Premijer liga BiH - aktuelno
-
Direktorcic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Upisa se od smijeha ja evo, kateter cu morat prikljucit zbog njegovih foracurvanord je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:44Ahahhaahha a nisi me ovako prosuo hahahahah jao pa šta radi ovaj šaljivdžija neka ga neko zaustavi
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zamisli da godinama živiš na forumu i sjebeš sve što si lagao jednom porukomDirektorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 23:03Upisa se od smijeha ja evo, kateter cu morat prikljucit zbog njegovih fora
Zeljkan jos uvijek drži nezasluženu 10 poziciju. Po svim pravilima bi trebao biti 11.
-
Direktorcic
- Kontakt:
https://youtu.be/NRqF45pvLv0?si=f ... QbT
Gledaj akademika na tribini.
Kaze onaj : acoo reci onim pic.kama da su pic.ke
Kaze onaj : acoo reci onim pic.kama da su pic.ke
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 17 dec 2023, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
Direktorcic
- Kontakt:
Nije los, trza securvanord je napisao/la: ↑17 dec 2023, 23:06Zamisli da godinama živiš na forumu i sjebeš sve što si lagao jednom porukomDirektorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 23:03Upisa se od smijeha ja evo, kateter cu morat prikljucit zbog njegovih fora![]()
Tjesite se..po vama se ispisali pa mi morali spasavat obraz gradatutankamon1905 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:55Kako navijacki svijet ismijava "akciju" susjeda![]()
![]()
Eto niko prije "huliganima" aston ville nije uspio 5-6 zastava uzet za dan, ali armija jedina jeste. Ne zvuci nimalo sabanski![]()
Kanite se ovoga, nemojte da nam se smiju svima kolektivno zbog vas..
degenecite se s ultrasima i to je to

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
To je razlika izmedju nas. Mi smo igrace tjerali,ganjali jer smo znali da im je sve prece od kluba,sisa,diskoteke tj pojedinci,kod njih je obrnuto.Direktorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 23:07https://youtu.be/NRqF45pvLv0?si=f ... QbT
Kaze onaj : acoo reci onim pic.kama da su pic.ke![]()
To se slazem samo je malo dosadno gledati kako svake godine trosite pare a nigdje nekih vele rezultata.H8Z7 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:58Imaš dva moguća scenarija da daš novac ljudima koji nisu kvalitetni pa da troše na loše opcije (što je kod nas bio slučaj sve do dolaska ovog SŠ) ili da odmah dovedeš kvalitetne ljude što mi nismo uradili. Možeš ti imati najbolje igrače svijeta ali ako ih nema ko posložiti i pripremati džaba ti oni.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- KONTRASVIH
- Kontakt:

Post koji je napravio jednog
A sta ti je drago bilo, bruka i da pisem.
Sta je veci blam, pisati ovakav post i nekog prozivati internet ratnikom ili da je neko tregerovan?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ahhahahahahahaha ma ko je to zapjenio ????KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 dec 2023, 23:19
Post koji je napravio jednog
A sta ti je drago bilo, bruka i da pisem.
Sta je veci blam, pisati ovakav post i nekog prozivati internet ratnikom ili da je neko tregerovan?![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
E cuj cava hahahahahahaha 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
A sto ne bi trosili milione kad prodajemo igrace za milione...Kamaga11 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 23:12To se slazem samo je malo dosadno gledati kako svake godine trosite pare a nigdje nekih vele rezultata.H8Z7 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:58Imaš dva moguća scenarija da daš novac ljudima koji nisu kvalitetni pa da troše na loše opcije (što je kod nas bio slučaj sve do dolaska ovog SŠ) ili da odmah dovedeš kvalitetne ljude što mi nismo uradili. Možeš ti imati najbolje igrače svijeta ali ako ih nema ko posložiti i pripremati džaba ti oni.
Znamo mi da vama od toga suze na oci idu, ali za utjehu u federalki nema tako rastrosnih klubova,bice vam lakse...
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Indijanci bosanski jedan pita o tucama privatnim porukama drugi pise imena po forumu
Nastavite da vam se smijemo bas ste zanimljivi prava dva klauna
Nastavite da vam se smijemo bas ste zanimljivi prava dva klauna
Trenutno korisnika/ca: MostarskiSin, Vanja8 i 11 gostiju.