Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 14 mar 2011, 22:35

Pa za ovu nuklearnu katastrofu u Japanu nisu digli toliku paniku kao sa Dzekom ovdje neki forumasi .. Ohanite malo :lol: ,

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 15 mar 2011, 08:48

Goalgetter je napisao/la:Pa za ovu nuklearnu katastrofu u Japanu nisu digli toliku paniku kao sa Dzekom ovdje neki forumasi .. Ohanite malo :lol: ,
tevez je kriv za katastrofu u japanu :lol: :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 mar 2011, 11:29

Sta i kolko je Dzeko znacio Wolfsurgu moze sam pogled na tabelu Bundeslige sve reci. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 15 mar 2011, 11:50

Ja stvarno neznam sta vi ocekujete od njega, momak je u Wolfsburgu bio uigran s Misketom znao je kako se igra njemacki nogomet, dosao je u englesku .. engleski nogoemt je brz, precizan :S treba mu vremena dok se uhoda :) a to ce abd biti uskoro, a i sad kako igra, dobro je, trebamo biti zadovoljni ipak ima tu i tamo asistenciju ili gol, dosta za pocetak :) A sto Mancini nece nekad da ga ubaci u prvih 11?! -razlog: cuva ga kao djokera za evropske tekme! Pratite, pa cete vidjeti da sam upravu ;)
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 15 mar 2011, 13:15

BIHfan je napisao/la:Sta i kolko je Dzeko znacio Wolfsurgu moze sam pogled na tabelu Bundeslige sve reci. ;)
A sta znaci MC pokazuje pogled na tabelu i rezultate Englese premier lige ;) .

Salu na stranu, mislim da je pozurio sa transferom. Trebao je cekati ljeto i onda normalno proci pripreme i uigrati se sa novim timom. Ali sta sad...pa svi mi smo ovdje plakali sto ne ide iz Volfsburga, a sad svi koji gledaju stvari realno, znaju da je City u JANUARU bio greska
FKS❤️1946

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 15 mar 2011, 16:25

Toliki milioni nikad nisu greska a nije ni EPL greska kao ni klub koji je u vrhu tabele. Sve i da mu ne bude islo, on vec ima IME, igrac koji je placen +/- 35 miliona eura i kao takav ce uvijek naci neki drugi TOP klub. Hvala klubu koji je dao tolike pare za naseg Edina. To sto su se u Italiji napinjali kao da ce fol dovesti Dzeku je jedno, stvarnost je potpuno drugacija. Oni nemaju pare, samo prosipaju suplju i to je to. Inter malo odskace, ostali su Titanik.
Sta bi bilo da je ostao u "malom" Wolfsburgu i da ga ni na ljeto niko nije htio toliko platiti? Neki misle da bi bio jos skuplji a mogao se i povrijediti kao Ibisevic i onda biti skoro pa zaboravljen od strane velikih klubova.

Edin je svoju karijeru obezbjedio na vrijeme, on kao igrac ne moze propasti. Mozda neki ocekuju da bude Messi ali to je vec nesto cime se djeca opterecuju, odraslim osobama to ne prilici.

To sto City sada nema igru nije odgovornost pojedinaca pa tako ni Edina, nego kluba koji je jos u fazi stvaranja velikana Engleske. Ako izbore plasman u Ligu Prvaka, a imaju realne sanse, to ce za City biti i vise nego dovoljno. Jos nikad nisu igrali u LP (53 godine nisu bili sampioni).
Klub se u zadnjih 20 godina grcevito borio za opstanak i vise puta ispadao iz lige. Ipak je to ubjedljivo najjaca liga na svijetu i City nije jedini klub sa parama, mnogi drugi imaju pare i vec kupljene igrace, uigrane timove, podmladak, strucne ljude na klupi a i u kancelarijama..... Ne stvara se preko noci prvak Engleske, treba ipak malo vise vremena da se sve kockice posloze. Mislim da je City na dobrom putu da postane STABILAN TOP TIM u Engleskoj.
Prosle godine su bili peti i zamalo Liga Prvaka, ove godine mogu bolje a moze im se desiti da opet budu peti. Bilo kako bilo, to im je najbolji plasman u posljednjih 20 godina a mozda i vise.

Takav smo mi narod, sve neki visokoletaci. Kod nas moras biti najbolji, inace ce se uvijek naci neko da kaze kako ne valjas. Nakon 2-3 lose utakmice u slabo uigranom timu si odmah prop'o ko zeton, ne valjas, kloc i tako to. Mi zelimo visoko letiti a nikom nije do poljetanja i uzljetanja, to se kod nas mora preskociti.

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 15 mar 2011, 19:04

SamoZeljo je napisao/la:Toliki milioni nikad nisu greska a nije ni EPL greska kao ni klub koji je u vrhu tabele. Sve i da mu ne bude islo, on vec ima IME, igrac koji je placen +/- 35 miliona eura i kao takav ce uvijek naci neki drugi TOP klub. Hvala klubu koji je dao tolike pare za naseg Edina. To sto su se u Italiji napinjali kao da ce fol dovesti Dzeku je jedno, stvarnost je potpuno drugacija. Oni nemaju pare, samo prosipaju suplju i to je to. Inter malo odskace, ostali su Titanik.
Sta bi bilo da je ostao u "malom" Wolfsburgu i da ga ni na ljeto niko nije htio toliko platiti? Neki misle da bi bio jos skuplji a mogao se i povrijediti kao Ibisevic i onda biti skoro pa zaboravljen od strane velikih klubova.

Edin je svoju karijeru obezbjedio na vrijeme, on kao igrac ne moze propasti. Mozda neki ocekuju da bude Messi ali to je vec nesto cime se djeca opterecuju, odraslim osobama to ne prilici.

To sto City sada nema igru nije odgovornost pojedinaca pa tako ni Edina, nego kluba koji je jos u fazi stvaranja velikana Engleske. Ako izbore plasman u Ligu Prvaka, a imaju realne sanse, to ce za City biti i vise nego dovoljno. Jos nikad nisu igrali u LP (53 godine nisu bili sampioni).
Klub se u zadnjih 20 godina grcevito borio za opstanak i vise puta ispadao iz lige. Ipak je to ubjedljivo najjaca liga na svijetu i City nije jedini klub sa parama, mnogi drugi imaju pare i vec kupljene igrace, uigrane timove, podmladak, strucne ljude na klupi a i u kancelarijama..... Ne stvara se preko noci prvak Engleske, treba ipak malo vise vremena da se sve kockice posloze. Mislim da je City na dobrom putu da postane STABILAN TOP TIM u Engleskoj.
Prosle godine su bili peti i zamalo Liga Prvaka, ove godine mogu bolje a moze im se desiti da opet budu peti. Bilo kako bilo, to im je najbolji plasman u posljednjih 20 godina a mozda i vise.

Takav smo mi narod, sve neki visokoletaci. Kod nas moras biti najbolji, inace ce se uvijek naci neko da kaze kako ne valjas. Nakon 2-3 lose utakmice u slabo uigranom timu si odmah prop'o ko zeton, ne valjas, kloc i tako to. Mi zelimo visoko letiti a nikom nije do poljetanja i uzljetanja, to se kod nas mora preskociti.
Nisi ti djaba navijac zelje :P SVAKA CAST!

amcibald

Post Postao/la amcibald » 16 mar 2011, 00:32

E pa zaista SAMO ŽELJO svaka ti čast!
Ovaj njegov post treba staviti i čitati prije bilo kog novog postanja. Dosta je više čitanja on propo,trebo ovo trebo ono. ON JE NAŠ, dao 1 ili 20 golova,meni je najdraži(kao i svi naši BOSANCI I HERCEGOVCI). Samo bih dodao,Tores je prešao u Chelsi kad i naš Dzeko,i nije dao niti jedan gol,pa nije propao. Naravno,nemože se Edo poredit sa El Ninom(bar ne još),ili npr.Mario Gomez u Bayernu. Plačen masno,prva sezona ne baš nikakva,ali ne onakva koje su pare uložene,a ove sezone več se uigrao i jedan je od najboljih u Bundesligi(sreča njegova da nema Dzeke).

19selo
Kontakt:

Post Postao/la 19selo » 17 mar 2011, 00:59

Sretan rodjendan :)

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 17 mar 2011, 07:32

ooo pa nekom je danas rodjus...dijamantu sretan ti rodjendan i sve najbolje ..veceras slavljenicki da city odvedes u dalju rundu u evropa ligi... :D
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 17 mar 2011, 08:50

Edine nek je sretan, puno srece, zdravlja i naravno golova :mrgreen:
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 mar 2011, 12:38

Sretan rođus Edine :) Večeras mi donesi pare :mrgreen:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 17 mar 2011, 12:45

Sretan rodjus Golgeteru :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 17 mar 2011, 13:57

SRETAN RODJANDAN BRUUUDA :D

:)))) sve naj! i za veceras! :)

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 17 mar 2011, 13:59

sretan rođendan Edooooo
zdravlja i golova ti zelim najvise pogotovo u zenici 26 marta ;)
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 mar 2011, 14:01

Happy Birthday Jackson :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 mar 2011, 16:41

Sretan rodjendan dijamantu !

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 17 mar 2011, 17:53

Edine sretan ti rodjendan i sve najbolje :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 mar 2011, 18:10

Sretan rođenda n Dijamantu. Nastavi da sjajiš u tom svjetlu.

Džeko večeras ponovo sa klupe.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 17 mar 2011, 18:16

Dijamntu sretan rodjendan i tebi i mom babi, kojem je takodjer danas rodjendan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.