FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
moze li se napraviti forum da samo oni koji cu clanovi kluba mogu pisat.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- OldTownDistrict
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo da još jednom naglasim da ne bude zabune - ova tema će ostati ista gdje mogu svi navijači FK Sarajevo pisati kao i do sad ali ako se većina složi mogu napraviti dodatnu temu gdje bi samo mi članovi mogli pisati. To opet nije ''zatvorena tema'' jer svako može čitati, ovo je ipak javni forum. Ako mislite da će raja pisati tu i ako vam to ima smisla uradit ću čim klub zvanično pusti članske u prodaju.
Člansku sa vašim nikom pošaljete meni direktno u privatnu poruku i ja ću vas onda obilježiti i upisati na tu novu temu tako da ne postoje šanse za nekom vrstom manipulacije.
Svaka vrsta dodatne sugestije isto može u privatnu poruku.
Člansku sa vašim nikom pošaljete meni direktno u privatnu poruku i ja ću vas onda obilježiti i upisati na tu novu temu tako da ne postoje šanse za nekom vrstom manipulacije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na osnovu čega neko ima pravo biti tamo član?????
Da si dobar haver sa nekim...šuplja priča...lafo članovi kluba mojne šuplje....ja kad sam pitao kako forum ima 10.000+ članova a klub 4-5 hiljada ili neko sa članstvom i sezonkom kartom mora biti još haver sa nekim sa tribine da bi dokaza da je navijač. Dobijem trajni ban kao vrjeđanje administracije. Nek su zatvoreni i ne interesuje me.
Ovde sam samo postavio ili napisao nešto da ako želiš da kritikuješ ili podržavaš i treba sa bude javno moraš da imaš nar neki osnov minimalno to članstvo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ono sinoć protiv Zrinjskog je meni bilo uredu u polju: angažiranost, želja da se drži ritam, brzina igre. Falilo je malo u zadnjoj trećini al' generalno dobra igra.
Samo dva puta su: il' ćemo šta košta da košta transformisat tim i klub i sebi napraviti poziciju da se možemo takmičiti u Europi i da našeg igrača neko hoće da kupi ili ćemo se držat naše lige i biti s vremena na vrijeme prvi, a sad mogu sa sigurnošću reći: dok nam Zrinjski ne pobjegne.
Mi se ponašamo kao da imamo opciju kad je ustvari nemamo.
Samo dva puta su: il' ćemo šta košta da košta transformisat tim i klub i sebi napraviti poziciju da se možemo takmičiti u Europi i da našeg igrača neko hoće da kupi ili ćemo se držat naše lige i biti s vremena na vrijeme prvi, a sad mogu sa sigurnošću reći: dok nam Zrinjski ne pobjegne.
Mi se ponašamo kao da imamo opciju kad je ustvari nemamo.
Bas sad krenuo da napisem. To bi trebao klub u sklopu svoje oficijalne stranice napraviti forum jer si tamo vec u sistemu prepoznat po clanstvu pa se moze lakse u vezati.
Ja cu podrzati i ovde ako bude ali ce oprati Mortema ima i tu posla
90!
Eto ok. Napravi poslje nove godine, pa makar niko ništa ne napisao al nek se zna pun minje više qurac ovih "dušebrižnika"MortemHz je napisao/la: ↑19 dec 2023, 13:45Samo da još jednom naglasim da ne bude zabune - ova tema će ostati ista gdje mogu svi navijači FK Sarajevo pisati kao i do sad ali ako se većina složi mogu napraviti dodatnu temu gdje bi samo mi članovi mogli pisati. To opet nije ''zatvorena tema'' jer svako može čitati, ovo je ipak javni forum. Ako mislite da će raja pisati tu i ako vam to ima smisla uradit ću čim klub zvanično pusti članske u prodaju.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ideja je super, al ako bar sebe gledas, obaveza je to i peglancija.MortemHz je napisao/la: ↑19 dec 2023, 13:45Samo da još jednom naglasim da ne bude zabune - ova tema će ostati ista gdje mogu svi navijači FK Sarajevo pisati kao i do sad ali ako se većina složi mogu napraviti dodatnu temu gdje bi samo mi članovi mogli pisati. To opet nije ''zatvorena tema'' jer svako može čitati, ovo je ipak javni forum. Ako mislite da će raja pisati tu i ako vam to ima smisla uradit ću čim klub zvanično pusti članske u prodaju.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
odlicnoMortemHz je napisao/la: ↑19 dec 2023, 13:45Samo da još jednom naglasim da ne bude zabune - ova tema će ostati ista gdje mogu svi navijači FK Sarajevo pisati kao i do sad ali ako se većina složi mogu napraviti dodatnu temu gdje bi samo mi članovi mogli pisati. To opet nije ''zatvorena tema'' jer svako može čitati, ovo je ipak javni forum. Ako mislite da će raja pisati tu i ako vam to ima smisla uradit ću čim klub zvanično pusti članske u prodaju.

- OldTownDistrict
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑19 dec 2023, 13:45Samo da još jednom naglasim da ne bude zabune - ova tema će ostati ista gdje mogu svi navijači FK Sarajevo pisati kao i do sad ali ako se većina složi mogu napraviti dodatnu temu gdje bi samo mi članovi mogli pisati. To opet nije ''zatvorena tema'' jer svako može čitati, ovo je ipak javni forum. Ako mislite da će raja pisati tu i ako vam to ima smisla uradit ću čim klub zvanično pusti članske u prodaju.

....sve drugo će proći!
To je to. Ako ima neki način da ti se pomogne u svemu tome, napiši. Rado ću to uraditi.MortemHz je napisao/la: ↑19 dec 2023, 13:45Samo da još jednom naglasim da ne bude zabune - ova tema će ostati ista gdje mogu svi navijači FK Sarajevo pisati kao i do sad ali ako se većina složi mogu napraviti dodatnu temu gdje bi samo mi članovi mogli pisati. To opet nije ''zatvorena tema'' jer svako može čitati, ovo je ipak javni forum. Ako mislite da će raja pisati tu i ako vam to ima smisla uradit ću čim klub zvanično pusti članske u prodaju.
- napoleon72
- Kontakt:
I sta vam znaci sto znate da je neko clan? Oprat cete Mortema a desavat ce se iste stvari. Medju clanovima ces opet imat i Husrefovaca i pljuvaca sa istoka i Hordasa koji pravdaju bakljade i sve. Ja sam siguran da 99% forumasa koji pisu ovdje navijaju za Sarajevo, ponekad uleti neki padobranac al lahko se otkrije. I ovom Thrilleru se po historiji postova vidi da je covjek nas navijac, sta ako se ispostavi da je i clan? Ili Evander kojeg razapinju non stop, i dalje ce se javljat poslije poraza itd, nista se nece promijenit. Svaki navijac drugog kluba se bas lahko otkrije, ovo nisu strumfovi, samo ljudi koji nisu zadovoljni situacijom, a takvih ima i medju onim koji se mrznu na Kosevu svaku utakmicu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kad bi mogle članske, zna li neko nešto?
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
pred kraj godine ali su prosle godine bas kasnili ja mislim
Nadam se da ćeš za ovako nesto imati vremena, svaka čast!MortemHz je napisao/la: ↑19 dec 2023, 13:45Samo da još jednom naglasim da ne bude zabune - ova tema će ostati ista gdje mogu svi navijači FK Sarajevo pisati kao i do sad ali ako se većina složi mogu napraviti dodatnu temu gdje bi samo mi članovi mogli pisati. To opet nije ''zatvorena tema'' jer svako može čitati, ovo je ipak javni forum. Ako mislite da će raja pisati tu i ako vam to ima smisla uradit ću čim klub zvanično pusti članske u prodaju.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Zasto uvijek moraju biti dvije krajnosti? Ne moramo se grupisati u tabore i etiketirati jedni druge, moze se i normalno diskutovati.
Ko je iole upratio moje postove, zna da sam 100% za Rozmana. I zna da od pocetka govorim da je iluziorno nadati se tituli. Da Ismir ulozi jos 50 miliona, ne mozes je uzeti ako ti savez ne dozvoli. Rozman mora ostati i ne treba ga se tjerati. Izmedju ostalog jer smo prije tjerali, pa nam nije nista donijelo.
ALI
Rozman nije dosao jucer. Je li puno ocekivati da uputimo poneki sut na go u gostima, odigramo normalnu akciju? Je li puno ocekivati da nam nije svaki prekid protivnika pola gola? Da je odbrana bar donekle uigrana? Je li puno ocekivati da postoji neki plan, automatizam u zadnjoj trecini? Nakon pet mjeseci?
Otjerani igraci, dovedeni igraci. Na pauzi ce ih jos biti otjerano i dovedeno. Trener i SD imaju apsolutnu slobodu. To je rijetkost i u ligama petice, da se treneru kaze "OK, raskidamo ugovor s igracem koji je dobio produzenje prije mjesec dana, dovedi ti koga hoces, platicemo sve." I nije jedan igrac, nego vise njih, ali hajde. Mi (a i Rozman!) imamo srece sto je Ismir siroke ruke, pa to dopusta.
Rozman i ekipa imaju sve moguce uslove.
Prosle sezone s Mirzom smo zavrsili cetvrti, iza polu-mrtvog Zeljkana koji se pripremao na plastici u Konjicu. Ovu polusezonu zavrsavamo cetvrti, iza Veleza; kluba koji se finansira iz budzeta, u koji saljemo nase otpadke i kojem posudjujemo igrace. Kluba koji je trenera doveo poslije nas, koji je isto tako doveo dosta novih igraca, otjerao neke. I koji ima koliko puta manji budzet nego mi?
Mirviceve su pare i on ima pravo da ih trosi kako hoce. Ali sa Mirvicevim resursima i u ovim uslovima, ko ne bi uhvatio Europu bez vecih problema, pa i sa slabijim i jeftinijim igracima?
Za tjeranje NISAM, ali imamo pravo da kritikujemo. Imamo pravo da budemo razocarani. Imamo pravo da trazimo vise. Za ovo vrijeme koliko je tu, morao je vise. U drugom dijelu sezone, nema vise izgovora. Supljiranja o igracima koji ce izgarati, ostavljati srce na terenu i to mi se ne svidjaju uopste.
Nije ovo Premiership. Ne vucite paralele sa Kloppovima i Guardiolama. Rozman i Ibricic imaju sve sto pozele od pocetka, imace i na pauzi. Dok vecina lige vaga u par hiljada eura hoce li potpisati ovog ili onog igraca. Eto priprema, prelaznog roka. Pa da vidimo. Izgovora vise nema. Svjetlosnim godinama smo ispred vecine lige finansijski i organizacijski. Ako se to ne moze reflektirati na tabelu, iz raznih nefudbalskih razloga, neka se bar reflektira na igru nase ekipe.
Za pocetak, da ne primamo amaterske golove, da se ne gubimo kao abdest sa soliranjima u zadnjoj trecini, da ne izgledamo u gostima kao ekipa sredine tabele. Zaboravite na plasman, daj da igramo dobro sa minimalnim oscilacijama. Jel puno?
Ko je iole upratio moje postove, zna da sam 100% za Rozmana. I zna da od pocetka govorim da je iluziorno nadati se tituli. Da Ismir ulozi jos 50 miliona, ne mozes je uzeti ako ti savez ne dozvoli. Rozman mora ostati i ne treba ga se tjerati. Izmedju ostalog jer smo prije tjerali, pa nam nije nista donijelo.
ALI
Rozman nije dosao jucer. Je li puno ocekivati da uputimo poneki sut na go u gostima, odigramo normalnu akciju? Je li puno ocekivati da nam nije svaki prekid protivnika pola gola? Da je odbrana bar donekle uigrana? Je li puno ocekivati da postoji neki plan, automatizam u zadnjoj trecini? Nakon pet mjeseci?
Otjerani igraci, dovedeni igraci. Na pauzi ce ih jos biti otjerano i dovedeno. Trener i SD imaju apsolutnu slobodu. To je rijetkost i u ligama petice, da se treneru kaze "OK, raskidamo ugovor s igracem koji je dobio produzenje prije mjesec dana, dovedi ti koga hoces, platicemo sve." I nije jedan igrac, nego vise njih, ali hajde. Mi (a i Rozman!) imamo srece sto je Ismir siroke ruke, pa to dopusta.
Prosle sezone s Mirzom smo zavrsili cetvrti, iza polu-mrtvog Zeljkana koji se pripremao na plastici u Konjicu. Ovu polusezonu zavrsavamo cetvrti, iza Veleza; kluba koji se finansira iz budzeta, u koji saljemo nase otpadke i kojem posudjujemo igrace. Kluba koji je trenera doveo poslije nas, koji je isto tako doveo dosta novih igraca, otjerao neke. I koji ima koliko puta manji budzet nego mi?
Mirviceve su pare i on ima pravo da ih trosi kako hoce. Ali sa Mirvicevim resursima i u ovim uslovima, ko ne bi uhvatio Europu bez vecih problema, pa i sa slabijim i jeftinijim igracima?
Za tjeranje NISAM, ali imamo pravo da kritikujemo. Imamo pravo da budemo razocarani. Imamo pravo da trazimo vise. Za ovo vrijeme koliko je tu, morao je vise. U drugom dijelu sezone, nema vise izgovora. Supljiranja o igracima koji ce izgarati, ostavljati srce na terenu i to mi se ne svidjaju uopste.
Nije ovo Premiership. Ne vucite paralele sa Kloppovima i Guardiolama. Rozman i Ibricic imaju sve sto pozele od pocetka, imace i na pauzi. Dok vecina lige vaga u par hiljada eura hoce li potpisati ovog ili onog igraca. Eto priprema, prelaznog roka. Pa da vidimo. Izgovora vise nema. Svjetlosnim godinama smo ispred vecine lige finansijski i organizacijski. Ako se to ne moze reflektirati na tabelu, iz raznih nefudbalskih razloga, neka se bar reflektira na igru nase ekipe.
Za pocetak, da ne primamo amaterske golove, da se ne gubimo kao abdest sa soliranjima u zadnjoj trecini, da ne izgledamo u gostima kao ekipa sredine tabele. Zaboravite na plasman, daj da igramo dobro sa minimalnim oscilacijama. Jel puno?
Vjerojatno mu nema brzi odgovor opcija, samo odgovori pa ga to zbunilo.MortemHz je napisao/la: ↑19 dec 2023, 13:13Moraš imati tu mogućnost, pošalji mi screenshot u privatnu poruku da vidim.tabba77 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 13:00Zar ne postoji mogućnost da se zabrani pisanje na nečijem forumu? Npr ja nikad nisam ništa pisao na temi Veleža, kad uđem, nemam mogućnost napisati post.MortemHz je napisao/la: ↑19 dec 2023, 12:37
Ne postoji direktno ta opcija, ja mogu brisati postove svih onih koji nisu članovi na toj sporednoj temi ali ne znam koliko to ima smisla. U jednu ruku ne bi volio to našoj raji raditi a u drugu možda bi dali vjetar u leđa da se raja učlani tj. obnovi svoje članstvo.
Imam ideju kako bi to moglo izgledati ali javite mi šta vi mislite u privatnu poruku ili ovdje pa ćemo uraditi kako većina želi, nije nikakav problem.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- egocentrik
- Kontakt:
Ne znam po kojem osnovu to mozes traziti na forumu koji nema veze sa FK Sarajevo, koji nije namijenjen samo nasim navijacima. Ovdje je stanje takvo od početka pisu razne glave i to sto se nekom ne svidja ne znaci da moze od ovog napraviti zatvoreni forum, odnosno traziti identifikaciju prilikom registrovanja. Ako hoce neko pokrenuti novi forum s ciljem da mogu pisati samo clanovi ja cu vrlo rado sudjelovati u finansiranju vjerujem i dosta druge raje ali ovdje ne mozes to traziti.AVNOJ je napisao/la: ↑19 dec 2023, 13:48Na osnovu čega neko ima pravo biti tamo član?????
Da si dobar haver sa nekim...šuplja priča...lafo članovi kluba mojne šuplje....ja kad sam pitao kako forum ima 10.000+ članova a klub 4-5 hiljada ili neko sa članstvom i sezonkom kartom mora biti još haver sa nekim sa tribine da bi dokaza da je navijač. Dobijem trajni ban kao vrjeđanje administracije. Nek su zatvoreni i ne interesuje me.
Ovde sam samo postavio ili napisao nešto da ako želiš da kritikuješ ili podržavaš i treba sa bude javno moraš da imaš nar neki osnov minimalno to članstvo.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- napoleon72
- Kontakt:
Rozmanova najveca greska je ono sto je sam rekao cim je dosao, da se ne mijesa u zadnju trecinu na terenu. Najvise bodova smo i prosuli radi toga, sto je prepustio nasim balvanima i mentalnim amebama da odlucuju ispred gola. Pa imas Avramovskog u Listici koji puca a ima dva igraca u boljim pozicijama, Mustafica juce, Ziljkica protiv Borca, Penarandina soliranja u prvih 5-6 njegovih utakmica kad Bogu duse ne da...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
+1NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑19 dec 2023, 14:16Zasto uvijek moraju biti dvije krajnosti? Ne moramo se grupisati u tabore i etiketirati jedni druge, moze se i normalno diskutovati.
ALI

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HordeSaSjevera, n0dix, nedimmmm1337, THEC, Vutra i 30 gostiju.