FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Dodjite na Serie A temu. Treba da se izabere moderator za nas pdf. Hvala.
neozbiljno je reci da u cetvrtini finala mozes biti favorit 90% to je nemoguce,totenhem uredu,chelsea slazem se,manchester apsolutno se ne slazem jer mislim da bi tu imali vecu sansu nego protiv chelsea 60-40,protiv intera niko bas niko na svjetu nemoze imati 70% sanse a kamoli 80% to je jako neozbiljno od tebe ma ko god sjedio na klupi tih timovaInterista di cuore je napisao/la:kako li ce bit u petak ? najbolje bi bilo Salke,ja bih volio Totenhem a mislim da cemo dobit Mancu (jedva ovo ispisa )![]()
protiv Salkea bi bili apsolutni favoriti 90-10
Sahtar 70-30
Totenhem 65-35
Chelsea 50-50
Manco 40-60 (radi Fergusona)
Barca 30-70
Real 20-80 (radi Moua)
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Volio bih da izbjegnemo Real i Barcu, od preostalih 5 timova u četvrtfinalu bih kao protivnika naravno najviše volio vidjeti Schalke, jer su po meni najslabiji tim....
- majestic24
- Kontakt:
Ja sam lud,al ovaj je los ludji.Adnel je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Koji lik ocami
![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Definitivno Schalke i Shakhar ,eventualno Chelsea ,svi ostali mogu nam parirat 
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Interista di cuore
- Kontakt:
protiv Salke je malo i 90...Barca je veliki favorit i mislim da je sasvim realno ovo 70-30 (ajde eto mozda 65-35),a Real sam stavio tako jer bi nas Mou dobio isto ko i Chelsea prosle sezone.jbgamell je napisao/la:neozbiljno je reci da u cetvrtini finala mozes biti favorit 90% to je nemoguce,totenhem uredu,chelsea slazem se,manchester apsolutno se ne slazem jer mislim da bi tu imali vecu sansu nego protiv chelsea 60-40,protiv intera niko bas niko na svjetu nemoze imati 70% sanse a kamoli 80% to je jako neozbiljno od tebe ma ko god sjedio na klupi tih timovaInterista di cuore je napisao/la:kako li ce bit u petak ? najbolje bi bilo Salke,ja bih volio Totenhem a mislim da cemo dobit Mancu (jedva ovo ispisa )![]()
protiv Salkea bi bili apsolutni favoriti 90-10
Sahtar 70-30
Totenhem 65-35
Chelsea 50-50
Manco 40-60 (radi Fergusona)
Barca 30-70
Real 20-80 (radi Moua)![]()
![]()
![]()
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- majestic24
- Kontakt:
Bolje Tottenaham nego Shaktar.warden je napisao/la:Definitivno Schalke i Shakhar ,eventualno Chelsea ,svi ostali mogu nam parirat
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Joj nemoj ga spominjat ,molim temajestic24 je napisao/la:Bolje Tottenaham nego Shaktar.warden je napisao/la:Definitivno Schalke i Shakhar ,eventualno Chelsea ,svi ostali mogu nam parirat
IO SONO INTERISTA
Mislim da ce se desiti utakmica Real-Inter, to ce nastimati ovi iz UEFE zbog Mourinha, ali iskreno ne bih volio da se susretnemo, posto mi je Inter najdrazi klub poslije Reala. Zelim finale REAL-INTER, to bi bio spektakl...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- sarajlija89
- Kontakt:
Barcelona I Real su dva svijeta za sebe u ovome trenutku,za sve ostale klubove...
Pozeljno bi bilo izbjeci to,bar Barcu...Sa Reaolm bi se mozda,moglo igrati na taktickom nivou i nekako proci...dok Barca bez obzira ne sve,igra svoju igru uvijek...i tesko da se moze ponovoti prosla godina...
Chelsea je igracki mozda jedina ekipa koja se moze suprostaviti Spanjolskom dvojcu ove godine..ali nisu na tom nivou i ne igraju kako mogu.Prosle godine je Mou nadmudriao Ancelottija...al Carlo je zaeban trener...od ovih tezih,nabolje bi njih bilo...
MUTD - eh...oni su fenomeni..nikad losija ekipa po imenima al opet u vrhu i na vrhu
za sve ove godine,napravili su takvu pobjednicku ekipu i taj mentalitet...da jednostavno svaka ekipa ima strah od njih,pa cak i kad nisu igracki jaki....kako drugacije objasniti onda...jednostavno,svi sa strahopostovanjem na njih gledaju....preskociti
Tottenham- imam neki osjecaj da cete njih izvuci
Mislim da ne bi mogli ponovoti igru iz grupne faze....po meni,jedan od boljih,mogucih protivnika...
Shakhtar - Strasno kvalitetna ekipa,al ipak nedovoljno iskusna i zrela za nesto vise....svakako pozeljan protivnik.
Schalke - heh,gotivim Schalke al jbg...realno...oni nemaju sta traziti ovdje...nezz ni kako su dosli

Pozeljno bi bilo izbjeci to,bar Barcu...Sa Reaolm bi se mozda,moglo igrati na taktickom nivou i nekako proci...dok Barca bez obzira ne sve,igra svoju igru uvijek...i tesko da se moze ponovoti prosla godina...
Chelsea je igracki mozda jedina ekipa koja se moze suprostaviti Spanjolskom dvojcu ove godine..ali nisu na tom nivou i ne igraju kako mogu.Prosle godine je Mou nadmudriao Ancelottija...al Carlo je zaeban trener...od ovih tezih,nabolje bi njih bilo...
MUTD - eh...oni su fenomeni..nikad losija ekipa po imenima al opet u vrhu i na vrhu
Tottenham- imam neki osjecaj da cete njih izvuci
Shakhtar - Strasno kvalitetna ekipa,al ipak nedovoljno iskusna i zrela za nesto vise....svakako pozeljan protivnik.
Schalke - heh,gotivim Schalke al jbg...realno...oni nemaju sta traziti ovdje...nezz ni kako su dosli
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
kontam zasto barca,ali zasto realsarajlija89 je napisao/la:Barcelona I Real su dva svijeta za sebe u ovome trenutku,za sve ostale klubove...
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
@sarajlija89
Gdje stavi Real u istu koš sa Barcelonom
....Inter bi bez problema izbacio Real..jači su na svim pozicijama.
Gdje stavi Real u istu koš sa Barcelonom
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Imam neki feeling da će Inter dobiti za protivnika u četvrtfinalu ManUtd....
- Interista di cuore
- Kontakt:
Salke !!!
nastavljamo da gazimo Njemce
IDEALNO ! u polufinalu idemo na Manchester - Chelsea ! Ma top ! Vidimo se na Wembleyu
nastavljamo da gazimo Njemce
IDEALNO ! u polufinalu idemo na Manchester - Chelsea ! Ma top ! Vidimo se na Wembleyu
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Nije moglo bolje, Schalke , mama mia
aaaa koji ždrijeb.... EXTRA... oprostite što sam skroman , ali sam uvjeren da branimo titulu...
ponovo kući igramo obe utakmice kao i lani što nam definitivno bolje odgovara....
Schalke pa Man Utd/Chelsea.... zagarantirano finale

ponovo kući igramo obe utakmice kao i lani što nam definitivno bolje odgovara....
Schalke pa Man Utd/Chelsea.... zagarantirano finale
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Djecace tvoj komplex prema Realu je mnogo , rijetki su tvoji postovi u kojim ne spominjes RealSaurman je napisao/la:@sarajlija89
Gdje stavi Real u istu koš sa Barcelonom....Inter bi bez problema izbacio Real..jači su na svim pozicijama.
Mislim da nije moglo bolje
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Veliko hvala i Garyju Linekeru, dobro je miješao loptice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.