convict35 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 13:36
AllGunsBlazing je napisao/la: ↑18 dec 2023, 11:41
Mi kad budemo PL napadali, treba nam zamjena za Horica. On ce tada imati mozda 34-35 godina i to nisu godine u kojima se mozes oslanjati na igraca tih godina. Vardo, Durmo i Sivac zasluzuju sansu da probaju biti u tom timu koji ce napasti i igrati PL.
Sa Vardom napadat a kamoli igrat PL

,iako je on u ovoj prosjecnoj ekibi bio dobar al nista vise od toga jer su ostali bili puno losiji,borben jest i sve to al nije za nesto vise et kao imao bi mjesta u Stupcanici ili Slobodi

.
I da one ne moze igrat PL ima momak posao i nemoze bit profesionalac mislio sam da to znas
Majstore, nemas pojma. Horic je PL igrac bio prosle godine i to solidan. Nije pokazao nista vise nego Vardo sa izuzetkom prve utakmice. Nemas ga sta porediti sa Slobodom ili Stupcanicom, gledaj igrace koji su igrali ili mogu igrati PL, a to je u nasem slucaju Horic. Uostalom, trebas citati malo dublje, uhvatis se jednog i pokusavas izvuci poentu, pa preskocis ili zaboravis:
AllGunsBlazing je napisao/la: ↑18 dec 2023, 11:11
Sto se Varde tice, mislim da on nema buducnosti u veznom redu. Odigrao jeste dobro, ali je bolji u odbrani.
Tu pokusati ispeglati one mane koje ima i napraviti dobrog stopera.
Uz to, Vardo je poprilicno mlad za stopera. On ima pred sobom 7-8 godina najboljeg fudbala, ako se bude pravilno razvijao. Mene je impresionirao time sto se uspio prilagoditi na DLC, potom dosao u FL i tu nastavio rast. Naravno, to nije garancija da ce nastaviti dobro igrati ili da ce biti spreman da igra PL, ali ono sto je do sad pokazao je obecavajuce, osim za Zamorana i tebe.
@Truhlo treba razlikovati napad na PL i igranje u PL. Naravno da ce trebati bolji igraci za PL, koje opet mozes lakse privuci kad igras taj rang nego sad u FL. Tako je i Hrelja redovno bio u ekipi koja izbori PL, ali zbog ocitih nedostataka nije igrao PL. Medjutim, ne moze niko osporiti njegovu ulogu i tim ekipama iako on sad njima vise ne moze pomoci. Tako da ces mozda biti prisiljen dovesti 10 igraca za koje znas da ces ih zamjeniti u 6 mjeseci ili godinu dana zbog jaceg ranga.
Celik!3,2,2.