Sa Gakpom 40
Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ljudi se raspadaju, trpa ih ko stigne, ti kući ne možes gol zabiti.
Ode Konate na sezonu.
Ode Konate na sezonu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
**** im centarsut mater
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Strašno loše. Ovo je raspad sistema i samo je bilo pitanje kad će nas stati sa golovima u zadnjim minutama.
Igra već dugo ne postoji.
Remi ravan porazu za kraj nadanja o tituli. Užas.
Igra već dugo ne postoji.
Remi ravan porazu za kraj nadanja o tituli. Užas.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma nidje veze vala, al haj
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Salah bas dobro odigrao. Opcenito nam je problem ako njega ne ide gol nema se u koga pouzdati.
Diaz i Nunez zajedno 7 golova a McTominay 5
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Diaz je prevara na kvadrat. Nadam se da ce Barca oteti i njega i oca mu u januaru.
Kolektivni pobacaj danas, bukvalno se nema sta pohvalit. Ovoliko napadas i najbolja sansa na utakmici je Unitedova. Nas napad totalno sterilan, sredina bez ikakve ideje.
Srce, čast i ponos!
Apsolutno ima veze. Igramo smeće od fudbala dva mjeseca podobra. Nemojte lagati sami sebe da smo neki pretendenti, lakše će vam biti.
Ko sa onom dvojicom glupana u napadu uzme titulu treba mu spomenik podići.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ja i?
Taj ćutuk im je ujedno i najbolji strijelac ekipe, dok kod nas imaš 7 igrača koji su bar 2x pogadjali u ligi.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
valja i u EL popusit od Leverkusena jbmt
Buraz vama ako je lakše racunajte da smo u borbi za opstanak.
To nece promijeniti činjenicu da smo drugi na tabeli u decembru sa lakšim rasporedom u drugom dijelu sezone.
Sačekajte bar sljedeće kolo.
Ako Arsenal uradi nešto na Anfieldu, ja ću prvi reći da tu staje naš pohod na titulu. Do tad, tu smo.
Šteta 2 boda , imali smo 3 kiksa gdje smo morali uzeti.Umorni smo , to je sigurno.
Diaza u Barsu tusnuti dok možemo , daj krilo da valja.Jota fali , njegova nepredvidljivost.
Diaza u Barsu tusnuti dok možemo , daj krilo da valja.Jota fali , njegova nepredvidljivost.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ne zanima me vala ni tabela ni raspored, gledam suhu igru. Znam kakvi smo bili kada smo ganjali titulu, i kako smo igrali. Mi drugačije ne znamo, ovo mrljavljenje kod nas nikada nije išlo na duže staze, uvijek bi zasušilo u određenom periodu. Meni od starta ovdje ništa ne ulijeva sigurnost po pitanju te borbe za vrh.gaston je napisao/la: ↑17 dec 2023, 19:37
Buraz vama ako je lakše racunajte da smo u borbi za opstanak.
To nece promijeniti činjenicu da smo drugi na tabeli u decembru sa lakšim rasporedom u drugom dijelu sezone.
Sačekajte bar sljedeće kolo.
Ako Arsenal uradi nešto na Anfieldu, ja ću prvi reći da tu staje naš pohod na titulu. Do tad, tu smo.
- JayCatwright
- Kontakt:
Igramo fakat lose, ali je i cinjenica da smo bod iza Arsenala samo. Isto tako Arsenal ima dosta tezi raspored zadnjih 10 kola.
Da ne bude sve tako crno, Wataru Endo

- jasonstatham
- Kontakt:
Čemu ovoliki pesimizam?
Ovi došli ultra defanzivno, sramota za ManUtd.
34 šuta prema golu sve govori. Jednostavno dan kad nije htjela da uđe, a i kad bi htjela, tu je Darwin. No, ne mogu dvije ovakve za redom, otvoriće se u subotu.
I pored činjenice da Liverpool igra bez špica i def.veznog, vjerujem u titulu.
Ovi došli ultra defanzivno, sramota za ManUtd.
34 šuta prema golu sve govori. Jednostavno dan kad nije htjela da uđe, a i kad bi htjela, tu je Darwin. No, ne mogu dvije ovakve za redom, otvoriće se u subotu.
I pored činjenice da Liverpool igra bez špica i def.veznog, vjerujem u titulu.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
ako u januaru dovedemo cb rb dmf lw i st, imamo sanse za titulu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.