Sva sreca pa se ovaj ne pita nista. Hoce magiju ljudi a covjek tu jednu polusezonu,sa najgorim bekovima lige ovdje misle oderat Zrinjskog,ljudi se sa Vilom jose dvijentekme al bosnjo zna,bos jo ima formulu po kojoj ih treba uzet sa 5 komada. Nikako da skontaju da Klopa dovedes isto ce biti nakon 4 mjeseca jer treba kontinuitet i vrijeme.ubipara je napisao/la: ↑19 dec 2023, 06:34Ti si slijep pored ocijuThrillerHz je napisao/la: ↑19 dec 2023, 03:35Ako cemo se zadovoljiti s 4. mjestom, to mozemo i bez trenera. Previse rijeci, premalo djela. Volio bih da sam slijep i da gajim taj lazni optimizam. Fascinantno kako lahko padamo na lijepu pricu, ko da smo klub filozofa, a ne fudbalski…
Ovi sto porede Grozmana s Jakirovicem, uzmite malo i pogledajte Jakirove rezultate nakon dolaska u Zrinjski, pogledajte kako su igrali vec od pocetka i vidit cete ogromnu razliku, a i shvatit cete da Jakirovic uopste nije lose rezultate imao, pa da se on kao istrpio, naprotiv, izvukao je maksimum iz Zrinjskog tu polusezonu i imao odlicne rezultate.
Ne kazem da treba tjerati, ali treba itekako da se skrene paznja strucnom stabu, jer ako cemo da tolerisemo ovaj uzas, onda ne mozemo ocekivati ni neki napredak.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
bas vala, ja ratnika i pedikera..napoleon72 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 08:42Zeljkovic ratnik, covjek koji je na prvom Rozmanovom treningu odbio da radi vjezbu i kasnije plakao pred njim kad je eliminisan? E ja ratnika u pm.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 dec 2023, 08:39Rožman je sam sebi skratio rotaciju eliminisanjem Zeljkovića,Balte,Vrančića...a upravo taj tip igrača mu je falio.Rezovi se prave na polusezoni ili na kraju,u toku sezone se pokušava izvuči maksimum iz postojećeg kadra.
U glavnom,što neko već napisa.Kredit je ispucan,proći će i te famozne pripreme pa da vidimo .
Kaže ne trebaju nam zvijezde već ratnici,a Zeljkoviću minute nije dao.
Sta mi znamo jesu li prisustva balte, i navedenih uticali i kako na ekipu. CInjenica je da je ovo i dovedeno Mirzi, uz prodatu pricu Mirvicu (ne sumnjam u sibicarske kvalitete Mirze) da je to sve potrebno za evrope 100%, a mi na prvoj prepreci zapeli.
Zalizanom glavna zamisao bila kako ce mu sin dati 2 gola makar popusili 5:2, da ga sto bolje uda, pa su i dovedeni svi ti igraci, samo da bi doticnom bilo sto lakse.
KRIZIRA RAJA za 4 mjeseca zele rezultate.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Svakom treneru je potrebno vrijeme da bi mogao implementirati svoje zamisli i sklapati ekipu po svojoj zelji. Ne razumijem ove sto hoce instat rezultate, ovo nije igrica nego stvarni zivot. I nije izgovor za Rozmana da mu treba vremena nego je jednostavno tako, lik je dosao iz skroz druge lige nema pojma sta se ovdje desava, pocevsi od terena pa do sudija.
Porediti ovo Sarajevo pod njegovim vodstvom i vodstvom pod mirzom, sabljicem i dudicem je dokaz da pojedini pojma nemaju o fudbalu. Nas klub ima i glavu i rep, od 9 utakmica kuci dobio je 8 i jednu nerjesenu. Za trenera koji dolazi sa strane i iz druge drzave lige je izazov igrati gostujuce utakmice pogotovo na ovakvim terenima gdje smo i kiksali tj Sloga i Gosk. To su ujedno i jedine utakmice na kojim je razocarao.
Vi bi svi da kritikujete i da pisetr neke gluposti, pojedini nisu ni navijaci sarajeva pojedini su navijaci husrefa itd. Podrzi klub i kad je dobro a pogotovo kad nije. Ne mogu da vjerujem da ljudi ovdje sebi za pravo daju da govore sto mu ovaj ne igra sto mu onaj ne igra, ma ko ste to vi da odlucujete ko ce igrati a ko ce biti na klupi i koje su vam reference. Problem generalno pitarluka je taj da se svi pametni prave, svi sve znaju a svi na birou marke nemaju.
Porediti ovo Sarajevo pod njegovim vodstvom i vodstvom pod mirzom, sabljicem i dudicem je dokaz da pojedini pojma nemaju o fudbalu. Nas klub ima i glavu i rep, od 9 utakmica kuci dobio je 8 i jednu nerjesenu. Za trenera koji dolazi sa strane i iz druge drzave lige je izazov igrati gostujuce utakmice pogotovo na ovakvim terenima gdje smo i kiksali tj Sloga i Gosk. To su ujedno i jedine utakmice na kojim je razocarao.
Vi bi svi da kritikujete i da pisetr neke gluposti, pojedini nisu ni navijaci sarajeva pojedini su navijaci husrefa itd. Podrzi klub i kad je dobro a pogotovo kad nije. Ne mogu da vjerujem da ljudi ovdje sebi za pravo daju da govore sto mu ovaj ne igra sto mu onaj ne igra, ma ko ste to vi da odlucujete ko ce igrati a ko ce biti na klupi i koje su vam reference. Problem generalno pitarluka je taj da se svi pametni prave, svi sve znaju a svi na birou marke nemaju.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Niko ovde ne spominje mijenjanje trenera, vec se upucuju zasluzene kritike kao presjek ovog prvog dijela, sto je po meni i pravi trenutak da se pravi rezime.GalileoGalilei je napisao/la: ↑19 dec 2023, 09:06Ne vidiš progres? Pa ti se onda kralju moj ne razumiješ u fudbal. Tebi je izgleda fudbal koliko smo golova zabili i koliko primili.ThrillerHz je napisao/la: ↑19 dec 2023, 09:00Sve bi to sjajno bilo, da se za ovo pola godine vidi ikakav progres…
Nismo znali loptu da iznesemo pod Mirzom, nabijanje na Renana bila glavna taktika. Sad imaš glavu i rep u igri, nema ispucavanja i to prvi put da vidim da je neko usadio u igrače. Podigao ekipu fizički, jer nismo mogli izdržati duže od pola sata igre. Utegao odbranu, prekidi se popravili. Par utakmica smo odigrali taktički jako pametno i mudro (npr. Posušje). Razvalio si Želju, dobio Zrinjskog na Koševu, u Banja Luci pokraden.
Šta hoćete vi više? Upravo zbog tog seljačkog mijenjanja trenera smo ovdje gdje jesmo nakon deset godina. Rožmana ne dirati nikako, pa koliko god da pucali čirevi mahalašima.
Ne vidim napredak, nismo 1 akciju smislenu odigrali, i dalje primamo glupe golove, odbrana nesigurna, prekide ne branimo.
S druge strane izvodjenje prekida je opasnije po nas gol bilo, nego po protivnicki, ono zalijetanje igraca kod dalekih faulova, pa centriranje kad su vec svi u ofsajdu, mislim da nije vidjeno u fudbalu do sad, vjerovatno s razlogom. Onda korneri, neko pokusavanje kratkog dodavanja, koje nije proslo nikad, ni prije a nece ni za vrijeme Grozmana.
Iznesemo loptu iz prve trecine i tu stajemo, druga i treca trecina su nam kvantna fizika. Renan totalno odsjecen i neiskoristen, toliko da se covjek od muke vrati na centar, uzme loptu i pocne sam da kreira napad! Nikakvog plana, nikakve vizije, posebno u utakmicama gdje ne uputimo ni 1 sut u okvir gola za 90 minuta, da covjek nema plan B, da nesto pokusa promijeniti, on dopusti da do kraja ne uputimo sut. Vezni red sastavljen od igraca koji smetaju jedni drugima, plus krila koja ulaze u sredinu i tako prave jos vecu guzvu i zabunu u ionako lose postavljenu taktiku i neorganizovanost. I tako dalje mogao bih nabrajati do sutra, meni je drago sto ne gledam trenutno stanje kroz ruzicasti filter, pa da se lazem da je bajno, sjajno, daleko je ovo od onog, kako trener kaze, stanja u kojem zasluzujemo biti ili gdje treba da pripadamo.
P.s. kako vec spomenu posusje, nas su samo vile pronosale da utakmica ne ode u drugom smjeru, a mogla je, vrlo lako je moglo posusje 0:3 da pobjedi, nego sreca Boban i Mandic nisu iskoristili svoje 100% prilike. Tako da od svih tih utakmica, meni evo osim tuzla city i zelje, kojeg i tuzla city nadigra, ne naumpada nijedna da smo nekog nadigrali i lagano pobjedili.
1946~
-
- Kontakt:
Nek si nam rekao,nego de mi reci nesto te nisam vidjao prije,nije valjda da si samo dosao da nam kazes nesto o RozmanuSamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 dec 2023, 08:39Rožman je sam sebi skratio rotaciju eliminisanjem Zeljkovića,Balte,Vrančića...a upravo taj tip igrača mu je falio.Rezovi se prave na polusezoni ili na kraju,u toku sezone se pokušava izvuči maksimum iz postojećeg kadra.
U glavnom,što neko već napisa.Kredit je ispucan,proći će i te famozne pripreme pa da vidimo .
Kaže ne trebaju nam zvijezde već ratnici,a Zeljkoviću minute nije dao.

-
- Kontakt:
Imate dosta nerazumnih postova i pamćenja poput zlatne ribice.
Husref Musemić kojeg prizivate je počeo svoj mandat na klupi Sarajeva u sezoni 2017/18 u 7 kolu, nasliejdivši ekipu od Janjoša i Švrakića. Te godine smo mi završili 3. imali smo 13 bodova manje od Zrinjskog i jedva smo izborili Europu. Široki je imao na 4. mjestu isto bodova kao i mi.
Nakon toga je izgubio 0:8 od Atalante i ostavljen je. Znate šta je rezultat toga - dupla kruna. I da u toj prvoj sezoni kad je preuzeo naslijeđenu ekipu ispao je u prvom kolu kupa od Mladosti DK, zatim je ubilježio 8 poraza izmeđuostalog 2 puta od Željeničara. Dobio je podršku kao rezultat smo gledali apsolutnu dominaciju u sezoni 2018/19 gdje smo se prošetali i kroz kup i kroz ligu. To je možda najsvjetlija tačka u našoj historiji pa čisto poređenja radi da znate da je on u tom momentu bilježio 1.89 PPM i dobio je punu podršku. A Rožman ima 2.0 PPM što je dosta bolje. Nadalje Rožman nit je znao gdje dolazi, ni kakva je liga, ni kakvi su tereni, sve je to morao da upozna, da vidi. Dajte nemojte se ko djeca ponašati, jasno je vidljivo da je dobar trener i da će kontinuitet polučiti rezultat, pustimo ga ove pripreme, polusezonu i od slijedeće godine zahtjevajmo borbu za trofej. Ove godine ako ptokačimo kup super je. Pojačat ćemo se , idemo svim silama na kup, u ligi ispod 4 mjesta ne možemo uz pomoć magija završiti.
Husref Musemić kojeg prizivate je počeo svoj mandat na klupi Sarajeva u sezoni 2017/18 u 7 kolu, nasliejdivši ekipu od Janjoša i Švrakića. Te godine smo mi završili 3. imali smo 13 bodova manje od Zrinjskog i jedva smo izborili Europu. Široki je imao na 4. mjestu isto bodova kao i mi.
Nakon toga je izgubio 0:8 od Atalante i ostavljen je. Znate šta je rezultat toga - dupla kruna. I da u toj prvoj sezoni kad je preuzeo naslijeđenu ekipu ispao je u prvom kolu kupa od Mladosti DK, zatim je ubilježio 8 poraza izmeđuostalog 2 puta od Željeničara. Dobio je podršku kao rezultat smo gledali apsolutnu dominaciju u sezoni 2018/19 gdje smo se prošetali i kroz kup i kroz ligu. To je možda najsvjetlija tačka u našoj historiji pa čisto poređenja radi da znate da je on u tom momentu bilježio 1.89 PPM i dobio je punu podršku. A Rožman ima 2.0 PPM što je dosta bolje. Nadalje Rožman nit je znao gdje dolazi, ni kakva je liga, ni kakvi su tereni, sve je to morao da upozna, da vidi. Dajte nemojte se ko djeca ponašati, jasno je vidljivo da je dobar trener i da će kontinuitet polučiti rezultat, pustimo ga ove pripreme, polusezonu i od slijedeće godine zahtjevajmo borbu za trofej. Ove godine ako ptokačimo kup super je. Pojačat ćemo se , idemo svim silama na kup, u ligi ispod 4 mjesta ne možemo uz pomoć magija završiti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ma da Klopa licno dovedes ovaj ce ga pljuvat i govorit joj da je husref trener sad bi prvom bjezali 20 bodova kakav ovaj Klocmosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 09:54Sva sreca pa se ovaj ne pita nista. Hoce magiju ljudi a covjek tu jednu polusezonu,sa najgorim bekovima lige ovdje misle oderat Zrinjskog,ljudi se sa Vilom jose dvijentekme al bosnjo zna,bos jo ima formulu po kojoj ih treba uzet sa 5 komada. Nikako da skontaju da Klopa dovedes isto ce biti nakon 4 mjeseca jer treba kontinuitet i vrijeme.ubipara je napisao/la: ↑19 dec 2023, 06:34Ti si slijep pored ocijuThrillerHz je napisao/la: ↑19 dec 2023, 03:35Ako cemo se zadovoljiti s 4. mjestom, to mozemo i bez trenera. Previse rijeci, premalo djela. Volio bih da sam slijep i da gajim taj lazni optimizam. Fascinantno kako lahko padamo na lijepu pricu, ko da smo klub filozofa, a ne fudbalski…
Ovi sto porede Grozmana s Jakirovicem, uzmite malo i pogledajte Jakirove rezultate nakon dolaska u Zrinjski, pogledajte kako su igrali vec od pocetka i vidit cete ogromnu razliku, a i shvatit cete da Jakirovic uopste nije lose rezultate imao, pa da se on kao istrpio, naprotiv, izvukao je maksimum iz Zrinjskog tu polusezonu i imao odlicne rezultate.
Ne kazem da treba tjerati, ali treba itekako da se skrene paznja strucnom stabu, jer ako cemo da tolerisemo ovaj uzas, onda ne mozemo ocekivati ni neki napredak.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
u pravu je raja. Zelimo vise od igre i zato na trenutke patimo. Spustimo loptu a najlakse je nabiti. Ima tu progresa itekako. A to sve za nepunih 5 mjeseci brate.TurkishAirlines je napisao/la: ↑19 dec 2023, 09:23Pa niko ne tjera, jel zabranjeno kritikovati Rozmana?
Ko je on da se ne smije kritikovati?
Kad smo Janjosa kritkovali a onakav rezultat imao sa onakvom ekipom
Sutra da mu neko ponudi vecu platu, pokupili bi se obojica i otisla bi.
Ne shvatam bgmi ljude, oni kad nekog favorizuju makad najgori bio na terenu on je zasticen. Zasticen moj qurac. Nije Rozman u klubu mjesec dana pa da ima opravdanje sto ne mozemo osutati po golu na gostovanjima.
Sve su to placenici mrtvi, koji bi nam sutra okrenuli lejda da im sta bolje iz Evrope ponude, i ja sad treba da se ustrucavam od kritikovanja. Ma nabijem ih na qurac sve, niko ni moje zivce i nervozu zbog njih ne preuzima na sebe vec se ja borim sa tim
Cao evropa, Slogiranje kuci, sve se raspalo od euforije do ocaja i dolazi novi trener??? Jel tako bilo?
Kritika uvijek, a boldirano je sve. Mi smo i Janjosa otjerali.. I ne stajemo, samo nastavljamo i poslije sjednemo svi da beremo brige kad dodje peti trener, kako je Bas Janjos bio dobar a mi pogrijesili.
i samo tako u krug, od janjosa, kodre, sablica, pa i vasovski se znao spominjati pa ce to biti i ROzman za mjesec dva.
Fudbalska sezona traje godinu a nama trener 3 mjeseca.
Gdje je uspjeh, pitamo se? Zasadi paradajz pa kad proklije sjeme uzmi onu klicu razvlaci je do maximuma ne bi li sto prije narasla

nepopularno ali proces postoji.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Sreca pa Borac dade u 95 plus? Nego reci ti meni jesil Dudica zivotom podrzavao?Ja mislim da trenera treba mijenjat odma nakon mjesec,jer gdje ce ovo bit do igraca nedaj Boze.ThrillerHz je napisao/la: ↑19 dec 2023, 09:57Niko ovde ne spominje mijenjanje trenera, vec se upucuju zasluzene kritike kao presjek ovog prvog dijela, sto je po meni i pravi trenutak da se pravi rezime.GalileoGalilei je napisao/la: ↑19 dec 2023, 09:06Ne vidiš progres? Pa ti se onda kralju moj ne razumiješ u fudbal. Tebi je izgleda fudbal koliko smo golova zabili i koliko primili.ThrillerHz je napisao/la: ↑19 dec 2023, 09:00Sve bi to sjajno bilo, da se za ovo pola godine vidi ikakav progres…
Nismo znali loptu da iznesemo pod Mirzom, nabijanje na Renana bila glavna taktika. Sad imaš glavu i rep u igri, nema ispucavanja i to prvi put da vidim da je neko usadio u igrače. Podigao ekipu fizički, jer nismo mogli izdržati duže od pola sata igre. Utegao odbranu, prekidi se popravili. Par utakmica smo odigrali taktički jako pametno i mudro (npr. Posušje). Razvalio si Želju, dobio Zrinjskog na Koševu, u Banja Luci pokraden.
Šta hoćete vi više? Upravo zbog tog seljačkog mijenjanja trenera smo ovdje gdje jesmo nakon deset godina. Rožmana ne dirati nikako, pa koliko god da pucali čirevi mahalašima.
Ne vidim napredak, nismo 1 akciju smislenu odigrali, i dalje primamo glupe golove, odbrana nesigurna, prekide ne branimo.
S druge strane izvodjenje prekida je opasnije po nas gol bilo, nego po protivnicki, ono zalijetanje igraca kod dalekih faulova, pa centriranje kad su vec svi u ofsajdu, mislim da nije vidjeno u fudbalu do sad, vjerovatno s razlogom. Onda korneri, neko pokusavanje kratkog dodavanja, koje nije proslo nikad, ni prije a nece ni za vrijeme Grozmana.
Iznesemo loptu iz prve trecine i tu stajemo, druga i treca trecina su nam kvantna fizika. Renan totalno odsjecen i neiskoristen, toliko da se covjek od muke vrati na centar, uzme loptu i pocne sam da kreira napad! Nikakvog plana, nikakve vizije, posebno u utakmicama gdje ne uputimo ni 1 sut u okvir gola za 90 minuta, da covjek nema plan B, da nesto pokusa promijeniti, on dopusti da do kraja ne uputimo sut. Vezni red sastavljen od igraca koji smetaju jedni drugima, plus krila koja ulaze u sredinu i tako prave jos vecu guzvu i zabunu u ionako lose postavljenu taktiku i neorganizovanost. I tako dalje mogao bih nabrajati do sutra, meni je drago sto ne gledam trenutno stanje kroz ruzicasti filter, pa da se lazem da je bajno, sjajno, daleko je ovo od onog, kako trener kaze, stanja u kojem zasluzujemo biti ili gdje treba da pripadamo.
P.s. kako vec spomenu posusje, nas su samo vile pronosale da utakmica ne ode u drugom smjeru, a mogla je, vrlo lako je moglo posusje 0:3 da pobjedi, nego sreca Boban i Mandic nisu iskoristili svoje 100% prilike. Tako da od svih tih utakmica, meni evo osim tuzla city i zelje, kojeg i tuzla city nadigra, ne naumpada nijedna da smo nekog nadigrali i lagano pobjedili.
-
- Kontakt:
Mislim da Rozman ima slican problem sto je imao Kodro tesko igraci prihvataju rad, red, disciplinu. Zato je ovih 7-8 igraca i prekrizeno jednostavno ne prihvataju trenerove ideje eh tu je sad i Rozman u problemu jer previse ih je otpisano a nemaš adekvatnih zamjena kao sto reko to je proces i treba ga izdrzati, sad smo u Rozmanovom modu i treba to gurati do kraja pa kud puklo da puklo. Promjena trenera bi bila samo jos dublja provalija.
Trola opasno ovaj Triller.
Zadnji post mu bio da mu se vraca mezimac (Husref) i da je prezadovoljan i evo sad nam se javlja da kritikuje Rozmana i Julardziju.
Kako ne vidite pomaka u igri?
Zadnji post mu bio da mu se vraca mezimac (Husref) i da je prezadovoljan i evo sad nam se javlja da kritikuje Rozmana i Julardziju.
Kako ne vidite pomaka u igri?

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Bravo, sve si fino rekao.jurisicduska je napisao/la: ↑19 dec 2023, 09:58Imate dosta nerazumnih postova i pamćenja poput zlatne ribice.
Ja nikog ne branim kao da mi je babo, niti namjeravam, ali ovu količinu gluposti čitati je za harakirija. Uglavnom, bilo kako bilo, vrijeme će pokazati. Mislim da je ovo prava priča i da će se na kraju i pokazati tako.
"Nismo odigrali smislene akcije"..

Rožmana se mora istrpiti, znači mora. Imo je i on svojih kikseva pogotovo gostujuće utakmice gdje je morao bolje postaviti igru. Al jbga, da je babi muda. Druga stvar što je eliminisao ove odmah, umjesto da ih je mudro koristio, pa malo pomalo klupa na kraju šut karta. Trenirao strogoču malo, da drugi vide da hoće profesionalnost a ne vucibatine. Al takav je ovdje mentalitet jbga. Mlad je i on naučit će neke stvari. Meni je drugo problem, a to je dovođenje igrača i mijenjanje ljudi u upravi. Trebaju dovesti par igrača koji će ostati duže od 2 sezone, ne može se ekipa napraviti u godinu, dvije. Treneri se mijenjaju al barem ekipa nek ostane, takva samo može osvojiti titulu.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kljuc do 1 januara!
Raja zaboravio sam kako ono na TM da usporedim trenere ako može neko da objasni.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
otkad je vijest da neki ljekari odu iz kluba
sve samo da se predstavi na crno,ne ide direktor,ne ide trener,ne ide marketing sluba,ne ide predsjednik,ne ide okosnica kluba, idu neki ljekari i sad kao vijest
sve samo da se predstavi na crno,ne ide direktor,ne ide trener,ne ide marketing sluba,ne ide predsjednik,ne ide okosnica kluba, idu neki ljekari i sad kao vijest
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- napoleon72
- Kontakt:
A nije se niko zapitao da li je Rozman ocijenio da otpisani igraci ne mogu pruzit performanse koje on trazi, zalaganje na treninzima itd? Svi mi kazemo Vrancic klasa, nisam se iskreno te klase nagledao u prethodnoj polusezoni i u dvomecu sa Torpedom. Jbg, jest on igrac sa jacom karijerom nego cijela ekipa, al je u godinama a igra poziciju koja ne trpi pad fizickih performansi. Jedini igrac koji je otpisan a da je fkt prosle polusezone rasturao je Ziljkic, al su njega njegov bezobrazluk i mahalstina otpisali. Igrao je i vise nego sto je zasluzio formom, imao je traku, poslije Borca je tersao na klupi i sutao flase i eto mu sad. A ostalo... Place se za Serbecicem, rupetina frajer jos od jula 2020. godine. Balta nista posebno, mesar, za nijansu bolji igrac od Palica. Ikic et solidan al realno sad imamo sva krila bolja od njega. Zeljkovic nije prekrizen odmah kao ostali al se zalio na prvom treningu i odmah je pao na dno hranidbenog lanca.
Naravno da trener koji dovodi sebi igrace po svom cejfu ne smije bit amnestiran od bilo cega, ALI NE NAKON 4 MJESECA. Guardiola u prvoj sezoni sa Cityjem treci zavrsio. Klopp ekipu sklapao 4 sezone da bi napravio nesta. Arteta od osmog mjesta do borbe za titulu kroz tri godine sklapanja tima. Okej, kod nas ne treba toliko vremena dat nikom, al brate polahko. Treba covjeku dat da u ovoj sezoni izbori Evropu i dogura sto dalje u kupu. Naredne sezone ako ne bude u borbi za oba trofeja do samog kraja onda mozemo reci da nije uradio nista i pricat o smjeni.
Naravno da trener koji dovodi sebi igrace po svom cejfu ne smije bit amnestiran od bilo cega, ALI NE NAKON 4 MJESECA. Guardiola u prvoj sezoni sa Cityjem treci zavrsio. Klopp ekipu sklapao 4 sezone da bi napravio nesta. Arteta od osmog mjesta do borbe za titulu kroz tri godine sklapanja tima. Okej, kod nas ne treba toliko vremena dat nikom, al brate polahko. Treba covjeku dat da u ovoj sezoni izbori Evropu i dogura sto dalje u kupu. Naredne sezone ako ne bude u borbi za oba trofeja do samog kraja onda mozemo reci da nije uradio nista i pricat o smjeni.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ne priželjkujem ja smjenu trenera,čak naprotiv.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 09:57Nek si nam rekao,nego de mi reci nesto te nisam vidjao prije,nije valjda da si samo dosao da nam kazes nesto o RozmanuSamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 dec 2023, 08:39Rožman je sam sebi skratio rotaciju eliminisanjem Zeljkovića,Balte,Vrančića...a upravo taj tip igrača mu je falio.Rezovi se prave na polusezoni ili na kraju,u toku sezone se pokušava izvuči maksimum iz postojećeg kadra.
Kaže ne trebaju nam zvijezde već ratnici,a Zeljkoviću minute nije dao.Evo zive si nas nasekiro,ti ces nam odrediti da je kredit ispucan haha 100 posto podrska za Rozmana a kredit ce bit ispucan kad Mirvic odluci a ne ti sigurno.
Ali jedino smo mi Real Madrid pa puštamo svakog trenera da promijeni po 15 igrača i opet smo ****.
Koliko je doveo Makedonac,koliko Dudić,pa Mirza,sada Rožman...stavite malo na papir i još plate,otkupi ugovora,raskidi ugovora...
Onda se čudimo što smo dobili epitet perača para.
Kako Vlado Jagodić od balvana sastavi ekipu,kako Velež promijeni trenera,čitavu ekipu i igraju u poređenju sa nama neuporedivo bolji fudbal!?
Rožmanu želim puno uspjeha ali ovaj igrački kadar nije ni blizu onoga što je imao recimo Sablić pa da se kaže nema sa čim da radi.
Premalo je ovo.
Lp
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Evo Sport Centar piše da su nam otišla trojica ljekara (Hadžimuratović, Vrabac i Maksić).
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 19 dec 2023, 10:43, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.