FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
79
35%

Ukupno glasova: 226

skullcrusher
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skullcrusher » 18 dec 2023, 19:01

Napada nemamo nikako i primit cemo jos 2 gola **** ti fudbal jel MOZEMO JEDNU NA STRANI DOBIT I ODIGRAT ISTA ? sta ih branite fuj sebicne sise svi u napadu fuj
A odbrana jos gora unaci nama treba jos 7 igraca pisam ti fudbal
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 18 dec 2023, 19:02

I da nam buduca transfer politika bude da se uzimaju samo sebicni igraci, malo je ovo sebicnih u ekipi trejutno.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 18 dec 2023, 19:02

E zamislite da Zrinjski ima Hasica i Renana.Pa primili bi hladno peticu a mi ne znamo njih iskoristiti.Ove sezone sam se bas ponadao borbi za titulu al realno da ce biti grcevita borba za Evropu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 dec 2023, 19:02

Realno puno smo bolje pod Mirzom igrali u gostima,vjerovatno je imao onaj mahalski hajc da kazem za te utakmice vani a to kod naših igraca mahalaca bolje prolazi

A i eto Rozman da je pogledao prošlu utakmicu u gostima protiv Zrinjskog ja sam danas sastav stavio,tad su na krilima igrali Gulaš i Kyeremeh i pravili dar mar na širokom prostoru posebno Kyeremeh,sad forsiramo neke tehnicare na krilima a fali nam brzine tu evidentno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 18 dec 2023, 19:02

Stid me citati sta pisu pojedini. Kakav ba Peljto, sta je lik kriv? Da nam Kolinu stave nekima ne bi valjalo.

Amaterski sami sebi dajemo golove. Odbrana nikakva, u zadnjoj trecini soliramo, NE ZNAMO zavrsiti akciju. Jednostavno, neozbiljna ekipa. Sa kvalitetnim pojedincima, ali krajnje neozbiljna. Zrinjski, ovakav premoren i dok ga vodi pomocnik, nas ubi hladno.

Dobro smo stajali 20-ak minuta, onda ljudi iskoristili sto smo im ponudili. Ponavljam, jer su oni ozbiljna ekipa, a mi nismo. Zato izgleda kao da nas rutiniraju s pola snage. Suocite se sa stvarnoscu ljudi dragi. I ja kritikujem savez i sudjenje svako kolo, ali nije do toga danas.

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 18 dec 2023, 19:02

Ma ne znam vala nisam pametan ali ako je Rožman već svjestan da mu ovi igrači nemogu doprinjeti bolje rezultate u gostima onda se makar ne treba brukati kao danas i protiv Sloge nego fino u niski blok pa brani nulu a ne da nešto obećavaš po pressovima a na djelu si relativno tanak fino se ogradi prije utakmice pa ti niko ništa neće ni zamjeriti

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 18 dec 2023, 19:02

mikimaus je napisao/la:
18 dec 2023, 19:01
Nemam nista protiv Rozmana ali ako se vec predstavljas da si TRENERCINA pa valjda za 4 mjeseca mozes uigrati jednu smisljenu akciju . Jos kad tome dodas bezmudost ekipe dobijes ovo 4. mjesto sa najskupljom ekipom u historiji . Odron
Smišljena akcija bi bila da je Mustafić 2x gurnuo Renanu i ovaj zabio, tad bi pisali hvalospjeve. Ne možeš sebičnost skloniti od igrača i to nije kriv trener. Loptu lijepo iznosimo pasom u većini situacija i to je do trenera, ovaj zadnji pas nema ništa njegove krivice.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 18 dec 2023, 19:02

Ma mozemo mi biti razocarani zbog rezultata veceras, ali nista pretjerano nismo izgubili. Siguran sam 100% da idemo u Evropu, a za titulu svakako odavno nemamo šanse.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 dec 2023, 19:03

Teško da se ovdje i bod može uzeti.
Šteta, bili smo bolji, ali kad ne iskoristiš svoje šanse, dođe kazna.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 18 dec 2023, 19:03

Benkara21 je napisao/la:
18 dec 2023, 18:45
**** cu ti Peljto svu familiju sutra ujutro eto!
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Hajd bar nesto da insana nasmije u teskim trenutcima.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 18 dec 2023, 19:03

Vidite šta znači kada imaš igrače na okupu duže vrijeme, kako igraju i razumiju se.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 dec 2023, 19:03

Manuel je napisao/la:
18 dec 2023, 18:55
Ma odbrana nam je uzas.Ovo cetvrto mjesto je nasa realnost.Nema ovdje muda za lijeka.Igraci vec u mislima na odmoru.Zrinjski igrao prije par dana sa Aston Villom gdje su izginuli i opet nas lagano uzimaju.Daleko smo od ozbiljnog kluba nazalost.

Sta smo dobili sa Rozmanom sto nismo imali sa Mirzom ??
Ne branim Mirzu sekunde ali nikakvog pomaka nema evo vec godinama
.
Mnogi se vjerovatno isto to pitaju, mozda smo fkt fudbalski laici pa ne kontamo neke stvari ali ako nam je 4. mjesto realnost taj ‘uspjeh’ je i Mirza ostvario bez problema, to moze i Dogan i svaki prosjecni trener.
Da imamo neku extra igru vala nemamo, igramo toplo-hladno kao i uvijek.
Eh kazu treba vremena, ok eto mu i vrijeme i pripreme i dovedi koga hoces pa cemo bas da vidimo. Odnosno apsolutna podrska do kraja sezone ali ako na kraju opet budemo na guzove 3. ili 4.,bez trofeja, ja ne znam kakav je to napredak ili razlika u odnosu na Mirzu ili bilo koga drugog.

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 18 dec 2023, 19:04

ubio nas Zrinjski, ali realno ljudi su nas pojeli u vezi. Tek se sad vidi koliko smo mi limitirani sa malim igracima Buljubasic,Juraldzika,Mustafic,Hasic,Andjusicpa niko nema skoka. Zrinjski protiv nas izgleda kao kosarkaska ekipa.
Rozmanu svaka cast popravio je neke stvari, fizicka sprema i dobre utakmice kuci na Kosevu.
Zrinjski mu je sad pokazao i dokazao da smo mi daleko od dobr ekipe i mislim da proljece nece puno boljeg donjeti za nas vez 4-5 novih ali bas dobrih igraca.
Jos nesto ovalj Zrinjski ce na proljece imati 100% ucinak.
Mi se trebamo potruditi za 3.mjesto i nadati se da ce kup uzeti Zrinjski ili Borac tako da i 4.mjesto vodi u Europu jer Velez ce na proljece biti hit zapamtite to

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 18 dec 2023, 19:04

Mi jednostavno ne znamo ne umijemo,djaba igrači djaba treneri,djaba pare ne znaš **** ga
Realno i Borac i Zrinjski su trenutno puno bolji od nas.Samo se nadam da nećemo večeras doziviti potop

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 18 dec 2023, 19:04

donDondon je napisao/la:
18 dec 2023, 19:00
Malo je četvrta pozicija za ekipu koja cuti na sav kriminal saveza i sudijske organizacije plus jedna od tri najskuplje ekipe
Mirvah nek nazove Vicu jarana veceras i kaze mu: nemoj se samo naljutiti jos vise,evo slabi smo priznajem sudjenje je bilo ok,samo nemoj da mi se naljutis Vicko moj...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 dec 2023, 19:04

2024. godina, nama Anđušić u prvih 11..
Bahati, bahati Željkan!
1946

insimadop
Kontakt:

Post Postao/la insimadop » 18 dec 2023, 19:04

Nemamo DMF, nemamo AMF, igramo sa tri CMF... sta očekivati.. a o sebičnosti Mirze Mustafića je suvišno pričati, 101% bismo vodili 0:1 i utakmica bi otišla u drugom pravcu..

chamberlain24
Kontakt:

Post Postao/la chamberlain24 » 18 dec 2023, 19:05

Nema ova ekipa lidera to je deinitivno sto fali, a fali i neko prema naprijed od ovih mustafica i andjusica nema hljeba treba ih se rjesit sto prije nisu ni za klupe, mogu utakmice kupa igrati u 18/finala, al to mogu i juniori tako da.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 18 dec 2023, 19:05

bodi123 je napisao/la:
18 dec 2023, 18:58
Ko se sjetio Anđušića vratit svaka mu dala, uvijek bio i ostao smiješan igrač.

Rožmanu ćemo suditi na proljeće, za sada ovo realno nit smrdi nit miriše. Ima nekih pomaka, radi se, trenira, al ofanzivno ništa uigrali nismo, apsolutno ni jedne akcije nemamo, sve se svodi na invidiualni kvalitet Hasića i Renana.
Rece Rozman na pocetku u posljednoj trecini igraci imaju vise slobode. POGRESNO!

Tu smo se rastimali vjerovali ili ne. Onaj sut se moze tolerisati na 0:3.. a ne radi to mustafic samo. Proslu na kosevu je Hasic isto zanemario Renana pa iducu loptu gurnu i 2:0..
bekovi, nemam nista protiv momaka, ali kapacitet mladosti premijer liga bg. Za nesto vise izvaliti ozbiljan kes za bekove..
durakovic od kako je dosao ne prestaje sa pricom nepotrebnom, evo i nakon povrede i par mjeseci izostanka rodjo se osilio da grana.
Ebo bi ja mater pojedinim i to dobro.

Nemojte samo mi braco da povilenimo
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 18 dec 2023, 19:05

mikimaus je napisao/la:
18 dec 2023, 19:01
Nemam nista protiv Rozmana ali ako se vec predstavljas da si TRENERCINA pa valjda za 4 mjeseca mozes uigrati jednu smisljenu akciju . Jos kad tome dodas bezmudost ekipe dobijes ovo 4. mjesto sa najskupljom ekipom u historiji . Odron
Đuričković je klasični zadnji vezni, a igra stopera. O Juraldžiji i Mustaficu na zadnjim veznim je suludo pricati, nisu nista bolji od Palica i Secerovica.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BungaBum, bvsic, Gomis99, ThrillerHz i 83 gosta.