I da se vratite, dokusurit ćemo vas.

I da se vratite, dokusurit ćemo vas.
Jbg nekad ti se podrepi, pa nece u golDirektorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:48Ovo ako Velez ne okrene ce biti najnerealnija utakmica ikada
E mislio sam da se ovaj klip sakrio ali evo ga hahdhhahahahaahahahahahaahahhahaahhahaahahhahahaahaha
Duskice, mozes li postaviti video kojeg spominjes vec par puta na temu da je predsjednik rekao da je Zeljo necasno uzimao titule?
Znam ali steta poluvremena i ovolike takticke i tehnicke nadmoci da izgubis utakmicuboki86 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:52Jbg nekad ti se podrepi, pa nece u golDirektorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:48Ovo ako Velez ne okrene ce biti najnerealnija utakmica ikada
Ma nema sanse da 2 ispadnu iz Federacije. Pogotovo TC, igraju odlican fudbal, ali nisu imali srece.
Drzite se vi
Eto postavio sam ti članak ti ako si zainteresiran video možeš pronaći vrlo lako. Osim ako opet ne falsifikujete historiju pa sklanjati video sa YT. Nisam ja istraživački novinar.KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:54Duskice, mozes li postaviti video kojeg spominjes vec par puta na temu da je predsjednik rekao da je Zeljo necasno uzimao titule?
Ja čekam da objese na ogradu duks što momku skidoše prije par noći.
Nisi ti nista rasclanio nego si zakljucio kako je tebi cejf. Po citatu gdje je rekao “ovaj klub se nikad nece baviti radnjama van terena” par puta si pisao kako je Misimovic izjavio da smo titule uzimali necasno. O ovom spinovanju pisem odavno i dzaba ti da jos 101x ponovis popisan ces uvijek ostatijurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:57Eto postavio sam ti članak ti ako si zainteresiran video možeš pronaći vrlo lako. Osim ako opet ne falsifikujete historiju pa sklanjati video sa YT. Nisam ja istraživački novinar.KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 dec 2023, 15:54Duskice, mozes li postaviti video kojeg spominjes vec par puta na temu da je predsjednik rekao da je Zeljo necasno uzimao titule?
Šta ti nije jasno u ovom :
“ Prošle godine, 12.10, dva člana Uprave su razgovarali sa Osimom o temi sardnje sa klubom. Razgovam sa svakim ko može pomoći klubu i što može biti dobro za klub. Razgovarali smo, ali se moraju poklopiti ambicije trenera i kluba. Ovaj klub se nikada neće baviti radnjama van terena. Vi znate da uvijek imamo u takmičenju radnje koje se događaju van terena i bitno je da znamo ko se ne bavi tim. Ako se ambicije Amara Osima poklope sa klupskim, ne postoji osoba koja nije dobrodošla u klub. Interes kluba je iznad svakog drugog interesa”
Da ti raščlanim : direktno rece da je Osim se bavio nečasnim radnjama.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google [Bot], Paromlinac, sarajevo19461987 i 23 gosta.