FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Frajer u gol autu on daje loptu 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
https://www.transfermarkt.com/musa-muha ... ler/295342.
Kakvog smo igraca pustili da ode...
Kakvog smo igraca pustili da ode...
Apsolutno prosjecan igrac i za ovu ligu, nego je mnogima ovdje zamazo oci sa 3 gola.
**** mi Olivijera mater, ko mu dade da komentarise...
Pic.ke Allaham'
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Realno i Zrinjski je loš i ništa ne napraviš u 80 minuta i neko kaže kriv Peljto yebo vas Peljto, ovi se raspali u četvrtak protiv Aston Ville i yebenu priliku ne napraviš kako treba.
-
- Kontakt:
Demir Peco je za Keremeha Garincha
-
- Kontakt:
Prošle polusezone smo bolje igrali evo recimo mi smo zrinjskom, velezu, sirokim dali 11 golova prošle polusezone u gostima ove ni jedan. Prošle polusezonu smo stigli veliki minus i došli do pozicije 4 sad smo opet četvrti uz samo par dobri utakmica krenulo loše s torpedom, slogom dobre su bili utakmice kuci s zeljom i Zrinjskim i Tuzla a ostalo dosta tanko posebno gostovanja. Podrška Rozmanu al sve ovo je još tanko. Ganjati kup i slagati tim za Europu i iducu sezonu.
Kako su ljudi pisali na forumu, bi ce Zrinjski loš, nemogu oni izdržat ovaj tempo liga + evropa, kanta za nabijanje i tako dalje. Zrinjski je klasa nema sta. Ljudi odigraju 1-1 protiv aston villa. Kud ćeš dalje, gdje ti je aston villa a gdje smo mi. Hvala Bogu pa imamo mirvića. Inače bi mi imali istu sudbinu kao kone. Novac, dobar rad i sistem znaci organizacija ti je sve. I naravno Kontinuitet. Podrška treneru. Idemo dalje. Bi će bolje u 2024 godini

-
- Kontakt:
Kakva je krampa ovaj francis stvarno je bolno ga gledati.
U igri si za jedan trofej, sve usmjeriti ka tome na proljeće. Treća pozicija nam neće doći u pitanje svakako.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
“Ostavio Mirza zapuštenu ekipu” jasta je.. pola ovih invalida treba poslat u Tuzla city
Ne zna se ko je gori
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Samo što ti ovaj neda igrati, sve kontra faulove sudi. Kreneš prema golu on nešto svira, je.te on nisu oni ništa bolji bili, jedan njegov gol i jedan naš.TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 dec 2023, 19:44Ne znas dodati na dva metra i mi peljti yebemo svefks74 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 19:42Jedi i ti vnago, zajedno sa Peljtom.TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 dec 2023, 19:39Mogli smo stadion napraviti umjesto sto su se silni milioni na ove pichke bacile
Njima trener rekao samo gdje da stoje i lik dobio utakmicu sat vremena prije pocetka utakmice.
Šta se sekirate ljudi, nije bitno što smo mi sa najskupljom ekipom u ligi na četvrtom mjestu, Željo je pred ispadanjem tako da smo sretniiiiiii, jupiii.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Sad mi je jasno što hoće Guliashvilia nazad
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- belosevic23
- Kontakt:
Ali kad cuze u duelu sa durakovicem spusti loptu iz skoka, smiri je, a durakovic ko kokos oko njega..jasno je da nisu ista klasa igraca, tako i svi ostali..jedino se julardziji nema sta rec
Idel' jos veceras Minus i Plus????
Tu smo prvaci, hajcaaaaajjjj
Đe Berisha?????? Moze li Menalo???? Il cemo ipak De Geu???
Tu smo prvaci, hajcaaaaajjjj
Đe Berisha?????? Moze li Menalo???? Il cemo ipak De Geu???
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- tutankamon1905
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, Hajdeee, nedimmmm1337, Zeko87 i 41 gost.