I da se vratite, dokusurit ćemo vas.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jbg nekad ti se podrepi, pa nece u golDirektorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:48Ovo ako Velez ne okrene ce biti najnerealnija utakmica ikada
E mislio sam da se ovaj klip sakrio ali evo ga hahdhhahahahaahahahahahaahahhahaahhahaahahhahahaahaha
NEMA NAZAD
Mozda najbolje poluvrijeme u sezoni. Ceman brani sve.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Duskice, mozes li postaviti video kojeg spominjes vec par puta na temu da je predsjednik rekao da je Zeljo necasno uzimao titule?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
Direktorcic
- Kontakt:
Znam ali steta poluvremena i ovolike takticke i tehnicke nadmoci da izgubis utakmicuboki86 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:52Jbg nekad ti se podrepi, pa nece u golDirektorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:48Ovo ako Velez ne okrene ce biti najnerealnija utakmica ikada
Ma nema sanse da 2 ispadnu iz Federacije. Pogotovo TC, igraju odlican fudbal, ali nisu imali srece.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Drzite se vi
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Eto postavio sam ti članak ti ako si zainteresiran video možeš pronaći vrlo lako. Osim ako opet ne falsifikujete historiju pa sklanjati video sa YT. Nisam ja istraživački novinar.KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:54Duskice, mozes li postaviti video kojeg spominjes vec par puta na temu da je predsjednik rekao da je Zeljo necasno uzimao titule?
Šta ti nije jasno u ovom :
“ Prošle godine, 12.10, dva člana Uprave su razgovarali sa Osimom o temi sardnje sa klubom. Razgovam sa svakim ko može pomoći klubu i što može biti dobro za klub. Razgovarali smo, ali se moraju poklopiti ambicije trenera i kluba. Ovaj klub se nikada neće baviti radnjama van terena. Vi znate da uvijek imamo u takmičenju radnje koje se događaju van terena i bitno je da znamo ko se ne bavi tim. Ako se ambicije Amara Osima poklope sa klupskim, ne postoji osoba koja nije dobrodošla u klub. Interes kluba je iznad svakog drugog interesa”
Da ti raščlanim : direktno rece da je Osim se bavio nečasnim radnjama.
-
Kenozoik87
- Kontakt:
Ubio ih je Velež u prvom poluvremenu. Ako nastave ovim tempom teško da će Igman uspjeti da sačuva prednost
Ja čekam da objese na ogradu duks što momku skidoše prije par noći.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ljudi se pripremaju za utakmice, prate strategije, tehnike, mane igraca a onda se pojavi Isko i olize fildzan da mu Sejo predvidi rezultat...
I ono se naslo nekom smijat
-
jurisicduska
- Kontakt:
Evo video @kontrasvih vaša oficijelna stranica objavila.
Sad ćeš se opet lud napraviti.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nisi ti nista rasclanio nego si zakljucio kako je tebi cejf. Po citatu gdje je rekao “ovaj klub se nikad nece baviti radnjama van terena” par puta si pisao kako je Misimovic izjavio da smo titule uzimali necasno. O ovom spinovanju pisem odavno i dzaba ti da jos 101x ponovis popisan ces uvijek ostatijurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:57Eto postavio sam ti članak ti ako si zainteresiran video možeš pronaći vrlo lako. Osim ako opet ne falsifikujete historiju pa sklanjati video sa YT. Nisam ja istraživački novinar.KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:54Duskice, mozes li postaviti video kojeg spominjes vec par puta na temu da je predsjednik rekao da je Zeljo necasno uzimao titule?
Šta ti nije jasno u ovom :
“ Prošle godine, 12.10, dva člana Uprave su razgovarali sa Osimom o temi sardnje sa klubom. Razgovam sa svakim ko može pomoći klubu i što može biti dobro za klub. Razgovarali smo, ali se moraju poklopiti ambicije trenera i kluba. Ovaj klub se nikada neće baviti radnjama van terena. Vi znate da uvijek imamo u takmičenju radnje koje se događaju van terena i bitno je da znamo ko se ne bavi tim. Ako se ambicije Amara Osima poklope sa klupskim, ne postoji osoba koja nije dobrodošla u klub. Interes kluba je iznad svakog drugog interesa”
Da ti raščlanim : direktno rece da je Osim se bavio nečasnim radnjama.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Sacuvan print ove trenutne tabele. Da mi je neko pricao... 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
jurisicduska
- Kontakt:
Vidi rekao je da se Osim bavio nečasnim radnjama i ukoliko odustane od tog da se možda mogu dogovoriti. Osimove ambicije i ambicije kluba koji se ne bavi nečasnim radnjama se ne poklapaju.
Pitaju ga za osima on počne o nečasnim radnjama. Naravno sad pila naopako i kad ti se video postavi opet nešto ti tumačiš kako tebi odgovara. 2+2 =4
A tebe licno neću provocirati ne istresam se na hendikepiranim ljudima.
Pitaju ga za osima on počne o nečasnim radnjama. Naravno sad pila naopako i kad ti se video postavi opet nešto ti tumačiš kako tebi odgovara. 2+2 =4
A tebe licno neću provocirati ne istresam se na hendikepiranim ljudima.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 17 dec 2023, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
- luckystrike
- Kontakt:
Rekao je, a i da nije, svako ko je pratio ligu u yo doba to zna. Ne mrze vas svi dzaba.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ