Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gdje mu je guzni haver da se ne ofira sam
Volim što ga za 5 min natjeram da traži i uređuje slike, ipak je reputacija u pitanju hahahahahaha kme kme
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nema šta, baš si lijepo vaspitan i odgojen
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kakav bola obraz, kakvo pisanje..pili ljudi s nasim navijacima, pive im kupovali, zajebancija, nemali broj ih bio na zapadu medju nasim i na donjoj i gornjoj tribini..da je ikakvog smisla i povoda bilo za uzimanje zastava simpatizerima Ville mislis da Ultrasi ne bi uradili isto.mostar_mo je napisao/la: ↑17 dec 2023, 23:11Tjesite se..po vama se ispisali pa mi morali spasavat obraz gradatutankamon1905 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:55Kako navijacki svijet ismijava "akciju" susjeda![]()
![]()
Eto niko prije "huliganima" aston ville nije uspio 5-6 zastava uzet za dan, ali armija jedina jeste. Ne zvuci nimalo sabanski![]()
Kanite se ovoga, nemojte da nam se smiju svima kolektivno zbog vas..
degenecite se s ultrasima i to je to![]()
![]()
I jos ih donijeli na tribinu i okrenuli naopako kao da su osvojene u tuci nekoj s opakim huliganima
Prejadno, a opet presmjesno, pogotovo jer su mislili da su uradili nesto golemo, a napravise samo cirkus od grupe gdje im se navijacki svijet smije.
Kao sto neko napisa, sad bi mudonje ispali da spakuju ovo sve i posalju nazad u englesku sa par svojih salova/rekvizita..
Al sabani ce ovo zapalit na nekoj utakmici ako nisu vec i ne bi me cudilo da razglase da su ugasili neku podgrupu navijaca aston ville
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Jedna stvar mi generalno nije jasna, a to je sljedece:
Kako je moguce da vecina vasih navijaca na forumu tvrdi da vam titula nije bila cilj ove godine?
Znaci dovedes Penarandu, Renana i ostalu klapu, obaras rekorde sto se tice ulaznih transfera i vi ste navodno zadovoljni trecim ili cetvrtim mjestom? Ko je tu lud?
Mogao si isto uraditi s par igraca iz nase lige, a ne placati strane igrace mjesecno po 20k-25k eura, zar ne?
tutankamon1905 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 23:58Kakav bola obraz, kakvo pisanje..pili ljudi s nasim navijacima, pive im kupovali, zajebancija, nemali broj ih bio na zapadu medju nasim i na donjoj i gornjoj tribini..da je ikakvog smisla i povoda bilo za uzimanje zastava simpatizerima Ville mislis da Ultrasi ne bi uradili isto.mostar_mo je napisao/la: ↑17 dec 2023, 23:11Tjesite se..po vama se ispisali pa mi morali spasavat obraz gradatutankamon1905 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 22:55Kako navijacki svijet ismijava "akciju" susjeda![]()
![]()
Eto niko prije "huliganima" aston ville nije uspio 5-6 zastava uzet za dan, ali armija jedina jeste. Ne zvuci nimalo sabanski![]()
Kanite se ovoga, nemojte da nam se smiju svima kolektivno zbog vas..
degenecite se s ultrasima i to je to![]()
![]()
I jos ih donijeli na tribinu i okrenuli naopako kao da su osvojene u tuci nekoj s opakim huliganima
Prejadno, a opet presmjesno, pogotovo jer su mislili da su uradili nesto golemo, a napravise samo cirkus od grupe gdje im se navijacki svijet smije.
Kao sto neko napisa, sad bi mudonje ispali da spakuju ovo sve i posalju nazad u englesku sa par svojih salova/rekvizita..
Al sabani ce ovo zapalit na nekoj utakmici ako nisu vec i ne bi me cudilo da razglase da su ugasili neku podgrupu aston ville![]()
Bola ne okreci vodu na svoj mlin...na slici se lijepo vidi da se ljudi slikaju i .k hurce pored grafita ultrasa.
Nisam vidio da su slikali.zajedno kako piju i objavili te slike
Dalje, nije istina da se ljudi smiju ..mozda ima onih u komentarima koji ne razumiju ultra fazon pa se pitaju sta i kako.
Na engleskim.portalima navijaci Birmingham Cityja se smiju i zestoko podjebaju fanove A.V zbog ovoga.
Gubitak transa i zastave je uvijek sramota za grupu u kakvim god okolnostima ga izgubili.
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 18 dec 2023, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
19vendetta87
- Kontakt:
Titula im nije cilj od momenta kad su shvatili da su izgubili sanse da je osvoje, otprilike tamo negdje nakon poraza od Sloge u gostima.MostarskiSin je napisao/la: ↑18 dec 2023, 00:01Jedna stvar mi generalno nije jasna, a to je sljedece:
Kako je moguce da vecina vasih navijaca na forumu tvrdi da vam titula nije bila cilj ove godine?
Znaci dovedes Penarandu, Renana i ostalu klapu, obaras rekorde sto se tice ulaznih transfera i vi ste navodno zadovoljni trecim ili cetvrtim mjestom? Ko je tu lud?
Mogao si isto uraditi s par igraca iz nase lige, a ne placati strane igrace mjesecno po 20k-25k eura, zar ne?
A opet se vrati na postove nakon pobjede nad Zrinjskim na startu sezone, pa uporedi razliku...
-
opalaopala
- Kontakt:
Ma pusti Tutu dijasporca lik veze nema šta se dešava u gradu, zna preko portala bljesak i Hercegovina. Sramota za navijačku grupu da ti se sa ovakvim natpisom slikaju ispred graf.a al doseljenici iz ortijesa ne znaju engleski pa ne skontaju da ih ljudi ebu u mozak. U tute ti je sve rekla i kazala a nigdje dokaza, bruka se lik često.mostar_mo je napisao/la: ↑18 dec 2023, 00:04tutankamon1905 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 23:58Kakav bola obraz, kakvo pisanje..pili ljudi s nasim navijacima, pive im kupovali, zajebancija, nemali broj ih bio na zapadu medju nasim i na donjoj i gornjoj tribini..da je ikakvog smisla i povoda bilo za uzimanje zastava simpatizerima Ville mislis da Ultrasi ne bi uradili isto.
Al sabani ce ovo zapalit na nekoj utakmici ako nisu vec i ne bi me cudilo da razglase da su ugasili neku podgrupu aston ville![]()
Bola ne okreci vodu na svoj mlin...na slici se lijepo vidi da se ljudi slikaju i .k hurce pored grafita ultrasa.
Dalje, nije istina da se ljudi smiju ..mozda ima onih u komentarima koji ne razumiju ultra fazon pa se pitaju sta i kako.
Na engleskim.portalima navijaci Birmingham Cityja se smiju i zestoko podjebaju fanove A.V zbog ovoga.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Kakva ba titula, pa ovo nisu Rožmanovi igrači a nije prošao ni pripreme sa ekipom.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Nama je uvijek cilj i titula i kup ali s obzirom da smo u startu zabrljali sa Mirzom i Doganom i lošom fizičkom spremom igrača treba biti realan i novom treneru postaviti realne ciljeve a to su kup i biti što bolje plasiran u prvenstvu a evropa je imperativ kao i formiranje što bolje ekipe za istu,vrlo jednostavno
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Pa bez zayebancije, zar nisam upravu?
Zamisli na klupi ti Rogic, Durakovic, Mulalic, Serbecic, Zeljkovic, Andjusic, Ziljkic, Catakovic, Kyeremeh, Avramovski, Vrancic, otpisali Viverosa i kao cilj je europa, to ih zadovoljava ove sezone
-
19vendetta87
- Kontakt:
opalaopala je napisao/la: ↑18 dec 2023, 00:10Ma pusti Tutu dijasporca lik veze nema šta se dešava u gradu, zna preko portala bljesak i Hercegovina. Sramota za navijačku grupu da ti se sa ovakvim natpisom slikaju ispred graf.a al doseljenici iz ortijesa ne znaju engleski pa ne skontaju da ih ljudi ebu u mozak. U tute ti je sve rekla i kazala a nigdje dokaza, bruka se lik često.
De se usaglasi sam sa sobom jel treba napasti Villine navijace ili ne...Ti si bas mnogo retardiran lik? Taj klinac nosi obilježja navijačke grupe ! Naravno da će mu se oduzet i nije udaran samo mu je skinuto. Posto si bidon bez čepa sad ja tebi da objašnjavam da torcida ne može doći u Zagreb u svojoj opremi a hilo koja druga navijačka grupa iz BiH bi mogla. Al ti si debil pa je to teško objasniti
Sad tvrdis da treba, a kad sam vas ja prije 3 dana prozvao za njih, pisao si kako ih ne treba napadati jer nemaju obilježja navijacke grupe
- tutankamon1905
- Kontakt:
ovo ultra fazon? De tako ti svega zaustavi se na vrijememostar_mo je napisao/la: ↑18 dec 2023, 00:04tutankamon1905 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 23:58Kakav bola obraz, kakvo pisanje..pili ljudi s nasim navijacima, pive im kupovali, zajebancija, nemali broj ih bio na zapadu medju nasim i na donjoj i gornjoj tribini..da je ikakvog smisla i povoda bilo za uzimanje zastava simpatizerima Ville mislis da Ultrasi ne bi uradili isto.
Gubitak transa i zastave je uvijek sramota za grupu u kakvim god okolnostima ga izgubili.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Pa nas je i ubilo što smo htjeli sve preko noći pa smo radili neke pogrešne korake i na brzinu ali mislim da su se sada stvari promijenile na bolje u većini stvari u i oko kluba pa ćemo da vidimo na kraju sezone gdje smo i na čemu smoMostarskiSin je napisao/la: ↑18 dec 2023, 00:23Pa bez zayebancije, zar nisam upravu?
Zamisli na klupi ti Rogic, Durakovic, Mulalic, Serbecic, Zeljkovic, Andjusic, Ziljkic, Catakovic, Kyeremeh, Avramovski, Vrancic, otpisali Viverosa i kao cilj je europa, to ih zadovoljava ove sezone![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.