FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

-e-d-o-
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la -e-d-o- » 16 mar 2011, 23:52

Pitam se cemu novi veci stadion kad imamo ovoliku posjetu :?
Abidal The King

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 16 mar 2011, 23:53

zubanovic89 je napisao/la:
zolaTM je napisao/la:popljuvaste sve i svakoga..smijesni ste...ocekujete da razvalimo svakoga 10-0,a doskora ste plakali za polufinalom i bodom u gostima...nezahvalna stoko...
sta treba da govorim neka nema veze sjeti se samo prije 2 godine ekipe...
mi placamo najskuplje karte u drzavi, klub smo sa najvecom tradicijom u drzavi i meni treba tamo neki mesic da ko preko kurca dodaje loptu pravi se mesi i kao zadnji igrac odbrane dribla cijeli vezni red sirokog... Ako je to nacin na koji treba da se igra ja cu ce poklopit i svaku utakmicu glumit reisa i govorit hvala Allahu samo da nije ko prije dvije godine
drugo govorit ljudima da su stoka je odraz tvoje inteligencije koja ti cini mi se i nije jaca strana
Ama druze nije Mesic kriv. Svi su krivi. SVI SU IGRALI BEZOLJNO I STVARNO NE MOGU DA NADEM RAZLOG ZASTO. Kuci igramo, umjesto da napadamo u da uvalimo 2 gola, nama ljudi nametnu tempo. E evo zagontku najbolje je odgonetnuo Svabo, kada je rekao da je to sve do psihe igraca. A ima i onda druga, da je ovo sve namjesteno, jer je veoma ocigledno. NIKADA LOSIJE NISMO ODIGRALI NA GRBAVICI, MA AJDE STO JE LOSE, NEGO STO JE BEZVOLJNO!!! TO ME MUCI NAJVISE!!!

Sto se tice posjete, nikada losije od kada je Amar tu. Ne znam sta je problem, ali nakon ovoga sam uvjeren da necemo preci ni 4.000 po tekmi!!! ZALOSNO!!!!
:!: :!: :!:
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 16 mar 2011, 23:54

mislim da je ovo samo dokaz za onu tezu sto rece onaj na audiciji eo citiracu "STA VAM JE PROF PA GDJE SMO MI A GDJE EVROPA" ;)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 16 mar 2011, 23:54

Kakvih mi likova imamo medju nasim navijačima , ovi sa strane su male mace.
Kakav je to navijač koji nakon jedne utakmice , ili pet utakmica , ili čitave sezone , uopšte nije bitno , ima mozga da igračima koji igraju za njegov tim, eeeeeee, oplete po familiji i tako unosi dodatnu nervozu , umjesto da bodri i navija ??? Eh sada , to je sve super sa igračima ali kada za Osima čujem komentare hvata me panika!!!
Žao mi je nas stvarnih i iskrenih simpatizera koji dodju na utakmicu jer smo prisiljeni da slušamo bljuvotine koji nam naši " navijači " serviraju !!! Ovim ne tvrdim da neko voli više od nekoga ali nam malo emancipacije nebi škodilo !!! NEKA RAZMISLE SVI KOJI SE OSJEČAJU PROZVANI ŠTA ZNAČI KADA KAŽEŠ DA TI "NAVIJAŠ" ZA NEKOGA!!!

Igra loša mada nije sve gotovo , sudjenje katastrofalno !!!
Željezničar za život cijeli !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 mar 2011, 23:56

-e-d-o- je napisao/la:Pitam se cemu novi veci stadion kad imamo ovoliku posjetu :?
posjeta je odlicna bila, u 17h ja prvi nisam mogo i jos mali milion ljudi... uopste se nisam nado da ce ovoliko ljudi doci... samo poslije ove utakmice ce se dosta smanjit i oni sto su mislili doci "derby navijaci, simpatizeri" nece doci na sljedecu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 mar 2011, 23:58

Bianconeri1988 je napisao/la:Ne opravdavam ja Bešliju, ali ga razumijem, da je bila neka druga ekipa danas umjeto Želje, i da je sudija onako sudio na njihovu štetu i igrači te ekipe bi isto reagovali...

Sjetimo se samo kako su reagovali igrači Chelesa u 1/2 CL protiv Barce nakon 5 nedosuđenih penala...

Sve ima svoje granice, pa tako i nečije strpljenje...
Brate, od tih ''penala'' se o jednom mozda, ali samo mozda teoretski moze pricati, a ostalo sve smijesno i bacanja vasih igraca, realno gledajuci, a to moze potvrditi tko god je vidio snimak.
Sad, to sto U IGRI njemu to moze izgledati drugacije, to je neka druga prica, al mu ne opravdava ponasanje i dobro je prosao sto je zavrsio susret. Sudjenje, kakvo takvo, je za rezultat imalo greske na obje strane, nista se Zeljeznicar apsolutno nema sta na to zaliti ni vaditi jer bilo je gresaka na obje strane.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 16 mar 2011, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 16 mar 2011, 23:58

Utakmica dosta dobra, prava borbena... Vidim dosta vas se napisao o sudjenju mislim nepotrebno... Spominu se tu ti penali... U svakoj jacoj ligi Beslija bi trebao biti iskljucen do 60 min, onda ono zaledje na Roskamu koji je bio 2 m iza zadnjeg igrača Željeznicara...

Pozz i neka bolji prodje dalje...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 17 mar 2011, 00:01

Ma necemo sada crnjaciti, cinjenica da smo odigrali uzasno, siroki znao sta hoce i treba im cestitati. Nije nista izgubljeno al su nam umanjene sanse, jbg. Sami smo krivi, kilavo, sto bi Amar rekao. A ponasanje Beslije kao kapitena je neprihvatljivo, definitivno. Valjda cemo bolje odigrati revans. Ma **** ti to kad se moras vaditi na penale na svom terenu, trebali smo ih satrat od starta, navalit odma na gol, sve u svemu katastrofa od tekme, al idemo dalje.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 17 mar 2011, 00:04

Megamon je napisao/la:
Baby je napisao/la:Ma mi smo baš oni pravi balkanci, Željo pobijedi Travnika odmah su tu postovi tipa : Mi smo nova Barcelona ! Titula je naša ! bla bla bla
A zato odigramo neriješeno protv kvalitetne ekipe kakva je Široki,tragedija to "navijači" se ubijaju od tuge i razočarenja jer po Bogu nismo mogli Široki Brijeg pobijediti ! Odmah kreću priče ovaj meni ne bi igro ni u Famosu, ovaj ovo, ovaj ono. Pa dajte ljudi, malo se smirite !!! Eno Real potroši stotine miliona eura ima sve zvijezde u ekipi pa ih Barcelona razbije, zato k'o što bi mi u Sarajevu rekli SABURA doći će sve na svoje, jer lošije ne možemo igrati ! ;)
Slazem se za taj balkanski mentalitet ali kad ste vi Saraj'vo razbili ?
Ajde **** te Sarajevo, imas temu o tom klubu pa raspravljaj o njemu na toj temi. Necemo sada tebi polagati racune, tko je koga kada razbio!!! Imas youTube i vecinu video klipova pa gledaj i dokazi sam sebi!!!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 17 mar 2011, 00:08

irridu je napisao/la:necu dalje pametovat mi iskreno nemamo napdaca jer sve to nema bajro ima lazar al je i obatno a ustvari NIKO NE ZNA NESTO POESBNO ,,,dakle nek prodje sezona najbolje sto mozemo a slijedece godine POD HITNO NEKOG NAPDACE KOJI CE PRIJE SVEGA ZNATI DAT GOL,PA ONDA OVO OSTALO !!!

Ama svatite vise, imamo mi sve potrebno za ovu kikiriki ligu. Problem je samo kada nam dode jaca ekipa i nametne svoj tempo, mi se JEDNOSTAVNO IZGUBIMO. Tako je bilo protiv Hapoela, samo dok smo se mi snasli mi smo pet komada primili. Mi ako ne postavimo svoj tempo u Sirokom i ne budemo li igrali jako, mi cemo izgubiti!!!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 17 mar 2011, 00:16

Ide vlak, ide vlak.... :P :P :P :P :P

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 17 mar 2011, 00:24

ja bi prije sviro prvi prekrsaj na zebi nego onu ruku,onde je lopta napucana sa 2 metra igrac nema kad reagirat okrece glavu lopta ga pogadja u ruku i ono nije penal...

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 17 mar 2011, 00:48

Prije par mjeseci ja sam ovdje prosipao tezu da kup ide hrvatima, nama prvenstvo a vi ove godine ostadošte praznih šaka. Izgleda da ide ka tome, sad mi i ona naša utakmica sa vama i bezvoljna igra poput ove vaše protiv Širokog još sumljivija. Mislim vi ste nas tad zasluženo pobjedili i Široki je danas zaradio u najmanju ruku nerješeno ali šta se iza brda valja ko bi ga znao

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 17 mar 2011, 01:06

Najžalosnije je što će posjeta protiv Slobode biti loša jer jednu utakmicu na Grbavici nismo odigrali dobro. Ne shvataju ljudi da u jednoj sezoni imamo 20-ak utakmica kući (prvenstvo i Kup BiH), i da nije moguće svaku odigrati dobro, i svakom protivniku trpati po tri gola.
Ništa nije izgubljeno, valja nas dobiti na Pecari.

Svraka danas najbolji. Jako je dobar u nekoliko zadnjih utakmicama, ali ljudi ne primjećuju previše nekog ko ne asistira ili zabija golove. Ostale neću analizirati jer bi me neki mogli citirati, zamjeriti mi što kritikujem nekog, što bi onda moglo rezultirati dugom, u suštini bespotrebnom raspravom. Samo ću napisati da bi Spahić trebao poraditi na primanju lopte, i da bi mu neko trebao objasniti da je ne podiže sa zemlje prilikom primanja, jer tako samo sebi otežava.

Teren bi trebali, ako je ikako moguće, poboljšati i učiniti ravnijim. Lakše i ljepše će se igrati, dolazit će na stadion i oni koji neće protiv Slobode, itd.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 mar 2011, 01:43

Losa utakmica za povratiti i za nepovjerovati, bez imalo agresivnosti i bez ideje kad se sve sagleda dobro smo i prosli.Fuj, od prvog do zadnjeg...Eh sad oni koji malo bolje kontaju fudbal, Bajro je zasmetao u najmanje 5-6 situacija sto Visci sto Radovanovicu ili Besliji pogotovo u nekim kontrama ili polukontrama, nasi pokusavali preskakati sredinu kao sto to rade sa Lazom ispalo opet nigdje veze.Siguran sam da Lazo cim bude u stanju odigrati 20 minuta da ce zasjesti u prvih 11.Sudija utakmicu ucinio bez potrebe nervoznom nasi se primili ko budale, siroki sasvim zasluzeno ostvario po njih pozitivan rezultat i na kraju nagradjeni aplauzom, neki njihovi igraci s nevjericom gledali :lol: golman sirokog papak zadnji...Onaj sto pusta pjesme "ima nesto od srca do srca" j.e.b.o svu familiju i ko ga dovede...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 17 mar 2011, 01:56

ja nesto da se raja puno vise nervira jer zbog zelje popadala na kladionici negoli zbog igre :lol:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 mar 2011, 02:05

pile87 je napisao/la:Losa utakmica za povratiti i za nepovjerovati, bez imalo agresivnosti i bez ideje kad se sve sagleda dobro smo i prosli.Fuj, od prvog do zadnjeg...Eh sad oni koji malo bolje kontaju fudbal, Bajro je zasmetao u najmanje 5-6 situacija sto Visci sto Radovanovicu ili Besliji pogotovo u nekim kontrama ili polukontrama, nasi pokusavali preskakati sredinu kao sto to rade sa Lazom ispalo opet nigdje veze.Siguran sam da Lazo cim bude u stanju odigrati 20 minuta da ce zasjesti u prvih 11.Sudija utakmicu ucinio bez potrebe nervoznom nasi se primili ko budale, siroki sasvim zasluzeno ostvario po njih pozitivan rezultat i na kraju nagradjeni aplauzom, neki njihovi igraci s nevjericom gledali :lol: golman sirokog papak zadnji...Onaj sto pusta pjesme "ima nesto od srca do srca" j.e.b.o svu familiju i ko ga dovede...
nije dejo papak, jest pitar, jest malo udaren ali nije papanulesku :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 17 mar 2011, 02:06

pile87 je napisao/la:Losa utakmica za povratiti i za nepovjerovati, bez imalo agresivnosti i bez ideje kad se sve sagleda dobro smo i prosli.Fuj, od prvog do zadnjeg...Eh sad oni koji malo bolje kontaju fudbal, Bajro je zasmetao u najmanje 5-6 situacija sto Visci sto Radovanovicu ili Besliji pogotovo u nekim kontrama ili polukontrama, nasi pokusavali preskakati sredinu kao sto to rade sa Lazom ispalo opet nigdje veze.Siguran sam da Lazo cim bude u stanju odigrati 20 minuta da ce zasjesti u prvih 11.Sudija utakmicu ucinio bez potrebe nervoznom nasi se primili ko budale, siroki sasvim zasluzeno ostvario po njih pozitivan rezultat i na kraju nagradjeni aplauzom, neki njihovi igraci s nevjericom gledali :lol: golman sirokog papak zadnji...Onaj sto pusta pjesme "ima nesto od srca do srca" j.e.b.o svu familiju i ko ga dovede...
znaci ne mogu vjerovat koje ste vi cjepidlake,jarane trazite bajri i najmanju gresku da ga okaljate ccc,j.e.b.o vas lazar vise....sta haj sad reci pretrco je smao tolko i toliko kilometara ccc haj samo jos reci nije dao go dns i to mu je greska ....ccc :!:

deni_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deni_TM87 » 17 mar 2011, 02:18

irridu je napisao/la:
znaci ne mogu vjerovat koje ste vi cjepidlake,jarane trazite bajri i najmanju gresku da ga okaljate ccc,j.e.b.o vas lazar vise....sta haj sad reci pretrco je smao tolko i toliko kilometara ccc haj samo jos reci nije dao go dns i to mu je greska ....ccc :!:
Ma pasa moj dzabe se nerviras,to je standardno kod naseg naroda,vise vole igrace sa strane pa makar ne znao hodati,nego nase..
Takvi smo mi ljudi,nazalost...
I treba nam igrati u napadu Lazar "nosac" ,bolje ni zasluzili nismo...Uzas!!
POZZ

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 17 mar 2011, 02:41

Jeste vi slijepi, pa Lazar je za Bajru i Nikolića Romario. Ovom prvom je danas pobjeglo 10 ( slovima: deset) čistih lopti, a drugi čim je ušao krenuo je u kontru i sad sebi zasmetao.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Levin, mnon46, Vanja8 i 51 gost.