Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gdje nadjose ovog strucnjaka da komentarise pored onih momaka boze dragi 
BašČelik!🖤❤️
Ja ne znam da su bili u vecem broju na tribini. Fina brojka.
Fk Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
-
Devedesetka
- Kontakt:
Nije fina brojka vec strašna kao i show koji priređuju trenutno.
Pravice se nova tribina?
Pravice se nova tribina?
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Jel ovo do sad najveca brojka UM na stajanju?
Ja se ne sjecam da ih je ikad vise nego veceras bilo
Volim tebe, više od sebe
Arena bi trebala ako postavi komentatora koji govori ovaj japanski jezik,obezbjediti prijevod,titlovanje.jurisicduska je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:07Ovaj haman namjerno izgovara pogrešno imena igračima Sarajeva , kakav je ovo komentator ubi svu atmosferu na tekmi koja je inače predobra.
Hem,govori strani jezik,hem zavija kao pasce
- tutankamon1905
- Kontakt:
Rusi se se popularno Stajanje i pravi se nova tribinaDevedesetka je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:11Nije fina brojka vec strašna kao i show koji priređuju trenutno.
Pravice se nova tribina?
Samo par puta dok su jos za Velez navijali su znali ovakvo izdanje imati.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:13Jel ovo do sad najveca brojka UM na stajanju?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
antisisoja1919
- Kontakt:
joker90 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:14Samo par puta dok su jos za Velez navijali su znali ovakvo izdanje imati.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:13Jel ovo do sad najveca brojka UM na stajanju?
Volim tebe, više od sebe
Vidio sam tu vijest,ali opet dobra iznenađujuce iskreno ovoliko ljudi.tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:13Rusi se se popularno Stajanje i pravi se nova tribinaDevedesetka je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:11Nije fina brojka vec strašna kao i show koji priređuju trenutno.
Pravice se nova tribina?
Fk Željezničar.
Red je i da pruzaju ovakva izdanja, najsjajniji period kluba u historiji, duple krune, uzimaju bodove Aston Villi.
Ovo je uz finale kupa u Zenici ja mislim najveca brojka od kad postoje. Imaju takodjer najbolju ogradu vizuelno u drzavi.
Sad npr utakmica nedeljkom u 13 protiv Tuzle je pokazatelj koliko je tu pravih Ultasa, ostane 150 ljudi..ali opet večeras izgledaju fenomenalno.
Ovo je uz finale kupa u Zenici ja mislim najveca brojka od kad postoje. Imaju takodjer najbolju ogradu vizuelno u drzavi.
Sad npr utakmica nedeljkom u 13 protiv Tuzle je pokazatelj koliko je tu pravih Ultasa, ostane 150 ljudi..ali opet večeras izgledaju fenomenalno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ograda a i bas postuju kodeks oblacenja.avenija je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:19Red je i da pruzaju ovakva izdanja, najsjajniji period kluba u historiji, duple krune, uzimaju bodove Aston Villi.
Kod njih su bukvalno svi u crnom.
Volim tebe, više od sebe
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma ozbiljan klub i ozbiljna grupa nek priča ko šta hoce.
Doduse, dosta je ovdje simpatizera u kopu koji su se došli oprostiti od stajanja.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Boga mi fina brojka Ultrasa
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ima ih jer su juce igrali Dinamo i Hajduk,da igraju danas ne bi bilo 100 'ljudi' na otetom stadionu. Plastikaneri,politicki projekat jedne bolesne idelogije. Ove crne.avenija je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:19Red je i da pruzaju ovakva izdanja, najsjajniji period kluba u historiji, duple krune, uzimaju bodove Aston Villi.
Ma sve grupe imaju vjerovatno isti problem, dosta momaka i ljudi koji su bili dio neke navijačke skupine su zapalili vani. Sezona je godišnjih pa je moguće da je i to poboljšalo brojnost. Naravno i protivnik je Sarajevo pa je u takvim utakmicama kop uvijek brojniji, treba uzeti u obzir i da je zadnja utakmica na stajanju pa se dosta ljudi došlo oprostiti od istog.
Ono i na Koševu kontra Želje skoro puna tribina pa odmah iducu utakmicu pet puta manje u kopu tako da ovdje je uvijek presudna ta neka euforija i hajp koji se napravi pred neku jaču tekmu. Mi nikad poslije bojkota i povratka protiv Zrinjskog nismo bili ni blizu toj brojci na jugu.
Ono i na Koševu kontra Želje skoro puna tribina pa odmah iducu utakmicu pet puta manje u kopu tako da ovdje je uvijek presudna ta neka euforija i hajp koji se napravi pred neku jaču tekmu. Mi nikad poslije bojkota i povratka protiv Zrinjskog nismo bili ni blizu toj brojci na jugu.
-
Devedesetka
- Kontakt:
Neka slika nešto?tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:13Rusi se se popularno Stajanje i pravi se nova tribinaDevedesetka je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:11Nije fina brojka vec strašna kao i show koji priređuju trenutno.
Pravice se nova tribina?
Kakvi su ovo west ham-ovi čekići na ogradi?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Imali su na pojedinim gradskim derbijima slicne brojke. Moguce i nekad na proslavama titula.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 18:13Jel ovo do sad najveca brojka UM na stajanju?

Trenutno korisnika/ca: Combattente87 i 19 gostiju.