FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel moguce i realno da se niko ne oglasava iz kluba, jesu to na odmore otisili ahahah, kakav raspad i rasulo
-
- Kontakt:
A sta majke ti ocekujes da ti kazu, bilo sta da izjave samo ce se isprovaljivsti bolje da sute
-
- Kontakt:
Prosle sezone smo izborili evropu, a klub je bio u tezoj finansijskoj situaciji. U ovoj sezoni smo uzeli fine pare od evrope ako nista. To je morala biti neka olaksica i dobar dio tih para se morao uloziti u ekipu. Sve osim evrope je neuspjeh. Ovo sto smo dozivjeli u ovoj polusezoni se ne moze tretirati neuspjehom jer je to preblag opis. Ovo je nezapamcena katastrofa i bruka. Za puno manje su se u proslosti smjenjivale i uprave i raspustale skupstine. Ne znam sta ove nesposobne ublehe cekaju.
Pročepit će negdje.
Ma vjeruj pored ovoliko mahalaca u skupstini i nije bas lagano.perodeformero je napisao/la: ↑18 dec 2023, 08:44Ja bih se zahvalio i ovim arapima, sve je ovo ubleharenje zesce, zna se kako se ulazi u klub pa bujrum ako imas interesa
Fk Željezničar.
Zato kazem,npr glupo bi bilo tjerati arapa ako osvoji u ovom stanju 5to mjesto,odnosno izbori. Sve zavisi od prelaznog roka.MrAmarOsim je napisao/la: ↑18 dec 2023, 07:59Jedna Sloga, jedno Posušje, jedan GOŠK imaju više bodova nego mi. Jedan Igman ima isto bodova kao mi. Polusezonu završavamo kao 10. I niko ni mukajet, svaka vam čast.
@Pablo11 po mom mišljenju sa obzirom na trenutno stanje ne, ali generalno da, jer bez konstantnosti u Europi, ne pravimo nikakav pomak.
Fk Željezničar.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Navijaci su jedini krivci
Nayebo si. Ocekuj pitanje za koga ti sef navija ili zasto bi se mijenjala uprava jos smo medju elitom.MojaMalenkost je napisao/la: ↑18 dec 2023, 11:16Prosle sezone smo izborili evropu, a klub je bio u tezoj finansijskoj situaciji. U ovoj sezoni smo uzeli fine pare od evrope ako nista. To je morala biti neka olaksica i dobar dio tih para se morao uloziti u ekipu. Sve osim evrope je neuspjeh. Ovo sto smo dozivjeli u ovoj polusezoni se ne moze tretirati neuspjehom jer je to preblag opis. Ovo je nezapamcena katastrofa i bruka. Za puno manje su se u proslosti smjenjivale i uprave i raspustale skupstine. Ne znam sta ove nesposobne ublehe cekaju.
Ne smije se kritikovat. Sad ce Tuce zvat turu, sve med i mlijeko.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ma nije ni počelo još, šta su mogli do sadperodeformero je napisao/la: ↑18 dec 2023, 08:44Ja bih se zahvalio i ovim arapima, sve je ovo ubleharenje zesce, zna se kako se ulazi u klub pa bujrum ako imas interesa
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- invincible1921
- Kontakt:
Ja opet kazem, ne znam sta ocekujete da cujeteBojudaosinebu je napisao/la: ↑18 dec 2023, 10:14Jel moguce i realno da se niko ne oglasava iz kluba, jesu to na odmore otisili ahahah, kakav raspad i rasulo
=\_1921_/=
- TMmanija2012
- Kontakt:
Svi su krivi samo igraci nisu
Jbo ih onaj ko ih dovede u Zelju gamad bezobrazna ,toliko o igracima
Ovdje nije fol dovesti trenera , evo neka dodje Murinjo sa ovim parazitima od igraca nece bolje proci. Ja neznam sta ste ocekivali da ovaj Arap nauci ove bilmeze da daju golove , da igraju tika taka ,da nam odbrana bude beton , realno ova ekipa nije za federalke.
Da bi doveo neke normalne profesionalne igrace moras imate love, a mi to nemamo.
Ovo sa Arapima opet podvalacim nije lose ,jer nemamo opciju B, vidjecemo sta ce raditi u toku zime ,imamo placene pripreme . Ako se nama ne svidja na kraju sezone razilazimo se.
Uprava jedino plus ima sto vraca dugove i ne pravi nove dugove ,ako je to tacno sto pricaju.
Jedini izlaz je investitor i da se batali prica NIKOM TE NEDAMO ,jer ocito nekima odgovara ova furka radnicka klasa.
Sad ide taj period Arapi i novi igraci pa cemo vidjeti na cemu smo sa njima.

Da bi doveo neke normalne profesionalne igrace moras imate love, a mi to nemamo.
Ovo sa Arapima opet podvalacim nije lose ,jer nemamo opciju B, vidjecemo sta ce raditi u toku zime ,imamo placene pripreme . Ako se nama ne svidja na kraju sezone razilazimo se.
Uprava jedino plus ima sto vraca dugove i ne pravi nove dugove ,ako je to tacno sto pricaju.
Jedini izlaz je investitor i da se batali prica NIKOM TE NEDAMO ,jer ocito nekima odgovara ova furka radnicka klasa.
Sad ide taj period Arapi i novi igraci pa cemo vidjeti na cemu smo sa njima.
Pravo pitanje je šta mi očekujemo od Arapa uopšte. Ove priče kako će sad biti otjerano 10-15 igrača i da će doći novi (valjda bolji) meni djeluju kao šuplja i bojim se na šta će ovo izaći na kraju sezone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- TMmanija2012
- Kontakt:
Prica sa Arapima je jasna , samo sto u nama proradi bujna masta

Ja sad gledam sa nase strane , oslobodjeni smo placanja priprema , oslobodjeni placanja trenera i ss. Sto se tice igraca tu je nejasnoca , ja mislim da ce ici neke posudbe igraca , u narednih mjesec dana bice nam sve jasno.
Postoji mogucnost da se neko zainteresuje za nas ,pa ulozi neke novce , ova prica je mahalska, ali dobro je kada si uvezan sa jakim ljudima ili institucijama u ovom slucaju vlada Saudijske Arabije.
Mi ovdje mozemo biti u plusu ,jer vidimo u kakvom je stanju klub.
Muftić
? Selimović Cocalić ?
?
Al jaber ?
Boljević ? ?
Znači 6 za prve postave
? Selimović Cocalić ?
?
Al jaber ?
Boljević ? ?
Znači 6 za prve postave
- MocMahale444
Daj Boze da imamo koristi od Arapa aliiiiiiiiiii…….TMmanija2012 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 16:14Prica sa Arapima je jasna , samo sto u nama proradi bujna mastaMi smo se sa njima dogovorili i mi smo dio njihovog projekta na koji smo pristali.
Ja sad gledam sa nase strane , oslobodjeni smo placanja priprema , oslobodjeni placanja trenera i ss. Sto se tice igraca tu je nejasnoca , ja mislim da ce ici neke posudbe igraca , u narednih mjesec dana bice nam sve jasno.
Postoji mogucnost da se neko zainteresuje za nas ,pa ulozi neke novce , ova prica je mahalska, ali dobro je kada si uvezan sa jakim ljudima ili institucijama u ovom slucaju vlada Saudijske Arabije.
Sta imamo od tog sto oni placaju trenera i sš? Da je to neki trener ekstra pa dobro ali ovaj se uci na nama, uz duzno postovanje za njega su Sablja i Basic (kapelo i andjeloti)
Pripreme? Koga da pripremas? Koje igrace ove levate sto nas obrukase u 16.
Arapi i Turci vise ulazu u vlahadiju nego u nas valjda je to merhametli.
Nek uloze pare ili nek idu u picku materinu.
Sramota sta se radi od kluba, sramota fuj. Jad i cemer eto do cega su nas doveli papci koji satro vole Zelju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ima vise skole u tim ekipama,nego ijedan trener ikad sto nas je vodio,smijesno je porediti uopste bilo kojeg naseg trenera. Svakakvim ljudima su se sanse davale zasto ne i njemu? Bar nema mahale,nema ovaj igrac ima prednost i slicno.MocMahale444 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 16:34Daj Boze da imamo koristi od Arapa aliiiiiiiiiii…….TMmanija2012 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 16:14Prica sa Arapima je jasna , samo sto u nama proradi bujna mastaMi smo se sa njima dogovorili i mi smo dio njihovog projekta na koji smo pristali.
Sta imamo od tog sto oni placaju trenera i sš? Da je to neki trener ekstra pa dobro ali ovaj se uci na nama, uz duzno postovanje za njega su Sablja i Basic (kapelo i andjeloti)
Sramota sta se radi od kluba, sramota fuj. Jad i cemer eto do cega su nas doveli papci koji satro vole Zelju.
https://****.ba/sport/nogomet/ ... JatNpydPsU
Bar je podrzao rad ako nista.
Fk Željezničar.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Mi sa Arapima i Turcima poslujemo na foru "mi vasa braca Muslimani" i prevarimo dje god mozemo. Medjutim kad je biznis u pitanju njima je novac i posao na prvom mjestu , vjera je privatna stvar. Kada se mi budemo tako ponasali ljudi ce nas ozbiljno shvatiti i poceti ulagati svoje novce.MocMahale444 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 16:34Daj Boze da imamo koristi od Arapa aliiiiiiiiiii…….TMmanija2012 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 16:14Prica sa Arapima je jasna , samo sto u nama proradi bujna mastaMi smo se sa njima dogovorili i mi smo dio njihovog projekta na koji smo pristali.
Te fore "ja Musliman" prolaze kod Bosnja kada ih domaci politicari loze i pripremaju za novu pljacku.
Sto se tice istocni i zapdnih komsija oni su malo napredniji od nas i znaju ugoditi onom ko ulaze novac u njihovu drzavu.
Zadnja izmjena: TMmanija2012, dana/u 18 dec 2023, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kod nas narod nazlost godinama stekao tu neku naviku da se za svasta nesto treba da pita
-
- Kontakt:
Pa to kad se narod pita se zove demokratija. Valjda smo se borili za to. Narod gleda taj fudbal, placa karte da bi gledao, placa clanarine, ulaze iz svog dzepa u infrastrukturu, sponzorise klub, a zauzvrat bi kao taj isti narod trebao da suti i da pognute glave gleda kako kojekakve nesposobne ublehe sramote i unistavaju klub?Hansestadt je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:00Kod nas narod nazlost godinama stekao tu neku naviku da se za svasta nesto treba da pita
Pročepit će negdje.
- TMmanija2012
- Kontakt:
U normalnom klubu navijaci se uclane i plate clanarinu, kupe ulaznicu ili sezonsku kartu, dodju pogledaju tekmu svog kluba ,poslije tekme popiju hrpu piva i razgule kuci. Zamislite u kakvom smo mi sjbu kada mi navijaci spasavamo klub , a oni koji su ga ojadili i uvukli u probleme ti isti navijaci velicaju grobare naseg kluba. Zasto se nikada nije javno reklo ko napravi ove silne dugove , Gredic poceo da rovi po knjigama i na kraju odustao , zasto 

-
- Kontakt:
Ja ne vidim nikakav narod da se buni, a ako nece sada ne znam kada ceMojaMalenkost je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:11Pa to kad se narod pita se zove demokratija. Valjda smo se borili za to. Narod gleda taj fudbal, placa karte da bi gledao, placa clanarine, ulaze iz svog dzepa u infrastrukturu, sponzorise klub, a zauzvrat bi kao taj isti narod trebao da suti i da pognute glave gleda kako kojekakve nesposobne ublehe sramote i unistavaju klub?Hansestadt je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:00Kod nas narod nazlost godinama stekao tu neku naviku da se za svasta nesto treba da pita
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.