Evo i ja gledam i ne vjerujem
Premijer liga BiH - aktuelno
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Zeljkanu se sve poklopilo za ispadanje. Pobjeda Zvijezde, Tuzle i remi Igmana. Druga liga druga liga smiju vam se svi 
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Znaci kad si bolji nema potrebe da sudija sudi normalno? Hebibovic baci petom loptu onom vaseg koji ga pokosi rukama ni faul nije svirao,dobra sansa za slobodni,kad vec popujete malo realnosti nije na odmet.
Nezasluzen bod Igmana.
Mogu zahvalit samo Haskicu sto je danas fulio sve zivo.
I ono valjanje je za zatvora.
Mogu zahvalit samo Haskicu sto je danas fulio sve zivo.
I ono valjanje je za zatvora.
Korneri, faulovi blizu šesnaest povećavaju šanse za gol a nisu bili.Direktorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:0620 suteva, 20 kornera, 7 faulova napravljenih, od prve minute prosjek posjeda 70% .
Nemoj pricat gluposti
Crveni nije, ali nam nije dao niko ni bod. Trebali smo 5-1 pobjedit. Od tih 20 suteva, 2 stative , 3 lopte tik pored stative i 4 odbrane Cemana
Nije ni valjanje problem kad adekvatno produžiš utakmicu.
6 minuta nije bilo dovoljno, realno trebalo je makar 9 biti produžetka.
Kad prihvatimo te evropske standarde prestat će i valjanje
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ovo je Vico liga,od pocetka nije regularna. Uvodi pravilo da imas 3 stranca 2 sedmice pred pocetak prvenstva gdje ce to regularno biti? Bh klubovi igraju na noz izmedju sebe posteno dok se Sloga izvodi juniore i pustaju tekme,da ima imalo pravne drzave odma bi ponistili cijelu ligu
Čekaj, ako si bolji od protivnika za 3 gola sudija ima pravo dijelit nepostojeće crvene protivniku, svirat tebi nepostojeće faulove, ne svirat protivniku čiste faulove, izmišljat ti kornere, sve 50:50 situacije svirat u tvoju korist itd jer ti si bolji za tri gola razlike. Ako to govorite onda s vama nešto debelo nije uredu.
Da sam najgori na svijetu, da protivnik ima 13 prečki, 27 pogođenih stativa, 47 promašenih 1 na 1 situacija nemaš me pravo za jedan aut zakinut, a da ne pričam o većim stvarima.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Nije baš uobičajeno da se daje izravan crveni zbog prigovora. Al, hajde..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:05To je zuti,hebu i vani sudiji sve pa dobiju zuti,medjutim sa razlogom mu je hebao sve ako cemo iskreno.
Baš me zanima šta će navesti sudac u zapisniku razlog crvenog kartona.
PS
Velež je trebao ovo dobiti tri, četiri razlike..
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Da stopat vrijeme pa kad ti produzi svaki sekund i 15 minuta ko u engleza onda se valjaj do ujutro.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Za neko cudo u ovoj ligi danas je sudija kartonirao igrace koji su usporavali,Janketic,golmana itd tako da je to ok,inace nista valjaju se po 2 sata ni opomene,kartona. Oni su se branili,nije vam niko kriv za stative i prilike to je fudbal,sudija striktno u svakom segmentu je bio na strani Veleza.
"Isključenja: FK IGMAN: 20 Sipović Enes (90 - Vrijeđanje)"
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jucer je vama to isto razmisljanje bilo sasvim ok. Cuj zale se na sudije a gledaj statistikeZutti je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:16
Čekaj, ako si bolji od protivnika za 3 gola sudija ima pravo dijelit nepostojeće crvene protivniku, svirat tebi nepostojeće faulove, ne svirat protivniku čiste faulove, izmišljat ti kornere, sve 50:50 situacije svirat u tvoju korist itd jer ti si bolji za tri gola razlike. Ako to govorite onda s vama nešto debelo nije uredu.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Svi mi koji duze pratimo ligu znamo dobro kakav riječnik ima Sipović
Opustite se, herc udara lagano
Opustite se, herc udara lagano
Ti si naša ljubav jedina!
-
Direktorcic
- Kontakt:
Majku usta, familiju mrtvu, djecu. Odprilike sam mu to procitao sa usana.fudbalfudbal je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:21Svi mi koji duze pratimo ligu znamo dobro kakav riječnik ima Sipović![]()
Opustite se, herc udara lagano![]()
Ali dobro, brzo mu je dao crveni cim je majku usta opsovo
- jurisicduska
- Kontakt:
Zeljini izdanci pokazuju najveći stepen seljakluka u ligi.
Jučer Galić vo danas Sipovic seljačina. Standardno.
To je tak njihov DNK. Dzenis Beganovic bacanje stolica i to.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 17 dec 2023, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Niko ne priča o suđenju, slažem se da je bilo domaćinsko suđenje i ja nikad to neću podržati. Mada nije bilo brutalno natezanje kakvih je bilo navlačenja drugima ove sezone.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:17Za neko cudo u ovoj ligi danas je sudija kartonirao igrace koji su usporavali,Janketic,golmana itd tako da je to ok,inace nista valjaju se po 2 sata ni opomene,kartona. Oni su se branili,nije vam niko kriv za stative i prilike to je fudbal,sudija striktno u svakom segmentu je bio na strani Veleza.
Iskreno više bi volio da je dosudio svaki faul Igmanu koji je bio, ali da je produžio 12 minuta jer osim valjanja igrača Igmana bilo je tu još nekih prekida gdje je davao žute trenerima, zamjene igrača i ostalo.
- Meraak1921
- Kontakt:
Ovom samo zeljo u ustima, pusti se zelje, stavi mog obrezanka u usta mozda i zasutisjurisicduska je napisao/la: ↑17 dec 2023, 17:25Zeljini izdanci pokazuju najveći stepen seljakluka u ligi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Liga, a Boga mi i forum će prodisati kad plava drolja ispadne 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE