Premijer liga BiH - aktuelno

svrakino1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la svrakino1921 » 19 dec 2023, 10:32

slika

Saopštenje FK Željezničar: Obnova tima je prioritet
Poštovani članovi, navijači, dragi prijatelji Kluba,

Iza nas je razočaravajuća polusezona u domaćim takmičenjima, obilježena serijama poraza i zabrinjavajućom neefikasnošću naše ekipe. Razumijemo vaše razočaranje, jer ga duboko osjećamo i mi. Naš angažman u Klubu nije samo profesionalna obaveza, već i lična strast i ljubav koja nas životno određuje. Rukovodeći Klubom sa bogatom historijom i tradicijom, svjesni smo odgovornosti koju nosimo.

Nakon uspješnih nastupa u pretkolima Konferencijske lige i uspješnom početku prvenstva pobjedom i dobrom igrom nad trenutno ubjedljivo prvoplasiranim Borcem iz Banja Luke, vjerovali smo da je tim na pravom putu da ove sezone ostvari rezultate koji bi odrazili pozitivan trend organizacione i finansijske stabilizacije Kluba. Ipak, prikazane igre i ostvareni rezultati daleko su od naših očekivanja i renomea Kluba.

U protekle dvije i po godine suočavamo se s brojnim izazovima, prije svega finansijske prirode, i želimo da budete potpuno svjesni situacije u kojoj se nalazimo. Ipak, i pored istrajanja na finansijskoj stabilizaciji, svjesni smo ozbiljnosti situacije te ćemo tokom zimske pauze poduzeti hitne i neophodne korake na rekonstrukciji rostera i dovođenju igračkih pojačanja kako bi ekipa bila bitno konkurentnija tokom proljetne polusezone. Ove aktivnosti, istovremeno, uključuju angažman sportskog direktora te stavljanje u funkciju saradnje sa Fudbalskim savezom Saudijske Arabije (SAFF) na dovođenju ciljanih pojačanja, kao i raskide ugovora sa igračima koji nisu zadovoljili kriterije našeg Kluba.

Vaša podrška, kao i do sada, bit će ključni faktor za izlazak iz ove krize.

Mi smo Željini, Željo je naš!

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 19 dec 2023, 10:34

ExBlueone je napisao/la:
19 dec 2023, 08:34
donDondon je napisao/la:
19 dec 2023, 08:23
Ustajem jutros suza mi suzu stize,liju ko nijagarini vodopadi
nekima 4.mjesto alarm u klubu nekima mjesto iznad zone ispadanja uspjeh :kafa:
Realno komedija smo i jedni i drugi. Svako na svoj način, ali generalno presmiješno.
Upravo tako mi s ogromnim budzetom na istoj ravnici kao Velez vi s ogromnim budzetom s Igmanom i Goškom..

Nisam siguran šta je jadnije mozda mi za nijansu, al' opet gledati klub kako se crvenio jedan period...
Ne znam nisam pametan.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 19 dec 2023, 10:45

NK Saopštenje. :kafa:

Više saopštenja imaju ove godine nego bodova u gostima.

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 19 dec 2023, 10:54

svrakino1921 je napisao/la:
19 dec 2023, 10:32
slika

Saopštenje FK Željezničar: Obnova tima je prioritet
Poštovani članovi, navijači, dragi prijatelji Kluba,
Iza nas je razočaravajuća polusezona u domaćim takmičenjima, obilježena serijama poraza i zabrinjavajućom neefikasnošću naše ekipe. Razumijemo vaše razočaranje, jer ga duboko osjećamo i mi. Naš angažman u Klubu nije samo profesionalna obaveza, već i lična strast i ljubav koja nas životno određuje. Rukovodeći Klubom sa bogatom historijom i tradicijom, svjesni smo odgovornosti koju nosimo.

Nakon uspješnih nastupa u pretkolima Konferencijske lige i uspješnom početku prvenstva pobjedom i dobrom igrom nad trenutno ubjedljivo prvoplasiranim Borcem iz Banja Luke, vjerovali smo da je tim na pravom putu da ove sezone ostvari rezultate koji bi odrazili pozitivan trend organizacione i finansijske stabilizacije Kluba. Ipak, prikazane igre i ostvareni rezultati daleko su od naših očekivanja i renomea Kluba.

U protekle dvije i po godine suočavamo se s brojnim izazovima, prije svega finansijske prirode, i želimo da budete potpuno svjesni situacije u kojoj se nalazimo. Ipak, i pored istrajanja na finansijskoj stabilizaciji, svjesni smo ozbiljnosti situacije te ćemo tokom zimske pauze poduzeti hitne i neophodne korake na rekonstrukciji rostera i dovođenju igračkih pojačanja kako bi ekipa bila bitno konkurentnija tokom proljetne polusezone. Ove aktivnosti, istovremeno, uključuju angažman sportskog direktora te stavljanje u funkciju saradnje sa Fudbalskim savezom Saudijske Arabije (SAFF) na dovođenju ciljanih pojačanja, kao i raskide ugovora sa igračima koji nisu zadovoljili kriterije našeg Kluba.

Vaša podrška, kao i do sada, bit će ključni faktor za izlazak iz ove krize.

Mi smo Željini, Željo je naš!
Super, odlično. Još jedno saopćenje. To je baš ono što nam treba u ovom ključnom trenutku. Nikakva konkretna akcija, brzo djelovanje i ostalo, nego opet saopćenje. Znači da se pripremamo lagano za gostovanja po Olovu, Zenici i gdje li već . . .

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 dec 2023, 10:54

Ide opet 17045, pliz heljp!
Bahati, bahati Željkan!
1946

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 19 dec 2023, 11:45

slika

Ko se nije najezio taj nije covjek

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 19 dec 2023, 11:45

Virtu4l je napisao/la:
19 dec 2023, 06:06
MocMahale444 je napisao/la:
19 dec 2023, 01:44
ali moras to malo grublje, agresivnije kao npr kad se Reks probudi.
:rol: :rol: :rol: :rol:

Nemojte više Aneksa, on je moj. :urnebes:
Evo živo durmitorsko pašče

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 19 dec 2023, 11:50

Kamaga11 je napisao/la:
19 dec 2023, 10:08
Anex je napisao/la:
19 dec 2023, 01:29
StrikeWarzone je napisao/la:
19 dec 2023, 01:20

Boli ga q, ostale praone keša dobro rade, oni mu hudnici stoje u banci 10h za 8 stoja, hamburgeri od plastike se prodaju na više lokacija... nema veze što je izborio najskuplju četvrtu poziciju u historiji lige.
Ko ima taj i troši a bijeda neka prosi i kmeči,Čelzi je dao milijardu za desetu poziciju i Manchester za sedmu pa ništa,onaj ko nema piše o tuđim parama i plaća registraciju na rate i pametuje
Morat cu te sipkom po guzici mlatiti. Pujdo miran budi.
To što si općio sa lutvom ne daje ti za pravo da se tako ponašaš i da svakoga tako nazivaš,mogao bi ti tata Amar zamjeriti

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 19 dec 2023, 11:54

Mi smo samo dobre komšije.

Zamisli vi ispadnete iz lige, mi uzmemo titulu.

To je da ugasiš klub.

Ovako vam je bar malo lakše.

:kafa:
Koševo Zapad

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 19 dec 2023, 11:55

slika

Meho Kodro otkrio: Vico Zeljković mi je rekao koja tri fudbalera moram staviti u reprezentaciju

Meho Kodro otkrio: Vico Zeljković mi je rekao koja tri fudbalera moram staviti u reprezentaciju
Foto: Dž. K. / ****.ba / Meho Kodro
Legendarni bh. nogometaš Meho Kodro (56) i u drugom mandatu na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine proveo je samo dvije utakmice.

O danima na klupi Zmajeva, predsjedniku Vici Zeljkoviću i svemu lošem što mu se dogodilo za vrijeme drugog mandata, legendarni igrač Veleža govorio je za španjolski magazin Jot Down Sport.

“To je veoma lagano za objasniti iako je drugi boravak na klupi Zmajeva, koji je okončan prije mjesec i po, nešto čudniji za mene. Kada sam prvi put bio selektor 2008. godine, predsjednik (u tadašnje vrijeme funkciju predsjednika su obavljali Sulejman Čolaković, Milan Jelić, Bogdan Čeko i Iljo Dominković) mi je uoči utakmice sa Japanom rekao:

“Hej, imam nekoliko nogometaša i bilo bi dobro da ih pozoveš’. Imao je neke igrače koji su vjerovatno preko zastupnika bili u kontaktu s njim, a tako su stvari tada funkcionisale u Bosni i Hercegovini. Rekao je da će me zauzvrat podržati i pustiti me da radim. Nakon toga sam tražio sastanak sa predsjednikom i dva potpredsjednika jer je u BiH sve podijeljeno na tri, čak i Savez. Govorim vam ovo da shvatite kako sam počeo raditi kao trener. Sjeo sam sa njima i pitao ih da vide šta se dešava.

Predsjednik mi je rekao da moram staviti trojicu njegovih nogometaša, a potpredsjednik je dodao da i on također ima prijatelja koji treba ubaciti neke svoje igrače. Tako sam počeo. To su bili ogromni problemi, veliki nered, a u konačnici su me nakon dvije utakmice otpustili”, rekao je Kodro za sport.jotdown.es te dodao:

Vico ZeljkovićFoto: Dž. K. / ****.ba: Vico Zeljković
“Nakon 15 godina sam se vratio i ponovo razgovarao sa predstavnicima Saveza. Mislio sam da su se stvari u BiH promijenile, da su svi problemi od ranije nestali, no prvi put kad su me kontaktirali, rekli su mi da je predsjednik Saveza Vico Zeljković rekao da moram uključiti nekoliko njegovih nogometaša u reprezentaciju, a jedan od njih gotovo nije igrao nikako posljednjih godina. Rekao sam da to ne mogu i zato su me otpustili.

Bh. nogomet funkcioniše na taj način. Dat ću vam posao, ali morate obratiti pažnju na neke stvari. Nažalost, mislio sam da to više nije slučaj, ali sam shvatio da sam se prevario. Došao sam u reprezentaciju, odigrali smo dvije utakmice, jednu smo pobijedili, a od Islanda smo izgubili u 92. minuti susreta što je bio dovoljan razlog za njih da me otpuste.

Kasnije su rekli da smo se usmeno dogovorili da ukoliko ne pobijedim prve dvije utakmice, da me mogu otpustiti bez da mi duguju išta, ali to nema veze s istinom. Očigledno je da sam potpisao ugovor i da se moram braniti”.

Podsjetimo, Meho Kodro je bio selektor BiH od januara 2008. do maja 2008. godine, te od augusta 2023. do septembra 2023. godine.

Još je u karijeri vodio juniore i B ekipu Real Sociedada, Sarajevo, Servette i Stade-Lausanne.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 dec 2023, 12:06

Vozdra
Poslano: 19 dec 2023, 11:55
Od: FighterBL
Primatelj/ica: mosarajvosa83

Ajde vidi sta ti je sa sestrom nece iz BL nikako izgleda se navikla na tuki…Pocela je igrati u ZFK Borac niko ne zna zasto,jedino logicno mi je da hoce vjecito da ga prima podno tribina,ako je vec neces nazad u sarajevo posalji nam i staru pa da ih razvlacimo kako treba :zviz: :cool: :wave: ..**** li ti Borac sve
Gle ovih debila iz BL haha nikad im nisam poslao pp. Napusite mi se k svi kolektivno smeca srpska,kad saljete pp ostavite broj ili neki kontakt da vam objasnim neke stvari. Izgleda silovale ga kone

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 19 dec 2023, 12:11

mosarajvosa83 je napisao/la:
19 dec 2023, 12:06
Vozdra

Ajde vidi sta ti je sa sestrom nece iz BL nikako izgleda se navikla na tuki…Pocela je igrati u ZFK Borac niko ne zna zasto,jedino logicno mi je da hoce vjecito da ga prima podno tribina,ako je vec neces nazad u sarajevo posalji nam i staru pa da ih razvlacimo kako treba :zviz: :cool: :wave: ..**** li ti Borac sve
Gle ovih debila iz BL haha nikad im nisam poslao pp. Napusite mi se k svi kolektivno smeca srpska,kad saljete pp ostavite broj ili neki kontakt da vam objasnim neke stvari. Izgleda silovale ga kone
HAHAHAHAHHAAHAHAHHA koji debil moraš biti da se javljaš nekome bez ikakvog povoda. Pišaš ih istinom, pa od muke ne znaju šta će nego psovati i vrijeđati.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 19 dec 2023, 12:11

slika

slika

slika

slika

Visoka delegacija iz Ambasade Austrije u BiH u posjeti ASA Bolnici i ASA Institutu
Radovi na zgradi ASA Bolnice u Sarajevu, koja će ujedno biti i prva privatna bolnica općeg tipa u Bosni i Hercegovini, polako se privode kraju.

Ekipa portala imala je priliku da snimi unutrašnjost fascinantne zgrade za vrijeme posjete visoke delegacije ambasade u BiH na čelu sa ambasadoricim Nj.E. Ulrike Hartmann.

Posjeti su prisutvovale i g-dja mag. Martha Suda, Trgovinska savjetnica Austrijske ambasade u Bosni i Hercegovini i g-dja Tijana Purgić, šefica internacionalnog ureda City of Vienna u Sarajevu.

Gosti su imali priliku pogledati unutrašnjost bolnice, sva odjeljenja i operacione sala ali i apartmane u kojima će pacijenti imati najbolju moguću njegu prilagođenu svjetskom nivou.

Glavni cilj ASA Bolnice je poboljšati kvalitet života građana i osigurati kvalitetnu zdravstvenu njegu, što će biti moguće upravo kroz razmjenu znanja, edukacije, stručna usavršavanja i naučno-istraživačke projekte, ali i uspostavljanje mostova saradnje poput onog sa Medicinskim Univerzitetom u Beču.

Dr. Ronald Fasol i ambasadorica Ulrike Hartmann u obilaskuFoto: Dž. K. / ****.ba: Dr. Ronald Fasol i ambasadorica Ulrike Hartmann u obilasku
Član Uprave ASA Bolnice i šef odjela ginekologije, doc. dr. Azur Tulumović, u ime domaćina zaželio je dobrodošlicu i osvrnuo se na značaj jednog ovakvog projekta.

"Mi smo izuzetno sretni i ponosni da smo imali priliku ugostiti delegacije Ambasade Austrije u BiH, pošto je naša bolnica u veoma bliskim odnosima sa Austrijom. Klinički upravitelj Bolnice je MUVI, odnosno Medicinski univerzitet u Beču. Imamo izuzetno bliske veze sa AKH (Opća bolnica u Beču). Naš Internacionalni medicinski direktor i glavni medicinski tehničar su također iz Beča, tako da imamo veoma dobru saradnju i povezanost sa Austrijom", kazao je doc. dr. Azur Tulumović.

On je podvukao da je ovo bila prva zvanična posjeta Ambasade Austrije u BiH ASA Bolnici koja bi trebala uskoro da otvori svoja vrata pacijentima.

"Ono što mi nudimo su najviši mogući standardi u medicini koji se mogu ponuditi na teritoriji Bosne i Hercegovine. Uz sve to želimo da napravimo jedan iskorak - ponudimo ono što do sada nije toliko bilo prisutno, da približimo pacijente našoj bolnici kako bi se osjećali ugodnije tokom svog liječenja", naglasio je doc. dr. Azur Tulumović.

Ambasadorica Austrije u BiH Ulrike Hartmann bila je impresionirana onim što je vidjela tokom posjete.

"Ovo što sam vidjela do sada je veoma impresivno, i ponosna sam na sve što ova Bolnica donosi BiH. Ono što me također oduševljava jeste to da je ASA Bolnica mjesto koje okuplja i omogućava povratak ljudi koji su već otišli vani ali ovaj projekat vide kao razlog povratka u BiH. Veoma sam ponosna na veze između naše dvije zemlje, jer je to još jedan primjer koliko su blizu Austrija i Bosna i Hercegovina", kazala je ambasadorica Austrije u BiH Ulrike Hartmann za portal R

Visoka delegacija iz Ambasade Austrije u BiH u posjeti ASA Bolnici i ASA InstitutuFoto: Dž. K. / ****.ba: Visoka delegacija iz Ambasade Austrije u BiH u posjeti ASA Bolnici i ASA Institutu
Prof. dr. Roland Fasol, Internacionalni medicinski direktor ASA Bolnice dolazi ispred Medicinskog Univerziteta u Beču (MUVI) i predvodi tim koji će klinički upravljati Bolnicom.

“Ova posjeta je veoma važna za nas kako bismo dodatno potvrdili konekciju BiH i Austrije. Mi radimo zajedno na ovom projektu i današnja posjeta na čelu sa ambasadoricom Austrije u BiH Nj.E. Ulrike Hartmann, dokaz je da su naši planovi ozbiljni. Ovo nije obična bolnica, ovo će biti jedna specijalna bolnica sa najvišim mogućim europskim standardima, koja će pacijentima garantirati najviše standarde usluga i na to će svi biti ponosni", kazao je dr. Roland Fasol, koji je prilikom obilaska jedne od operacionih sala podvukao da će ASA Bolnica ponuditi vrhunske europske standarde kako za rad doktora, edukaciju osoblja a samim tim i pacijentima najviši nivo usluge i kvaliteta.

GOLEM SI KANTONU SARAJEVO

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 dec 2023, 12:15

tabba77 je napisao/la:
19 dec 2023, 12:11
Vozdra

HAHAHAHAHHAAHAHAHHA koji debil moraš biti da se javljaš nekome bez ikakvog povoda. Pišaš ih istinom, pa od muke ne znaju šta će nego psovati i vrijeđati.
Majke mi moje evo da ti slikam,poslao pp dvojici navijaca Veleza i nasim samo haha bas bolesnici. Znam da ih ubijam istinom,ovdje svi pisu o nekakvim igrama,mastanju o kupovima,titulama a ja da ovo nista nije regularno,da ti je dzaba i ekipa i trener i igra kad imas ovog krimosa na celu podrzan sa Dodom. Inace dosla mi poruka cim sam objavio ovo za Kodru i Vicu al izbrisem jer vidim poslije i ss objavio. Uz istinu moram im majke hebat na dnevnoj bazi.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 19 dec 2023, 12:21

Anex je napisao/la:
19 dec 2023, 11:50
Kamaga11 je napisao/la:
19 dec 2023, 10:08
Anex je napisao/la:
19 dec 2023, 01:29

Ko ima taj i troši a bijeda neka prosi i kmeči,Čelzi je dao milijardu za desetu poziciju i Manchester za sedmu pa ništa,onaj ko nema piše o tuđim parama i plaća registraciju na rate i pametuje
Morat cu te sipkom po guzici mlatiti. Pujdo miran budi.
To što si općio sa lutvom ne daje ti za pravo da se tako ponašaš i da svakoga tako nazivaš,mogao bi ti tata Amar zamjeriti
**** I tebe I lutvu I osima. K nozi dobit ces granule kasnije.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 19 dec 2023, 12:23

mnon46 je napisao/la:
18 dec 2023, 18:26
Kakvi su ovo west ham-ovi čekići na ogradi?
ako se ne varam, valjda ekipa iz naselja Rudnik u Mostaru, koje je dobilo ime po nekadašnjem istoimenom rudniku mrkog uglja
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 dec 2023, 12:24

svrakino1921 je napisao/la:
slika

slika

slika

slika

Visoka delegacija iz Ambasade Austrije u BiH u posjeti ASA Bolnici i ASA Institutu
Radovi na zgradi ASA Bolnice u Sarajevu, koja će ujedno biti i prva privatna bolnica općeg tipa u Bosni i Hercegovini, polako se privode kraju.

Ekipa portala imala je priliku da snimi unutrašnjost fascinantne zgrade za vrijeme posjete visoke delegacije ambasade u BiH na čelu sa ambasadoricim Nj.E. Ulrike Hartmann.

Posjeti su prisutvovale i g-dja mag. Martha Suda, Trgovinska savjetnica Austrijske ambasade u Bosni i Hercegovini i g-dja Tijana Purgić, šefica internacionalnog ureda City of Vienna u Sarajevu.

Gosti su imali priliku pogledati unutrašnjost bolnice, sva odjeljenja i operacione sala ali i apartmane u kojima će pacijenti imati najbolju moguću njegu prilagođenu svjetskom nivou.

Glavni cilj ASA Bolnice je poboljšati kvalitet života građana i osigurati kvalitetnu zdravstvenu njegu, što će biti moguće upravo kroz razmjenu znanja, edukacije, stručna usavršavanja i naučno-istraživačke projekte, ali i uspostavljanje mostova saradnje poput onog sa Medicinskim Univerzitetom u Beču.

Dr. Ronald Fasol i ambasadorica Ulrike Hartmann u obilaskuFoto: Dž. K. / ****.ba: Dr. Ronald Fasol i ambasadorica Ulrike Hartmann u obilasku
Član Uprave ASA Bolnice i šef odjela ginekologije, doc. dr. Azur Tulumović, u ime domaćina zaželio je dobrodošlicu i osvrnuo se na značaj jednog ovakvog projekta.

"Mi smo izuzetno sretni i ponosni da smo imali priliku ugostiti delegacije Ambasade Austrije u BiH, pošto je naša bolnica u veoma bliskim odnosima sa Austrijom. Klinički upravitelj Bolnice je MUVI, odnosno Medicinski univerzitet u Beču. Imamo izuzetno bliske veze sa AKH (Opća bolnica u Beču). Naš Internacionalni medicinski direktor i glavni medicinski tehničar su također iz Beča, tako da imamo veoma dobru saradnju i povezanost sa Austrijom", kazao je doc. dr. Azur Tulumović.

On je podvukao da je ovo bila prva zvanična posjeta Ambasade Austrije u BiH ASA Bolnici koja bi trebala uskoro da otvori svoja vrata pacijentima.

"Ono što mi nudimo su najviši mogući standardi u medicini koji se mogu ponuditi na teritoriji Bosne i Hercegovine. Uz sve to želimo da napravimo jedan iskorak - ponudimo ono što do sada nije toliko bilo prisutno, da približimo pacijente našoj bolnici kako bi se osjećali ugodnije tokom svog liječenja", naglasio je doc. dr. Azur Tulumović.

Ambasadorica Austrije u BiH Ulrike Hartmann bila je impresionirana onim što je vidjela tokom posjete.

"Ovo što sam vidjela do sada je veoma impresivno, i ponosna sam na sve što ova Bolnica donosi BiH. Ono što me također oduševljava jeste to da je ASA Bolnica mjesto koje okuplja i omogućava povratak ljudi koji su već otišli vani ali ovaj projekat vide kao razlog povratka u BiH. Veoma sam ponosna na veze između naše dvije zemlje, jer je to još jedan primjer koliko su blizu Austrija i Bosna i Hercegovina", kazala je ambasadorica Austrije u BiH Ulrike Hartmann za portal R

Visoka delegacija iz Ambasade Austrije u BiH u posjeti ASA Bolnici i ASA InstitutuFoto: Dž. K. / ****.ba: Visoka delegacija iz Ambasade Austrije u BiH u posjeti ASA Bolnici i ASA Institutu
Prof. dr. Roland Fasol, Internacionalni medicinski direktor ASA Bolnice dolazi ispred Medicinskog Univerziteta u Beču (MUVI) i predvodi tim koji će klinički upravljati Bolnicom.

“Ova posjeta je veoma važna za nas kako bismo dodatno potvrdili konekciju BiH i Austrije. Mi radimo zajedno na ovom projektu i današnja posjeta na čelu sa ambasadoricom Austrije u BiH Nj.E. Ulrike Hartmann, dokaz je da su naši planovi ozbiljni. Ovo nije obična bolnica, ovo će biti jedna specijalna bolnica sa najvišim mogućim europskim standardima, koja će pacijentima garantirati najviše standarde usluga i na to će svi biti ponosni", kazao je dr. Roland Fasol, koji je prilikom obilaska jedne od operacionih sala podvukao da će ASA Bolnica ponuditi vrhunske europske standarde kako za rad doktora, edukaciju osoblja a samim tim i pacijentima najviši nivo usluge i kvaliteta.

GOLEM SI KANTONU SARAJEVO
Biće ovdje nekih popusta sa članskom Željkana sigurno. Kako stvari stoje, neko odjeljenje za mentalno zdravlje će imati posla nakon što se osigura put u Federalku. :njanjanja:
Bahati, bahati Željkan!
1946

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 19 dec 2023, 12:26

joker90 je napisao/la:
19 dec 2023, 08:43
Meni jedino teško pada što nema tekmi našeg Željkana u narednom periodu, naročito gostovanja. Ali hajde, nekako ćemo istrpiti. Zanimljiv, a težak period je ispred našeg Željkana, pa opet imamo šta pratiti. :kafa:
Više postova o "Željkanu" nego o klubu za koji navijaš, jadničak mali pitarski.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 19 dec 2023, 12:30

19 dec 2023, 12:15
tabba77 je napisao/la:
Vozdra

Majke mi moje evo da ti slikam,poslao pp dvojici navijaca Veleza i nasim samo haha bas bolesnici. Znam da ih ubijam istinom,ovdje svi pisu o nekakvim igrama,mastanju o kupovima,titulama a ja da ovo nista nije regularno,da ti je dzaba i ekipa i trener i igra kad imas ovog krimosa na celu podrzan sa Dodom. Inace dosla mi poruka cim sam objavio ovo za Kodru i Vicu al izbrisem jer vidim poslije i ss objavio. Uz istinu moram im majke hebat na dnevnoj bazi.
Znam, upratio sam svaki tvoj post na tu temu i sve si upravu. Jadno, da jadnije ne može biti. Evo situacija s komsijama, nimalo nerealna opcija da ih Dodik i Vico gurnu u drugu ligu, ekipa nikad slabija, nemaju nikoga da štiti njihove interese u savezu. Idealna situacija da se oslabi sarajevski fudbal, da jedan od dva najveća kluba ode u drugu ligu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 dec 2023, 12:32

12345678922 je napisao/la:
19 dec 2023, 12:26
joker90 je napisao/la:
19 dec 2023, 08:43
Meni jedino teško pada što nema tekmi našeg Željkana u narednom periodu, naročito gostovanja. Ali hajde, nekako ćemo istrpiti. Zanimljiv, a težak period je ispred našeg Željkana, pa opet imamo šta pratiti. :kafa:
Više postova o "Željkanu" nego o klubu za koji navijaš, jadničak mali pitarski.
Tako ćemo ga sačuvati od zaborava u narednom periodu kad stvari postanu crne i kada ga većina vas napusti.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum i 25 gostiju.