Ni prvo ni zadnje, bilo nama bilo vama. Bilo je par situacija koje su se mogle drugacije odsuditi, al sve u svemu Igman igrom nezasluzen bod, al legalnim metodama su ga ostvarili.nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 dec 2023, 20:25Ko je rekao da je pravio kardinalne greske ili da je bila lakrdija? Rekao sam da je sudio domacinski,medjutim dodju ovdje kao povampireni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 20:19A sta je tacno bilo toliko problematicno, kardinalno na ovoj utakmici da je odlucilo pitanje pobjednika? Niste ovoliko kritikovali i bili realni kad Petrovic nije svirao penal na Kosevu protiv nas, barem se ne sjecam. Ima gresaka svugdje, bilo je i danas al daleko da je bilo kardinalnih gresaka. Jel crveni kardinalna greska?nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 dec 2023, 20:17
Mi smo Zrinjskog izdomirali i vas dobili takodje medjutim to nije tema. Nije tema bila sudjenje Sarajevu vec danasnja tekma i situacije na istoj.
Nije mi sekunde tesko sto smo na 4 poziciji isto mi dodje. Znaci vama svaki put kad komentarisete sve nesto tesko padne ili je zabranjeno da se komentarisete?
[/quote]
To sam i rekao ali dodju ovdje kao ranjeni veprovi,zapjene nista vise.