Cuti druze oni kontaju da ako budu drugi uzece trofej
Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Sto ne bi bio ponosan, dobra ekipa, dobar trener, lijep stadion , a i ne razmisljas puno kako namaci lovu...killafrommanilla je napisao/la: ↑17 dec 2023, 19:20Virto2, ali si pokupio 100 puta ponovljenu priču od istogVidim, to vam je jedini argument a ako ste spali na tog autora, onda sam ponosan kako Velež izgleda danas
![]()
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Sad će ovaj dvojac uz Sapinu da hara ovom ligom.
Arapsko plavo proljeće stiže.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
Direktorcic
- Kontakt:
Ultrasi su oteli ovaj trans pa smo mi od ultrasa
Gebels bi im pozavidio..kako devedesetih tako i danas.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Sa nama se pokušavaju šprdati samo oni po kojima prosipamo urin već godinama, odnosno navijači kluba sa Kobilje Glave. Naše posrnuće im pomaže da skrenu pažnju sa svoje teške situacije, odnosno kolapsa još jedne sezone koja će ih odvesti u još deblji minus.Hamagara je napisao/la: ↑17 dec 2023, 19:15Jarane tebi i takvim je tik-tak u glavi. Kuca li kuca a samo sto nije eksplodiralo. Bolan idi lijeci sebe i svoje mitomane. Citava Bosna, a boga mi i Hercegovina se šprda sa vama, **** i ne vadi. Vi se brinete koliko je ulozilo Sarajevoa ne brine vas racun za vodu na Grbavici. A ja…. Platice ovaj mutavelija iz medrese dok zavrsi sa gasalhanom.
Nikada nijedan klub u ovoj ligi nije odvajao ovoliko novca za roster i doživio fijasko u vidu borbe za mjesto koje vodi u Evropu, već drugu sezonu zaredom.
Zanemarićemo sramotno ispadanje iz Evrope od strane imenjaka iz Gruzije.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ne znam zbog cega Zeljkan nije ispod Igmana, kad Igman ima bolji medjusobni duel?
Na Grbavici bilo 1:0 za Zeljkana, u Konjicu 2:0 za Igman.
Tu je i TC ali Zeljkan ima od obojih slabi medjusobni i na mini tabeli mislim, da su takodje 3. Ako neko ima vremena neka napravi mini tabelu te 3 ekipe.
Na Grbavici bilo 1:0 za Zeljkana, u Konjicu 2:0 za Igman.
Tu je i TC ali Zeljkan ima od obojih slabi medjusobni i na mini tabeli mislim, da su takodje 3. Ako neko ima vremena neka napravi mini tabelu te 3 ekipe.
Vaa smo izdominirali, izrutinirali i razvalili u svakom segmentu, i to bez pomoci sudija, ostalo manje bitno. Plus ste nas ostetili za nesviran penal na Kosevu koji se vidio iz aviona. Politicka pomoc kao i svaka ekipa u nasoj ligi.nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 dec 2023, 19:23Pa sto vam je cudno onda na Kosevu sudjenje ako vam je ovo danas normalno a za ono kazete brutalna kradja? Pusti se svega ti dvostrukih arsina,imate najbolje sudjenje sa Zrinjskim i Borcem jer ste se politicki pojacali ali nije ni bitno.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 18:38[quote=mostar_mo post_id=9595982 time=1702834477 user_id=51
Ne mogu da vjerujem kakve gluposti pises.
Najbolja poluvrijeme u sezoni smo odigrali , ali lopta jednostavno nije htjela u gol , a ti se raspisao o nekakvom sudijskom natezanju za nas zbog nebitnog crvenog kartona u sudijskoj nadoknadi.
Sudjenje bilo takvo da i mi imamo zamjerke na njega zbog potencijalno nesviranog penala i par nepostojecih faula koje je svirao Igmanu u fazi odbrane.
Uozbilji se
[/quote] pogledaj međusobni skor, jedna lasta ne čini proljeće dobili 1-0 kao da je 5-0,ako se zrinja naljuti opet ćete u cvajtu
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 17 dec 2023, 19:32, ukupno mijenjano 2 puta.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Tan je osvojio,mada moraju se vise u politiku ukljuciti. Mirvicev partner tezi od njihovih hercegovackih multimilijardera. Kad se sjetim kad su ovdje pricali sve multimilioneri u upravi, Sefket Husic ce uloziti milikarde samo ceka pravu priliku a dovodili odpadke da igraju.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
nije odpadke nego odguske
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Svakom igracu je iskorak npr iz Veleza doci u Sarajevo prije i u Zelju,to je razlika velikih i malih timova,sad sto je njima krivo i sto se pokusavaju nesto porediti na silu je normalno.Herson je napisao/la: ↑17 dec 2023, 19:07Ulozit cemo jos milijardu i osvojiti titulu. Ne znam, zasto se to vas tice? Ne trosimo novac poreznih obveznika, ne trosimo drzavni novac i najbitnije ne trosimo novac namijenjen za lijecenje tesko oboljelih gradjana. Ne treba vas valjda podsjecati da je FKS jedini klub u ovoj ligi koji pravi milionske transfere, da budemo precizniji jedini koji uopste pravi neke izlazne transfere. Trosimo i trosit cemo jos vise, jer smo tako u mogucnosti, **** ga. Jednostavno FKS je brend i uvijek ce biti privlacan investitorima, za razliku od ostalih klubova u lig. A voljeli bi svi jednog Amidzu da imate, realni budimo.
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Koliko god Šefket uložio ima iste rezultate ko Mirvić.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 19:29Tan je osvojio,mada moraju se vise u politiku ukljuciti. Mirvicev partner tezi od njihovih hercegovackih multimilijardera. Kad se sjetim kad su ovdje pricali sve multimilioneri u upravi, Sefket Husic ce uloziti milikarde samo ceka pravu priliku a dovodili odpadke da igraju.
Otpadci=mega zvijezde iz Bundes lige,La lige.
Rezultati isti.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pa nije bas odpadak i otpatka isto jelde?
Apsolutno. Velež je šampion izvlačenja para kroz politiku, dok je primjerice Ćelik primjer kako završiti na samom dnu zbog saginjanja lokalnom političaru i lažnim turskim investitorima. Ipak, Ćelik se ne može uzeti kao bitan čimbenik u BH fudbalu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 19:29Tan je osvojio,mada moraju se vise u politiku ukljuciti. Mirvicev partner tezi od njihovih hercegovackih multimilijardera. Kad se sjetim kad su ovdje pricali sve multimilioneri u upravi, Sefket Husic ce uloziti milikarde samo ceka pravu priliku a dovodili odpadke da igraju.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Bazinga12345
- Kontakt:
Zašto si onda ispisao 23 posta na temi Veleža ako smo bolesnici.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 19:22Najace sto oni sami sebe stavljaju u isti kos sa HZ i TM hahah mao sto sebe stavljaju u isti kos sa sampionima,cudna bolest. Jest HZ se boje da idu na repku. Kao uvrijedjene mlade pocnu da cvile ovdje c8m im se nesto kaze,oni mogu komentarisat sudjenje c8m njihovo neko prokomentarise eto ih u coporu da objasne da je sve ok,odma si lud ejjj gdje ces komentarisat. Bas teski bolesnici,kad citas ovdje reko bi 20 puta sampioni a ono 1 kup i 2 izlaska u evropu. Navijaci bolji od Boce Juniorsa. Onaj ce mi objasniti ko su HZ haha ajde lijepo se druzite,nemojte pjeniti.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Mi smo zadovoljni titulama od kad je Tan tu,u prevodu vise osvojio nego vi za cijelo vase postojanje,bas niste skromni,morate cijeniti rad amidze,ipak ima vise trofeja neko vi sanjat mozete. Malo skromnosti nije da odmet. Nije samo Mirvic tu,takva je situacija trenutna koju svi dobro znamo,ali ganjacemo se jos. Kad ode ova garnitura politicara opet ce vas pustiti,valja se opet SDA slihtatiEspiritosanto je napisao/la: ↑17 dec 2023, 19:32Koliko god Šefket uložio ima iste rezultate ko Mirvić.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 19:29Tan je osvojio,mada moraju se vise u politiku ukljuciti. Mirvicev partner tezi od njihovih hercegovackih multimilijardera. Kad se sjetim kad su ovdje pricali sve multimilioneri u upravi, Sefket Husic ce uloziti milikarde samo ceka pravu priliku a dovodili odpadke da igraju.
Rezultati isti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Pa i mi smo zadovoljni od kad je naša garnitura tu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 19:36Mi smo zadovoljni titulama od kad je Tan tu,u prevodu vise osvojio nego vi za cijelo vase postojanje,bas niste skromni,morate cijeniti rad amidze,ipak ima vise trofeja neko vi sanjat mozete. Malo skromnosti nije da odmet. Nije samo Mirvic tu,takva je situacija trenutna koju svi dobro znamo,ali ganjacemo se jos. Kad ode ova garnitura politicara opet ce vas pustiti,valja se opet SDA slihtatiEspiritosanto je napisao/la: ↑17 dec 2023, 19:32Koliko god Šefket uložio ima iste rezultate ko Mirvić.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 19:29
Tan je osvojio,mada moraju se vise u politiku ukljuciti. Mirvicev partner tezi od njihovih hercegovackih multimilijardera. Kad se sjetim kad su ovdje pricali sve multimilioneri u upravi, Sefket Husic ce uloziti milikarde samo ceka pravu priliku a dovodili odpadke da igraju.
Rezultati isti.
Pa ko je vas finansirao do dolaska Tana,ko vas je slao u Dalmaciju na pripreme dok je ovdje rat bio?
Nam,Tan, Turkish A?
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, Ammko99, Vanja8 i 15 gostiju.