A ne razumijem sta treba ubaciti pare i boriti se za Europu u ovoj nasoj drzavi? To ste mogli i bez nekih vecih ulaganja.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je u redu, samo najveći klubovi imaju titulu za cilj pa je i razumljivo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ASA banka podjela zahtjev za prinudnu naplatu
Ode pomočni.
Ode pomočni.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Hahahaha kakav penal lik, mogao si nam napisati od kojeg do kojeg mjeseca su Ultrasi bio nadmoćniji i u kojim procentimaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:26Fulio si jedno 8-9 godina jer si rekao 15 ali dobro. Na reprezentaciju ce mo 🫣 hahahahaha![]()
-
- Kontakt:
Drzi se ti ovog foruma,ovo je za tebe realnost.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:11Tebi dobar odnos provlaciti pricu kako je neko tvoja filijala i odobravati pricu onog vaseg veceras kako smo 15 godina u svom gradu maltretitani od susjeda. Vidis da sam i tebe trigerovaoegocentrik je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:07CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:00Pitari najveci jazavci na forumu. Kako sam ih trigerovao samo sto sam napisao da su TM i RA jedine aktivne grupe. Ali stvarno nista nisam slagao jer sva desavanja koja su se zbivala to potvrdjuju. Odmah salve sizofrenija kako smo maltretirani u svom gradu i njihova filijala![]()
Virtual Tetrijeb i ostali su bar iskreni sa misljenjem isto kao mi prema njima. Ovi ce ti lizat cundaru ali cim kazes nesto gdje se nadju uvrijedjeni podju lajat![]()
Ti si bas relevantan jarane i tvoji se ogradjuju od tebe jer si seljacina iskompleksirana, kroz historiju smo imali vise nego dobar odnos i to ce ostati tako. Ja to razumijem cak i tvoj malograđanski mentalitet jer i kod nas se svega naselilo nekad me bude stid pojedinaca oko mene ali je i dalje dobro dok ste pojedinci zatucani mrznjom je.be.m i tebe i virtualnog smrada istog ste kova![]()
Pa lijepo je imati cilj slazem se samo ga nesto ne vidim da ispunjavate. Nakon 11 godina opet niste najveci.
-
- Kontakt:
Ko si sada ti i odakle tebe u raspravi

Stari kako si bolestan

Nisam te dresirao tako ne laj.
-
- Kontakt:
Moram priznati da je zaista rijetkost danas na dunjaluku pronaći komšiju koji je ovako brižan.
Ni Mirivć, ni njegova porodica, ni njegovi pomoćnici, ni njegovi saradnici, ni navijači Sarajeva nisu toliko zabrinuti o njegovim finansijama koliko su naše komšije.
Iako komšija plavi gospodin ima mnogo veće probleme, kako finansijske tako i rezultatske prirode, oni ipak pokazuju veću brigu i zainteresovanost za nas nego za svoju situaciju koja je zaista alarmanta. Hvala vam, golemi ste navijači željA

Ni Mirivć, ni njegova porodica, ni njegovi pomoćnici, ni njegovi saradnici, ni navijači Sarajeva nisu toliko zabrinuti o njegovim finansijama koliko su naše komšije.
Iako komšija plavi gospodin ima mnogo veće probleme, kako finansijske tako i rezultatske prirode, oni ipak pokazuju veću brigu i zainteresovanost za nas nego za svoju situaciju koja je zaista alarmanta. Hvala vam, golemi ste navijači željA

- KONTRASVIH
- Kontakt:
- TurkishAirlines
Kad kaze navijac zelje da njima vise nije cilj titula, onda to ipak nesto znaci.
U Augustu su skandirali "Bice zelje opet sampion" a vec u Decembru su rekli da njima nije cilj titula.
U Augustu su skandirali "Bice zelje opet sampion" a vec u Decembru su rekli da njima nije cilj titula.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ahahhaahha a nisi me ovako prosuo hahahahah jao pa šta radi ovaj šaljivdžija neka ga neko zaustavi
- KONTRASVIH
- Kontakt:
curvanord je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:44Ahahhaahha a nisi me ovako prosuo hahahahah jao pa šta radi ovaj šaljivdžija neka ga neko zaustavi

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Polako i ti ćeš doći na red
KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:48

Za više informacija o sukobima unutar vaših navijačkih grupa javite se u DM.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Aj tregerovan hahahahahahahahaha 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: bvsic, mnon46, Pact1921, supervizor, VolimBiH96 i 33 gosta.