Definitivno smo svaki vikend na pogresnoj strani
Grcevita borba za opstanak nam slijedi u zadnja 3 kola. A bome i ti, ako hoces biti najbolji strijelac, morat ces jos malo pritisnuti
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Definitivno smo svaki vikend na pogresnoj strani
Ti se cuvas za playoff za opstanak u ligiFCB1986 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 20:26Definitivno smo svaki vikend na pogresnoj strani![]()
Grcevita borba za opstanak nam slijedi u zadnja 3 kola. A bome i ti, ako hoces biti najbolji strijelac, morat ces jos malo pritisnuti, kapiten daje znakove zivota, a ja klinicki mrtav haha. Ako budemo za ostanak na mene racunali u ovoj sezoni, onda smo do kraja nayebali
![]()
Ja dosao kuci u 1,znam inace do 2 tipovanje,taman kafu rekoh da tipujem kad pise do 12...
Promocija je sigurna vec par kola, a sad je i naslov tu 99%.
Nisam zelio da trcim pred ruduCROtorious je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:47Promocija je sigurna vec par kola, a sad je i naslov tu 99%.
Igrali 3 protiv 2. Netko nije tipovao u polufinalu, iduce sezone osvajamo sve.Napapijri je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:49Nisam zelio da trcim pred ruduCROtorious je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:47Promocija je sigurna vec par kola, a sad je i naslov tu 99%.U ovoj sezoni jedini zal ostaje za kup takmicenjem gdje smo zaustavljeni u 1/4 ili 1/2, nisam sada vise ni siguran.
Brat Bazinga, ali oprostit cemo mu jer nam je sada rezirao preokretCROtorious je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:49Igrali 3 protiv 2. Netko nije tipovao u polufinalu, iduce sezone osvajamo sve.Napapijri je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:49Nisam zelio da trcim pred ruduCROtorious je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:47
Promocija je sigurna vec par kola, a sad je i naslov tu 99%.U ovoj sezoni jedini zal ostaje za kup takmicenjem gdje smo zaustavljeni u 1/4 ili 1/2, nisam sada vise ni siguran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.