Jakir uopste nije imao bolje rezultate a dosao je nazimu odradio pripreme (cinimi se) i na kraju 5 na tabeli = ni evropu nije izborio…ThrillerHz je napisao/la: ↑19 dec 2023, 03:35Ako cemo se zadovoljiti s 4. mjestom, to mozemo i bez trenera. Previse rijeci, premalo djela. Volio bih da sam slijep i da gajim taj lazni optimizam. Fascinantno kako lahko padamo na lijepu pricu, ko da smo klub filozofa, a ne fudbalski…
Ovi sto porede Grozmana s Jakirovicem, uzmite malo i pogledajte Jakirove rezultate nakon dolaska u Zrinjski, pogledajte kako su igrali vec od pocetka i vidit cete ogromnu razliku, a i shvatit cete da Jakirovic uopste nije lose rezultate imao, pa da se on kao istrpio, naprotiv, izvukao je maksimum iz Zrinjskog tu polusezonu i imao odlicne rezultate.
Ne kazem da treba tjerati, ali treba itekako da se skrene paznja strucnom stabu, jer ako cemo da tolerisemo ovaj uzas, onda ne mozemo ocekivati ni neki napredak.
Ja se slazem da netreba padat na fine rijeci (klaun je fino prico a na kraju flopcina)
Sta nam je donijelo stalno mjenjanje trenera nista. Cak Rozman ako bude i flopcina siguran sam da ce ostavit tim koji ce novi trener samo malo dostelovat ubacit 1 igraca svoj 2 ici zamhenit pozicije i da ce drmat ligom..
Sta je vasovski ostavio dudicu raspad sistema sta je dudic ostavio mirzi radpad sistema sta je murza ostavio rozmanu raspadnutu ekipu..
Ali Rizman je super trener koji ce uvest pravila i red
Neznam jesil slusao svaki njegov interview, ako jesi dalo se primjetit da su neki igraci kad je on dosao (i danas je to ponovili) njemu pokusali naredjivat kako trening da vidi itd, neki su dolazili pjani na trening neki kasnili po 20-30 minuta, takodje uveo im je PRAVILO SPAVANJA to je 8 x ponovio to nisu mozda bitne toliko stvari i svjestan sam da nam to nece donijet titulu al bez ti stvari DUPLE KRUNE nema, a o igranju grupne faze lige evrope da i ne pricam
Ako tebi igrac kasni 20-30 minuta na trening a platu ima 20 k km mjesecno onda taj igrac je tim sve rekao.
Licno kad bi RENAN DOSAO PJAN NA TRENING NAPLATIO BI MU KAZNU I POSLOGA NA TRIBINU DO KRAJA UGOVORA..
Njima je to prolazilo kod Mirze, al to ne prolazi vise ni u pl bh a uvropi se to ne toleriske odkad se Safet susic osunetio