SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Baš čudno da navijač Juventusa namješta utakmice.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Da vidimo šta kaže pravilnik:
Clan 4i.
Za očitu namjeru da se malverzacijama utiče na ishod prvenstva, klub se izbacuje u najniži rang takmičenja (od naredne sezone), a bodovi se oduzimaju svima koji će ili su igrali protiv te ekipe. U slucaju da je tim vec u 3.lige sledecu sezonu ce poceti sa -6 (minus sest) bodova.
Malverzacijama se smatra: Namjerno propustanje utakmice odnosno ako jedan od timova stavi neobjektivnu prognozu (na primjer (8:5,6:9,1:9 itd.) ili namjerno propusti najmanje dva kola da tipuje.Ova pravila ce biti posebno primjenjivana u zadnji 5 kola(14,15,16,17 i 18 kolo)
Treba oba tima koja su učestvovala kaznit oduzimanjem bodova u aktuelnoj sezoni po -3b
Koja bruka. Nakon prosle afere gdje je clan saveza mjenjao sebi rezultate da bude prvi strijelac, opet u novoj sudjeluje drugi clan saveza.
Jel vas stid, al onako iskreno? Kao kapiten ekipe zahtjevam hitnu reakciju!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mislim da je generalno vrijeme za promjenu struktura saveza i vanredne izbore. Kad može kod Vučića, može valjda i ovdje.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
@admin da trajno banuje Miga kao što su Sarmela birvaktile, da se oduzmu svi bodovi ekipama koje su učestvovale u ovoj prevari, i da se postave novi ljudi u savez.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
kako sam cuo taj drugi je stimao sebi golove koji nisu imali efekta na rezultate, a ovo je sramotaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 16:37@admin da trajno banuje Miga kao što su Sarmela birvaktile, da se oduzmu svi bodovi ekipama koje su učestvovale u ovoj prevari, i da se postave novi ljudi u savez.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Istina je to. Vidjećemo sad da li će se administracija voditi istim kriterijima nakon daleko ozbiljnijeg kršenja pravila.Carti je napisao/la: ↑18 dec 2023, 16:41kako sam cuo taj drugi je stimao sebi golove koji nisu imali efekta na rezultate, a ovo je sramotaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 16:37@admin da trajno banuje Miga kao što su Sarmela birvaktile, da se oduzmu svi bodovi ekipama koje su učestvovale u ovoj prevari, i da se postave novi ljudi u savez.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
nema smisla da se igra ova liga ako ne bude takoBoixosNois1899 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 16:46Istina je to. Vidjećemo sad da li će se administracija voditi istim kriterijima nakon daleko ozbiljnijeg kršenja pravila.Carti je napisao/la: ↑18 dec 2023, 16:41kako sam cuo taj drugi je stimao sebi golove koji nisu imali efekta na rezultate, a ovo je sramotaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 16:37@admin da trajno banuje Miga kao što su Sarmela birvaktile, da se oduzmu svi bodovi ekipama koje su učestvovale u ovoj prevari, i da se postave novi ljudi u savez.
- Pensioner26
- Kontakt:
Svakako bi slavili 1:0, tako da ta očajna izmišljanja nas ne dotiču.
Sta bi nisam upratio, ko je sta krao, nije zar neko iz tabora Juvea
Necko izgleda opasan momak.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Da se ne kunem - a mogu - nisam namjerno znaci majke mi moje.
Ja sam upao ovdje prvenstveno jer sam clan NFL Fantazija sa momcima sto i ovdje clan, usao ovako dok je sezona bila u punom toku - i ova ovdje a i NFL Fantasy. Dakle ovdje niti sam pravilnik gledao kako treba, niti jos skontao 100% kako fercera. Mogu oni u NFL Fantasy grupi potvrdit (Edin, Salt_City recimo) da cesto pitam za sta je Bonus Tip itd. Zapravo imam screenshot mojih glupih pitanja.
Ja sam usao bukvalno na 30 sekundi taj dan da zavrsim tipovanje i izasao, nisam uopste gledao ko je od mojih sta tipovao jer nismo nikad dogovorili strategiju do sad neku.
Ako se gledaju rezultati koje tipujem, vidi se da cesto konzervativno stavljam 1-0, 2-1, 1-1 dakle normalno da ce se poklopit.
@Nirton
Ako zbog mene napustas. Nisam namjerno fakat. Kazem ti bolan ja sam ovo pola ozbiljno igrao dok je trajala NFL Fantasy sezona za mene. Pitaj ove iz NFL grupe kako sam aktivan tamo jedva stignem neku drugu igricu.
Posto imam isti pasos kao Mesa Bazdarevic, Meho Kodro i Faruk Hadzibegic necu ponudit ostavku i drzim se za fotelju. Medjutim ako odluce kapetan i Nirton da nisam mi se mandat nece produzit, opet cu se drzat za fotelju
Ako zbog mene napustas. Nisam namjerno fakat. Kazem ti bolan ja sam ovo pola ozbiljno igrao dok je trajala NFL Fantasy sezona za mene. Pitaj ove iz NFL grupe kako sam aktivan tamo jedva stignem neku drugu igricu.
Posto imam isti pasos kao Mesa Bazdarevic, Meho Kodro i Faruk Hadzibegic necu ponudit ostavku i drzim se za fotelju. Medjutim ako odluce kapetan i Nirton da nisam mi se mandat nece produzit, opet cu se drzat za fotelju
Što bi rekao Kljuić dobre Andersenove bajke.
Ali nemojte da vas ova drama zbuni, Spamm je izborio cvajtu!

Losa sezona za Delfine. Posebno los drugi dio sezone. Okrecemo se iducoj sezoni, ambicije su jasne, povratak u cvajtu. 
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

.jpg)