ovoj drzavi smatra nedostojnim sebe, kao da je vise bice i dolazi iz Oxfroda a ne iz **** pustinje gdje je prije 50 godina jedino prevozno sredstvo bilo kamila. Vi iz Zelje ako dozvolite ovoj ublehi da ostane do kraja sezone idete pravac u drugu ligu laganini.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Ma oni su svakako u velikom problemu. Para za igrace nemaju, a kamoli za normalnijeg trenera. Sve u svemu, mrka kapa bas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U slučaju da danas bude neriješeno u Mostaru, preskače li Igman Želju ili se gol razlika gleda?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- TurkishAirlines
Pa imaju tri pokrivene tribine, ne treba im.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Fakat steta sto je pauza sad. Jos 4 kola da se odigraju, dzenaza bi im se klanjala sigurno. Ali sa ovim halal nastavnikom fizickog, proljece im nece donijeti sunce sigurno.
Sramota kakvog su oni amatera i na koji nacin postavili na klupu. Ipak imaju oni veliki bazu navijaca koji fakat vole klub, nevjerovatno da ovako cute i ne reaguju.
Sramota kakvog su oni amatera i na koji nacin postavili na klupu. Ipak imaju oni veliki bazu navijaca koji fakat vole klub, nevjerovatno da ovako cute i ne reaguju.
-
- Kontakt:
Nastavniče, nastavniče mogu li u wc?
Do mene, imat će najljepši stadion u Federalnoj.
🇵🇸
-
- Kontakt:
Zeljo slabo igra sa ovom prevarom i vidi se da tu nema igre i nikakvog trenerskog rukopisa. Frajer nesto eksperimentise i za ovo nista sto on preferira su ti u ekipi potrebni bas dobri igraci koji ce individualnim kvalitetom napraviti prevagu. Ni to nije neka garancija jer ono sto ce oni dovesti su jos dva saudijca te neke pretplacene ex yu prevare u koje ce se ugradjivati oni koji su u Zelji jer El Tuwawi pojma nema o domacem trzistu
Otjeraše trenera koji je bio 4.zbog slabe igre,a sad cirkuzaju sa njima ovi Arapi i dobar im.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- napoleon72
- Kontakt:
Ma ko bi igrao ba da zna da je na kraju mjeseca svakako bivsi? Javno govore da ce rastjerat ekipu, a nisu im neki uslovi da grizu. Bi l iko na otkaznom roku davao sve od sebe? Ljudi kod nas bolovanje otvore ili godisnji uzmu, nece nikako da rade. A Manijaci sute, smisljaju neke pjesmice i parole, da su im jednom na trening upali i par vaspitnih podijelili, druga bi pjesma bila. Ovako im se igraci u facu smiju, sto smo vidjeli u Konjicu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- TurkishAirlines
Gdje ste sada manijaci
Dok zeljo umire
Dok zeljo umire
Vas glas se ne cuje
Sta se ono tamo desi
Ko to nama tamo suti
To je generalni sponzor majko
Navijaci zeljeznicara
Dok zeljo umire
Dok zeljo umire
Vas glas se ne cuje
Sta se ono tamo desi
Ko to nama tamo suti
To je generalni sponzor majko
Navijaci zeljeznicara
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Izvinjavam se športskim prijateljima istocnog mostara, al' danas abd Igman pobjeđuje 0-1
- napoleon72
- Kontakt:
Kad ih Sablja horuk fudbalom gurne u crvenu zonu 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Gdje nam je Virto? Nesto ga nema od sinoc 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je