Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nikada necu zaboraviti kada nam je jedan "eminentni" sudija pricao da je dobio direktivu da pokopa sarajevo u jednoj gostujucoj utakmici, koja nije bila uopste bitna, a na njegovo pitanje zašto kada je nebitna utakmica i kraj prvenstva, dobio je odgovor "jer mogu"... Odnoseci se na ove kone naše...
Vidimo se u federalnoj
Vidimo se u federalnoj
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pusti ga ba dok se konsultuje s Knjigom mitova 88. Brkovicevi koferi na Sokocu, janjetina u susretima kod Gojka, kriminal tate Klocima u tatomitetu, i slicno, a onda kantanje od nekih tamo Litexa kad dodju utakmice koje se ne mogu kupiti, sve se to nije desilo, mi smo izmislili.holyman je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:11A 6 sudija suspendovano zbog pogresnih stucni ako se ne varamnastrojeni21 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:09Nit smo krali koliko ti predstavljas da jesmo nit nam je malonogometni klub u drugoj ligi. Jedna recenica, dvije neistine, bravo glupane.jurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:08
Koliko su krali i pljačkali da im se 10% vrati od njih bi ostao samo malonogometni klub. A i on u drugoj ligi.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- KONTRASVIH
- Kontakt:
nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:09Nit smo krali koliko ti predstavljas da jesmo nit nam je malonogometni klub u drugoj ligi. Jedna recenica, dvije neistine, bravo glupane.jurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:08Koliko su krali i pljačkali da im se 10% vrati od njih bi ostao samo malonogometni klub. A i on u drugoj ligi.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
scudetto89
- Kontakt:
Daj ba jel moguce ovo igman vodi haha e jbg
Zao mi brata @ virte drug moj sta je reci misa mu malog ?
Zao mi brata @ virte drug moj sta je reci misa mu malog ?
04.10.2009 !
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Ne kontam brate, pojasni.jurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:12Ti si sad bas ispao glup.nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:09Nit smo krali koliko ti predstavljas da jesmo nit nam je malonogometni klub u drugoj ligi. Jedna recenica, dvije neistine, bravo glupane.jurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:08
Koliko su krali i pljačkali da im se 10% vrati od njih bi ostao samo malonogometni klub. A i on u drugoj ligi.
Da ti raščlanim. Koliko ste pljačkali pravda bi bila zadovoljena da od vas ostane malonogometni klub Al da i on igra drugu ligu. Kontas ? Hahahahahaha
Mislim da Igman nije imao nikad ovoliko navijaca kao sad 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- jurisicduska
- Kontakt:
32-19 = 8
To živi u deluzijama da kasne 8 bodova za 4 mjestom
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 17 dec 2023, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Pardon, Slogu sam računao, i 13 je dostižno.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
Madrilenho
- Kontakt:
Glupane znaš li kako je malonogometni izborio premier ligu, na poštenje nije sigurnonastrojeni21 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:09Nit smo krali koliko ti predstavljas da jesmo nit nam je malonogometni klub u drugoj ligi. Jedna recenica, dvije neistine, bravo glupane.jurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:08Koliko su krali i pljačkali da im se 10% vrati od njih bi ostao samo malonogometni klub. A i on u drugoj ligi.
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Joj gledaj znalaca o koferima, janjetini i ostalim glupostima hahahahaha. 
- jurisicduska
- Kontakt:
8 jedino od Zvijezde vam je razmak i to je dostižno. Ništa znam da znas matematiku , uvježbao računajući koliko je Ismir potrošio para. Uplatio večernju školu da možeš sračunati pozajmice. A nije losa praksa ni na Amarovim kamatama bila.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Dogovorom, kao pitari kup, sto pitas?Madrilenho je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:16Glupane znaš li kako je malonogometni izborio premier ligu, na poštenje nije sigurnonastrojeni21 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:09Nit smo krali koliko ti predstavljas da jesmo nit nam je malonogometni klub u drugoj ligi. Jedna recenica, dvije neistine, bravo glupane.jurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:08
- jurisicduska
- Kontakt:
Nemoj mu objašnjavati ispao glup jednom, kako ti ga nije zao.
Nema spavanja do priprema u Spaniji.
Nema spavanja do priprema u Spaniji.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 17 dec 2023, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Al da nam vinovnici slucaja Punac pricaju o kradjama i namjestanjima...
Toliko smo upropastili ligu i namjestali da smo 2008 i 2009 bili 9.
Al puno ocekujem od kluba ciji je trener isti taj klub optuzivao da su im sudije 12. igrac
Vjerovatno mu na san doslo, nema to veze s istinom
Toliko smo upropastili ligu i namjestali da smo 2008 i 2009 bili 9.
Al puno ocekujem od kluba ciji je trener isti taj klub optuzivao da su im sudije 12. igrac
Vjerovatno mu na san doslo, nema to veze s istinom
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 17 dec 2023, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, LondonBlues i 18 gostiju.