FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ljudi jednom pobjedom smo na domak mjesta koje vodi u evropu
Bez brige idu sad boomovi od insajdera i najava pojacanja
I tako sve dok nam lopov rumeni nedovede nekog novog iz trece lige hrvatske
I tako sve dok nam lopov rumeni nedovede nekog novog iz trece lige hrvatske
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- invincible1921
- Kontakt:
Ubleha se nastavlja, projekat kluba je mrtav ima dvije godine samo nam niko nije javio...kao sto sam i govorio poslije evrope...mozda cemo se stabilizovat al zato cemo ispast
=\_1921_/=
Opasno se Želji ljulja 11 pozicija...da ima igrati još 4-5 kola trebali bi baš zapeti da je sačuvaju ..trenutno Zvijezda igra bolji fudbal.
- mamonelafo
- Kontakt:
Niti jedan projekat niti aktivnost (bila dobra ili loša) za posljedicu (makar trenutnu) ne smije imati ovo stanje na tabeli.
Hvala svima koji su klub doveli do ovoga ( nemojte samo Amar/Miske) jer su nakon njih ljudi tu i rezultata nema, osim "stabilizacije" ko da smo firma a ne sportski kolektiv.
Stidite se svi!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Gdje su sad oni navijaci naseg Želje sto brane ove narkomane s juzne tribine ? Ovi nakon utakmice podršku daju igracima, normalno kad ssu u talu s klubom.
-
I ja se pitam gdje su Mahalasi Bobovi
???

-
- Kontakt:
Da iko u klubu ima i trun obraza ne bi izasao medju ljude u narednih pola godine. Od skupstine, preko uprave, nadzornog odbora, tzv. sportskog direktora, pa do trenera i picketina koje igraju. Kakvu su nam samo nezapamcenu sramotu donijeli. Poserem im se u stabilizaciju i konsolidaciju. Retardi nesposobni sta ste nam od kluba uradili
A mi ko zadnje picke sutimo i gledamo sta nam nesposobni retardi rade od kluba

A mi ko zadnje picke sutimo i gledamo sta nam nesposobni retardi rade od kluba

Pročepit će negdje.
Najveća greška je bila što se ovo sa Arapima odradilo pred kraj pokusezone, gdje je većini igrača rečeno da se ne računa na njih. Ovih zadnjih par kola se očito vidjelo da su igrali preko one stvari.
Koliki god da su škart, ne može me niko ubijediti da nisu mogli još 4 ili 6 bodova osvojiti. Moralni patuljci!
Slijedi nam grčevita borba za opstanak. S kakvim kadrom - vidjet ćemo. Iskreno, ni ovaj Hakim mi ne ulijeva neko povjerenje. Bar po ovim izjavama. O stručnim referencama se još ne može suditi jer sa ovakvim kadrom i u ovakvom momentumu nijedan trener ne bi ništa uradio.
Koliki god da su škart, ne može me niko ubijediti da nisu mogli još 4 ili 6 bodova osvojiti. Moralni patuljci!
Slijedi nam grčevita borba za opstanak. S kakvim kadrom - vidjet ćemo. Iskreno, ni ovaj Hakim mi ne ulijeva neko povjerenje. Bar po ovim izjavama. O stručnim referencama se još ne može suditi jer sa ovakvim kadrom i u ovakvom momentumu nijedan trener ne bi ništa uradio.
Sad je slika jasna da jasnija biti ne može. Ovo je najgora uprava kluba od njegovog osnivanja. Da iko od njih ima imalo obraza, trun jedan, svi bi danas kolektivno dali ostavke. Od skupštine kluba, upravnog i nadzornog odbora, ove direktorice i sportskog direktora. Svi komplet. Ali pošto nažalost živimo u vremenu mediokriteta, lažnih ljudi, lažnih vrijednosti. U vremenu u kojem najlošiji od nas upravljaju našim životima, tako je i u našem Želji. Nek nam je Bog dragi na pomoći.
Samo Željo!
Nemaju oni obraza ali zato imaju para da plate kafu kome treba i svi mirni. Pa gledaj ti gdje je Zeljo zavrsio a niko se i ne osvrce na to.Zaxon je napisao/la: ↑17 dec 2023, 16:20Sad je slika jasna da jasnija biti ne može. Ovo je najgora uprava kluba od njegovog osnivanja. Da iko od njih ima imalo obraza, trun jedan, svi bi danas kolektivno dali ostavke. Od skupštine kluba, upravnog i nadzornog odbora, ove direktorice i sportskog direktora. Svi komplet. Ali pošto nažalost živimo u vremenu mediokriteta, lažnih ljudi, lažnih vrijednosti. U vremenu u kojem najlošiji od nas upravljaju našim životima, tako je i u našem Želji. Nek nam je Bog dragi na pomoći.
Prije nekoliko godina kup nismo slavili sad nam svejedno hocemo li ispast ili ne.
Dan pobjede...
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Najjace mi je kod navijaca
Fol uvijek neka prodrska ali rastjerat uhljebe nikad
Fol da nije navijaca ne bi bilo kluba
Fol uvijek neka prodrska ali rastjerat uhljebe nikad
Fol da nije navijaca ne bi bilo kluba
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 dec 2023, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Bekricu bruko daj ostavku
Koji Amar i Miske ?mamonelafo je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:30Niti jedan projekat niti aktivnost (bila dobra ili loša) za posljedicu (makar trenutnu) ne smije imati ovo stanje na tabeli.
Hvala svima koji su klub doveli do ovoga ( nemojte samo Amar/Miske) jer su nakon njih ljudi tu i rezultata nema, osim "stabilizacije" ko da smo firma a ne sportski kolektiv.
Stidite se svi!
Tih ljudi nema u klubu pune 3 godine. Zasto se uopste pominju ti likovi u ovoj prici

Imaju pravi krivci za ovo stanje.
Bila prica stabilizacija i vracanje dugova, yebes rezultate i tabelu. Pa evo, bas su nas stabilizovali, vidimo kako. A dugovi i dalje milionski, a predsjednik Kovacevic se ispalio iz kluba u sred sezone, vidio covjek da titanik tone pa da ne bude krivac.
Predali klub arapima

-
- Kontakt:
Sve zavisi iz kojeg ugla gledas.godrina je napisao/la: ↑17 dec 2023, 16:22Nemaju oni obraza ali zato imaju para da plate kafu kome treba i svi mirni. Pa gledaj ti gdje je Zeljo zavrsio a niko se i ne osvrce na to.Zaxon je napisao/la: ↑17 dec 2023, 16:20Sad je slika jasna da jasnija biti ne može. Ovo je najgora uprava kluba od njegovog osnivanja. Da iko od njih ima imalo obraza, trun jedan, svi bi danas kolektivno dali ostavke. Od skupštine kluba, upravnog i nadzornog odbora, ove direktorice i sportskog direktora. Svi komplet. Ali pošto nažalost živimo u vremenu mediokriteta, lažnih ljudi, lažnih vrijednosti. U vremenu u kojem najlošiji od nas upravljaju našim životima, tako je i u našem Želji. Nek nam je Bog dragi na pomoći.
Prije nekoliko godina kup nismo slavili sad nam svejedno hocemo li ispast ili ne.
Dan pobjede...
Tad je dosta novca ulozeno u ekipu i godinama unazad. Godinu prije toga smo ruku sa pehara skinuli u zadnja tri kola, a godinu prije tog evropa nam je iskliznula zbog utakmica sa Slavijom i Rudarom P.
Godinama donosene gora i gora odluka, vrhunac su bila kola prije tog slavlja.
Prosle godine u ova doba **** se Edisu od do, situacija u klubu gora troduplo (financijska) nego sad. Sad nema "size ratnicke" i "kuhara", ali nema ni onih koji su bili nezadovoljni tom igrom, golovima iz prekida..
**** nas.
Evo nasle se i legende u penziji da komentarisu trenera koji je tek dosao. Ne trebaju nam dusmani sa strane kakvi smo.
Fk Željezničar.
- MocMahale444
Bruka i sramota kako su srozali klub, ovo traje vec dugo vremena. Niko nikad nece odgovarati za ovo stanje u klubu.
Ovo sa arapima je ok ako cemo imati goleme koristi iz ovog posla s njima, ako necemo imati velike koristi onda sutnuti papka pa nismo mi merhamet.
Bekric nije legenda, on je ljiga ljigava. Mars iz kluba rumenko, frizurko, tockonja jedan lojavi.
Ovo sa arapima je ok ako cemo imati goleme koristi iz ovog posla s njima, ako necemo imati velike koristi onda sutnuti papka pa nismo mi merhamet.
Bekric nije legenda, on je ljiga ljigava. Mars iz kluba rumenko, frizurko, tockonja jedan lojavi.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 17 dec 2023, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Jel to zabranjeno imati misljenje?
Svugdje u svijetu je to praksa, kritika je uvijek dobrodosla, mozda nesto i nauci.
Objasni mi na osnovu cega mu dajes toliku podrsku?
I sta ako ne uspije?
Jer nije prosao pripreme,jer je vodio ekipu kojoj niko ne moze pomoci uz to znaju da nece vise biti u timu,covjek je tu mjeec dana. Kad prodje pripreme,dodju igraci koje zeli i ne uradi nista,nek ide prvi cu ga otjerat. Nigdje u svijetu se ne tjera trener nakon mjesec.zeljovolimte je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:06Jel to zabranjeno imati misljenje?
Svugdje u svijetu je to praksa, kritika je uvijek dobrodosla, mozda nesto i nauci.
Objasni mi na osnovu cega mu dajes toliku podrsku?
I sta ako ne uspije?
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.