I tu ste srecno poveli poklon golom, X je bio realan od pocetka do kraja.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 dec 2023, 14:00sem ove sto ste nas vi pokrali u BL, tu si zaboravio
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Je li ti to upravo pokušavaš da izjednačiš poklon gol (vaša krivica, mi iskoristili šansu koju ste dali) i krađu (najblaže rečeno)?Suvorov je napisao/la: ↑19 dec 2023, 14:05I tu ste srecno poveli poklon golom, X je bio realan od pocetka do kraja.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 dec 2023, 14:00sem ove sto ste nas vi pokrali u BL, tu si zaboravio
Ne, nego niste zasluzili pobjedu u toj utakmici po sansama i igri. I ne zaboravi kradju na drugoj strani kad Borcu nije sviran penal za vas rukomet u sesnaestercu.tabba77 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 14:09Je li ti to upravo pokušavaš da izjednačiš poklon gol (vaša krivica, mi iskoristili šansu koju ste dali) i krađu (najblaže rečeno)?Suvorov je napisao/la: ↑19 dec 2023, 14:05I tu ste srecno poveli poklon golom, X je bio realan od pocetka do kraja.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 dec 2023, 14:00
sem ove sto ste nas vi pokrali u BL, tu si zaboravio
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
zasluzili pobjedu u toj utakmici nego sta. Samo iz tog razloga sto smo se morali s vama tuci svezanih ruku i nogu, a vi uz to imali specijalke. I opet smo bili bolji. Moze li slikovitije? I opet vas raspemo, nasa najbolja gostucuja tekma izmedju ostalog.
Ali nije da nismo navikli, kroz historiju slusati, gledati i dozivljavati vase sudove.
Ali nije da nismo navikli, kroz historiju slusati, gledati i dozivljavati vase sudove.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kad ode glavonja i zubalo opet ćete u društvo sa Slavijom i BSK a mi smo uvijek u vrhu kakva god da je situacijaSuvorov je napisao/la: ↑19 dec 2023, 14:05I tu ste srecno poveli poklon golom, X je bio realan od pocetka do kraja.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 dec 2023, 14:00sem ove sto ste nas vi pokrali u BL, tu si zaboravio
Istrcali dvije kontre za cijelu utakmicu, bez ijednog normalnog napada i sanse. Nije ni cudo sto kasnite 12 bodova ako vam je ono najbolja gostujuca utakmica.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 dec 2023, 14:17zasluzili pobjedu u toj utakmici nego sta. Samo iz tog razloga sto smo se morali s vama tuci svezanih ruku i nogu, a vi uz to imali specijalke. I opet smo bili bolji. Moze li slikovitije? I opet vas raspemo, nasa najbolja gostucuja tekma izmedju ostalog.
Ja bih samo da spomenem našeg Željkana i na stranici broj 7242!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nisam znao da se pobjeda mjeri samo po šansama i igri. Po tome, svaka ekipa koja igra defanzivan fudbal a baš ih ima puno u svijetu, nikad nije zaslužila pobjedu.

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
I ne istrcali ih, mada nije tako bilo, protiv 14 igraca. sudjenje bilo tendenciozno od pocetka, ruzan pogled faul itd. Sad ste na pristojnoj razlici, ali ne zaboravi, ko jednom prospe 15 bodova, moze opet.Suvorov je napisao/la: ↑19 dec 2023, 14:23Istrcali dvije kontre za cijelu utakmicu, bez ijednog normalnog napada i sanse. Nije ni cudo sto kasnite 12 bodova ako vam je ono najbolja gostujuca utakmica.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 dec 2023, 14:17zasluzili pobjedu u toj utakmici nego sta. Samo iz tog razloga sto smo se morali s vama tuci svezanih ruku i nogu, a vi uz to imali specijalke. I opet smo bili bolji. Moze li slikovitije? I opet vas raspemo, nasa najbolja gostucuja tekma izmedju ostalog.

- 1 9 4 6 -
Da ti trazim slike od prije 2 mjeseca? Bilo je na temi tad.tabba77 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 14:31Nisam znao da se pobjeda mjeri samo po šansama i igri. Po tome, svaka ekipa koja igra defanzivan fudbal a baš ih ima puno u svijetu, nikad nije zaslužila pobjedu.Nisam mogao primjetiti na pregledu utakmice da je bila ruka, ako imaš neku sliku objavi. Spomeni onda i ofsajd Renana koji nije bio a izašao je 1 na 1 sa golmanom. Spomeni i pritisak glavnog sudije, potpomognut igračima Borca, gdje za pogled dobijemo žuti karton, bukvalno nam nije dao da dođemo do centra s loptom.
Renan otisao u korner u toj kontri, svi se vratili u sredinu, to i ne bi bio gol 99%.
Ne znam na kakvih 15 bodova mislis.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 dec 2023, 14:31ali ne zaboravi, ko jednom prospe 15 bodova, moze opet.![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Možel prosječna posjeta bez derbija sa Željom, ipak je to realniji prikaz podrške Sarajevu u ovoj polusezoni.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
raspitaj se kod Vinka M.Suvorov je napisao/la: ↑19 dec 2023, 14:45Da ti trazim slike od prije 2 mjeseca? Bilo je na temi tad.tabba77 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 14:31Nisam znao da se pobjeda mjeri samo po šansama i igri. Po tome, svaka ekipa koja igra defanzivan fudbal a baš ih ima puno u svijetu, nikad nije zaslužila pobjedu.Nisam mogao primjetiti na pregledu utakmice da je bila ruka, ako imaš neku sliku objavi. Spomeni onda i ofsajd Renana koji nije bio a izašao je 1 na 1 sa golmanom. Spomeni i pritisak glavnog sudije, potpomognut igračima Borca, gdje za pogled dobijemo žuti karton, bukvalno nam nije dao da dođemo do centra s loptom.
Renan otisao u korner u toj kontri, svi se vratili u sredinu, to i ne bi bio gol 99%.
Ne znam na kakvih 15 bodova mislis.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 dec 2023, 14:31ali ne zaboravi, ko jednom prospe 15 bodova, moze opet.![]()
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Zuka postavio nove cijene.
Beganović 500 k
Beganović 500 k

Zadnja izmjena: Espiritosanto, dana/u 19 dec 2023, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Evo NoDi iskreno cu ti reci, bez uvrede. Tebi i svakom drugom strumfu ovdje. Ne sto mi je stalo do vas, boli me ku.rac, nego sto mi je fascinantno kako (ne) razmisljate.NoDi80 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 12:32Te pare su otisle gdje ne trebaju u periodu kad smo dobili Borac 2-0
Zato igraci ovako (ne)igraju
To ce oni ko vratiti do nove
Ti sto su rastalili
Zrinjski vec dobio za grupnu fazu
A mi za pisljiva dva pretkola kao nismo
Ha ha ha
**** mater manijakalnost sam htio da bijem
Znaci zao mi ga bilo udarati strebercic
Pa sam spremio ime prezime i adresu da ga osmekam za one price oko kluba
I tek jucer kad sam procitao post onog pitara
Skontao sam da je manijaklanost vecinu stvari bio u pravu
Svi mi koji volimo svoje klubove smo donekle zaslijepljeni, pa ne vidimo stvari koje vidi neko sa strane. Ali vi ste ekstreman slucaj. Beskonacno naivni, beskonacno glupi. Ili oboje.
Kod najbanalnijih stvari na svijetu, niste u stanju sabrati 2 i 2. Ne govorim za botove, nego za normalne navijace.
Vama klub otvori jedan stand za karte, mislite da su nesposobni. Ne kontate da mozda neko ima tal sa tapkarosima, pa zbog toga to radi.
Na tribinama vas 6 milja, zapisnik kaze 4. Mislite savez vas mrzi. Ne kontate da neko uzima crne pare od karata koje se ne prijavljuju.
Zalite se sto dijete ne smije unijeti kospe i dvojni C. Mislite da je neko random izivljavanje. Ne kontate da neko ima tal od grickalica koje pretpostavljam naplacuje x5 na stadionu.
Grupa kaze plave majice za tekmu, fan shop kluba iz nekog razloga nije u stanju da ih nabavi. TM shop ih ima, pa uzme ogroman novac. Vi ne kontate da je to namjerno, da se njima prepustilo da naprave pare.
Kub vam supljira da igraci igraju za devet glava, da je Rustemovic odbio 15 milja negdje drugo i slicno. Vi povjerujete. Ne kontate da su mozda prijavljeni na male plate, da im se u koverti da ostatak. Lakse misliti da neki Boljevic iz Hapoela dodje da igra za GRAS kupon i topli.
Digislic treba da preuzme klub, ispari. Mirvicev burazer se zainteresuje, posalje revizorsku kucu, ispari. Ovi Arapi sad ce vjerovatno na kraju se isto ispariti. Vi cete opet kontati da su to sve slucajnosti, ne da neko namjerno opstruira investitore jednog za drugim.
Mahala, ulica i razne interesne grupe vam vode klub i prepucavaju se preko njega. U medjuvremenu, vi se bavite nama i brojite Mirviceve pare. Tako da, zasluzujete apsolutno sve sto vam se desava.
.
Zadnja izmjena: tabba77, dana/u 19 dec 2023, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da može, 6.456
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Kunem ti se da ne zna 15 ispepati, čovjek se pobije s loptom svaki put kad je vodi. 500k za gospodina!
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.