Premijer liga BiH - aktuelno

Kenozoik87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Kenozoik87 » 17 dec 2023, 18:33

Virtu4l je napisao/la:
17 dec 2023, 18:21
Sutra je dan istine za Ismira Mirvića i njegovu privatnu prćiju, sve osim pobjede znači zaostatak za Borcem od 10+ bodova i protraćenih još desetine miliona maraka.

Poraz bi ih bacio na četvrto mjesto na tabeli i fijasko najplaćenije ekipe u istoriji našeg fudbala bio bi potpun. Preplaćeni igrači, preplaćeni stručni štab i sportski direktor nisu opravdali ni minimum očekivanja a navijači ne smiju da zucnu jer znaju da ako naljute Ismira Mirvića slijedi im sudbina Vardara, Zete i Artmedije.

Precijenjenom treneru se još uvijek traži alibi od kojih je svaki komičan, posebno onaj da on nije birao ekipu i da nije prošao pripreme. Izgleda da svaki trener koji dobije posao u nekoj ekipi mora promijeniti kompletan roster da bi to bila "njegova" ekipa.

Ima i onaj alibi da Borac pomažu sudije, ali niko neće reći da su sudije više pomogle prćiji Ismira Mirvića nego Borcu, jer da nisu i da su dosudili sve penale protiv njih, danas bi bili u društvu sa nama na dnu tabele.
Od silnih najava za otvaranje trećeg mjesta, od najave za borbu za Europu, od najave kako će Velež zaostajati u novembru 15 bodova za Europom, kako će biti u donjem dijelu tabele sa Tuzlom, Zvijezdom i kompanijom (na kraju to zadesi tvoj klub), od najava da će u istom tom periodu Sarajevo zaostajati 15 bodova za Borcem i Zrinjskim, mjesecima slušamo najave za Mirvića i famozna dugovanja... Pa najveći peh pored svih tih prognoza bi barem nešto pogodio, ali ti ne odustaješ i dalje furaš prognoze.

Dok se sve to dešava, tvoj klub je na diobi mjesta koje vodi u zonu ispadanja, trener vam je nastavnik fizičkog koji nikada nije imao trenerski angažman - faktički se uči na vama, igrači vam po nargilama iznose informacije iz kluba, sa arapima potpisali ugovor na pola godine što znači ako im se ne svidi vrlo lako mogu podići sidro i bacit vas u veću dubiozu nego u kojoj ste trenutno. Ali i dalje je tema Mirvić :beba:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 17 dec 2023, 18:33

Nisu ovi normlani :rol: :tokralju:

Potpuno razumijem pomahnitale što ih mentalno maltretiraju godinama
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 dec 2023, 18:33

Anex je napisao/la:
17 dec 2023, 18:29
Balorda je napisao/la:
17 dec 2023, 18:22
Rekao bih da su shizopitari raspamećeni, odavno ovoliku količinu gluposti nisu izasrali. Milionska ulaganja i četvrto mjesto rade svoje.
Bar nekad titulu uzmemo a vi i pored ulaganja i guranja politike nećete nikad
Njima o titulama pricas? 4 playoffa za njih su san,mada eto problem su im milionska ulaganja haha. Sva sreca ovaj lik je bitan kao kecap u McDonald'su,znamo kako i sta misli mostarska prava raja i momci koji vode tribinu a ova lutalica nije ni bitna. Nama je i 2 mjesto neuspjeh on valjda konta da se racunaju 3 ili 4 mjesto ili drugo konta i za to ti daju titulu

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 17 dec 2023, 18:34

mosarajvosa83 je napisao/la:
17 dec 2023, 18:26
Balorda je napisao/la:
Rekao bih da su shizopitari raspamećeni, odavno ovoliku količinu gluposti nisu izasrali. Milionska ulaganja i četvrto mjesto rade svoje.
Tako je,bori se za evropu i cuti to ti je limit. Vi ste ulozili milione a nema vas nigdje i to milione drzavnog novca politicka prcijo mi trosimo nase. Kad ce milijarderi iz Vrapcica da odrijese kesu? Kako kazu cuti dok te komsija ka.ra? Div sa Koseva vazda u vrhu,za vas smo institucija kako god okrenes od navijaca do kluba. Dodjite nekad na casove navijanje vrapcicki golubcici. Sad smo od transfera uzeli para koliko vas cijeli klub vrijedi to ti je velicina,kod vas su transferi na tribinama olinjala lutalice iz Vrapcica

Ne mogu da vjerujem kakve gluposti pises.
Najbolja poluvrijeme u sezoni smo odigrali , ali lopta jednostavno nije htjela u gol , a ti se raspisao o nekakvom sudijskom natezanju za nas zbog nebitnog crvenog kartona u sudijskoj nadoknadi.
Sudjenje bilo takvo da i mi imamo zamjerke na njega zbog potencijalno nesviranog penala i par nepostojecih faula koje je svirao Igmanu u fazi odbrane.

Uozbilji se
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Dye
Kontakt:

Post Postao/la Dye » 17 dec 2023, 18:35

Kenozoik87 je napisao/la:
16 dec 2023, 20:56
Da se prisjetimo ove legendarna prognoza, "samo" je klub promašen. :bow:

Ja na šta spade naš željkan, od napada na treće mjesto koje se otvara iz kola u kolo pa do trećeg mjesta odozdo

slika
slika
slika

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 17 dec 2023, 18:35

slika

E čuj lakše se diše hahahahahahaha pa ovo nisu istine

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 dec 2023, 18:35

Zutti je napisao/la:
killafrommanilla je napisao/la:
17 dec 2023, 18:08
Zutti je napisao/la:
17 dec 2023, 17:16

Čekaj, ako si bolji od protivnika za 3 gola sudija ima pravo dijelit nepostojeće crvene protivniku, svirat tebi nepostojeće faulove, ne svirat protivniku čiste faulove, izmišljat ti kornere, sve 50:50 situacije svirat u tvoju korist itd jer ti si bolji za tri gola razlike. Ako to govorite onda s vama nešto debelo nije uredu.

Da sam najgori na svijetu, da protivnik ima 13 prečki, 27 pogođenih stativa, 47 promašenih 1 na 1 situacija nemaš me pravo za jedan aut zakinut, a da ne pričam o većim stvarima.
I kod tebe pretpostavljam dozvoljeno sudiji psovati najmilije bez ikakvih posljedica, sastaviš mu 10-15s trpanja uže porodice i Lahoz to proguta samo :mrgreen:

Stvarno je onaj korner za suspenzije. Mislim da se to ne bi smjelo dešavati ni pomoćniku Musi a ni Stjepanoviću. Bruka. Martinović se izgubio, što i nije neočekivano s obzirom na 14 ukazivanja pomoći u drugom poluvremenu. Teška utakmica za suditi, i srećom nije potegao da svira penal na Oliveiri, jer bi vjerovatno onda bio i prelaz, i kupljeno i sve :mrgreen:
Ma ne znam da li mu je psovao, vidim ti si bio u toj gužvi pa čuo šta se desilo.

Zayebi cinizam, jasno je i tebi da je suđenje danas bilo loše, al eto praviš se englez
Sudjenje loše može proći, pogubio se Martinović ali ti si napisao "nepostojeci crveni, izmisljeni korneri" u smislu da se nesto nama natezalo, a ne svira penal koji je penalcina recimo za onaj oskarovski pad Penarande protiv Zrinjskog.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 17 dec 2023, 18:36

Balorda je napisao/la:
Ili forumski internet huligani:

Kače vam zastave po mostu, bruka Red armya :kuknjava:

Par dana kasnije

Bruka uzeli engleskim sipmatizerima zastave :kuknjava:

Kakvi debili :rol:
TM i RA jedine dvije grupe koje akcijaju u drzavi i idu na reprezentaciju. Ostalo je sve fiskulturna drustva :kafa:
Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 17 dec 2023, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 dec 2023, 18:36

Balorda je napisao/la:
17 dec 2023, 18:33

Mislis kao vas komsije? Pa vi ste psihijatrijski slucajevi postalo koliko vas ka.raju. Razumijem vas totalno nije vam lako,zato cu te pustiti da frustracije zlostavljanja ovdje izlijecis,moras samo sve glasno da kazes bice ti lakse vjeruj mi.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 dec 2023, 18:38

mostar_mo je napisao/la:
17 dec 2023, 18:34
17 dec 2023, 18:26
Balorda je napisao/la:
Tako je,bori se za evropu i cuti to ti je limit. Vi ste ulozili milione a nema vas nigdje i to milione drzavnog novca politicka prcijo mi trosimo nase. Kad ce milijarderi iz Vrapcica da odrijese kesu? Kako kazu cuti dok te komsija ka.ra? Div sa Koseva vazda u vrhu,za vas smo institucija kako god okrenes od navijaca do kluba. Dodjite nekad na casove navijanje vrapcicki golubcici. Sad smo od transfera uzeli para koliko vas cijeli klub vrijedi to ti je velicina,kod vas su transferi na tribinama olinjala lutalice iz Vrapcica

Ne mogu da vjerujem kakve gluposti pises.
Najbolja poluvrijeme u sezoni smo odigrali , ali lopta jednostavno nije htjela u gol , a ti se raspisao o nekakvom sudijskom natezanju za nas zbog nebitnog crvenog kartona u sudijskoj nadoknadi.
Sudjenje bilo takvo da i mi imamo zamjerke na njega zbog potencijalno nesviranog penala i par nepostojecih faula koje je svirao Igmanu u fazi odbrane.

Uozbilji se
Pa sto vam je cudno onda na Kosevu sudjenje ako vam je ovo danas normalno a za ono kazete brutalna kradja? Pusti se svega ti dvostrukih arsina,imate najbolje sudjenje sa Zrinjskim i Borcem jer ste se politicki pojacali ali nije ni bitno.

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 17 dec 2023, 18:38

Dye je napisao/la:
17 dec 2023, 18:35
Kenozoik87 je napisao/la:
16 dec 2023, 20:56
Da se prisjetimo ove legendarna prognoza, "samo" je klub promašen. :bow:

Ja na šta spade naš željkan, od napada na treće mjesto koje se otvara iz kola u kolo pa do trećeg mjesta odozdo

slika
slika
slika
Jbt ovog pacijenta tovare svi redom

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 dec 2023, 18:39

curvanord je napisao/la:
17 dec 2023, 18:35
slika

E čuj lakše se diše hahahahahahaha pa ovo nisu istine
:rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 dec 2023, 18:40

CampobelloDiMazara je napisao/la:
17 dec 2023, 18:36
Balorda je napisao/la:
Ili forumski internet huligani:

Kače vam zastave po mostu, bruka Red armya :kuknjava:

Par dana kasnije

Bruka uzeli engleskim sipmatizerima zastave :kuknjava:

Kakvi debili :rol:
TM i RA jedine dvije grupe koje akcijaju u drzavi i idu na reprezentaciju. Ostalo je sve fiskulturna drustva :kafa:
:lolno: ti znas akcijaju li HZ sve se bojim. Pozoriste mi kazemo,pogledas malo slike HZ i TM vidis da je to level pro za ostale mada i Ultrasi tribina im za vasu realno izgleda vrh

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 dec 2023, 18:41

Zagor je potpuno prs'o :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 17 dec 2023, 18:41

17 dec 2023, 18:36
Balorda je napisao/la:
17 dec 2023, 18:33

Mislis kao vas komsije? Pa vi ste psihijatrijski slucajevi postalo koliko vas ka.raju. Razumijem vas totalno nije vam lako,zato cu te pustiti da frustracije zlostavljanja ovdje izlijecis,moras samo sve glasno da kazes bice ti lakse vjeruj mi.
Ne sramoti se nesto bi napisao sto se tice akcija ali necu radi prave raje medju rukovodstvom HZ nego reci hvala vam RA znat ce pojedinci o cemu je rijec ali ti ocito ni ti imas veze sa sjeverom a ni ti hordama

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 17 dec 2023, 18:42

17 dec 2023, 18:40

:lolno: ti znas akcijaju li HZ sve se bojim. Pozoriste mi kazemo,pogledas malo slike HZ i TM vidis da je to level pro za ostale mada i Ultrasi tribina im za vasu realno izgleda vrh
Dzabe vam 1000 u kopu i dobre slike kada vas manijaci zlostavljaju isto kao mi nase komsije. Pa na reprezentaciju od njih ne smijete :kafa:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 17 dec 2023, 18:43

killafrommanilla je napisao/la:
17 dec 2023, 18:41
Zagor je potpuno prs'o :mrgreen:
Live direktno iz Jagomira.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 17 dec 2023, 18:44

CampobelloDiMazara je napisao/la:
17 dec 2023, 18:42
17 dec 2023, 18:40

Dzabe vam 1000 u kopu i dobre slike kada vas manijaci zlostavljaju isto kao mi nase komsije. Pa na reprezentaciju od njih ne smijete :kafa:
Horde nisu ni prije išle na repku, malo si se zavozao, ali hajde

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 17 dec 2023, 18:44

Nema veze što pijaĆari ponovno neće u Evropu, država će uletit s par milijona, a evropske uvijek mogu pogledati pod BB
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 17 dec 2023, 18:45

Radobolja je napisao/la:
17 dec 2023, 17:51
Antipolitika3 je napisao/la:
17 dec 2023, 17:41
I jadni RA proslavio i pohvalio se gostovanjem Aston Ville u Mostaru.

Pijaćari :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sutite jadovi jedni nabili smo vam strah nesmijete ni na setalistu poslije 22:00 biti,vodje vam zovu policiju kad moraju preci na istocnu stranu papire neke vaditi,a u ostalom prosli put si se prosuo kad si rekao da nam je vodja ucestvovao u ovim akcijama eto koliko znas,rijec jednog ultrasa “bog te vidio patroliraju ispred goldena sta smo dozvolili sebi,oni koji neznaju Golden je u srcu zapadnog dijela grada,poklopite se i angazujte se malo dosadno nam je postalo vazda vas “ruziti”
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Jesu bakice engleske pruzale otpor?
Ismijavaju vas po drustvenim mrezama englezi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sabani,male grupice ljudi napadali
Kad ste tako opasni sto sa te setnice niste produzili par metara do fan zone navijaca?

Drzi se sabane tekije i vrapcica :wave:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, mosarajvosa83, TylerBurey i 29 gostiju.