Što nismo prodali ovaj zadnji meč?
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Pensioner26
- Kontakt:
Molimo moderatore da urade nešto po pitanju ovog. Ovdje se mora reagovati.
Ja napisa da ce primitivci da kroje vrh tabele i da cekamo ponude, niko nista, misle mi se zayebajemo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Treba ponistiti zadnja tri kola!
Kategoricno odbacujemo bilo kakav vid malverzacije, odnosno namjernog pustanja meca! Amarinjo nas je i sluzbeno izbacio iz utrke za cvajtu. Vjerovatno ce odgovoriti za ovaj postupak.
Max Allegri
Sjenjak1919 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 21:01Ma de ba @Amarinho ne znam sta se pravdas vise, dobar si momak. Hvala ti na svemu![]()
Kakva sramota jbt, ne znam sta je vise smijesno, ova Amarinhova pravdanja il Migovo glumljenje postenja, ono njegovo stranacki. Neka vam prodje, boli me qrac za virtualnu ligu na forumu gdje rekorde obaramo pakistanskim botovima. Nek vama na obraz i stid bude.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Pensioner26
- Kontakt:
Ovaj stvarno vjeruje da su ljudi pustili. Bože me sačuvaj 
Bolje da se pitaš što ste izgubili međusobno, da niste i to pustili
Bolje da se pitaš što ste izgubili međusobno, da niste i to pustili
- JohnCleese
- Kontakt:
Kao kapiten Gromova želim da se adekvatno kazne svi akteri lažnih optužbi.
Ne želim da gledamo kako se baca potvora na ekipu koja promovise fer-play od nastanka ove lige?
Ne želim da gledamo kako se baca potvora na ekipu koja promovise fer-play od nastanka ove lige?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Tesko je dokazati da nije namjerno ali svima.je jasno. City ove nase lige
Delfine napustam iz svojih licnih razloga, ne znam da li cu okaciti tastaturu o klin, ili cu nastaviti u drugom timu. Vama zelim sve najbolje u narednoj sezoni. Jednom delfin uvijek delfin.Amarinho je napisao/la: ↑18 dec 2023, 17:35@Nirton
Ako zbog mene napustas. Nisam namjerno fakat. Kazem ti bolan ja sam ovo pola ozbiljno igrao dok je trajala NFL Fantasy sezona za mene. Pitaj ove iz NFL grupe kako sam aktivan tamo jedva stignem neku drugu igricu.
Posto imam isti pasos kao Mesa Bazdarevic, Meho Kodro i Faruk Hadzibegic necu ponudit ostavku i drzim se za fotelju. Medjutim ako odluce kapetan i Nirton da nisam mi se mandat nece produzit, opet cu se drzat za fotelju
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Čuj navijači Juventusa i Patriotsa nisu namještali
Ne brinite Grizliji, nije ovo zbog vas bilo, nego zbog nas. Znamo kako je mig malverzant napustio Potkovice na početku sezone, sad kad je zadnja rupa na sviralu, nalazi načine da drugima pokvari sezonu. Bar je to lahko dokazati.
Ne brinite Grizliji, nije ovo zbog vas bilo, nego zbog nas. Znamo kako je mig malverzant napustio Potkovice na početku sezone, sad kad je zadnja rupa na sviralu, nalazi načine da drugima pokvari sezonu. Bar je to lahko dokazati.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ojebino, o kakvim ti pobjedama pričaš, obraćaš se aktuelnom šampionu kupaPensioner26 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 20:47Bacaju nam ljagu na našu dominaciju. Ovo je za svake osude. Ukoliko se ne kazne amebe zvane coelho i ostali, onda ovo ništa više nema smisla. Ne mogu regularnim putem pobijediti pa daj onda da ovako zaprdimo. Ovim povodom podnosimo zahtjev da se kazne dotični.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 20:37Cuj da bi izasli Gromovima u susretPensioner26 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 20:36A ko će odgovarati za ove lažne optužbe? Moja ekipa nema ništa ni sa kakvim malverzacijama. Ne želimo igrati dalje ako se ne sankcionišu akteri kleveta.E svasta.
Tvoje ime nije još upisano u trofejnu salu ss.ba i neće ga vjerovatno ni biti
- Pensioner26
- Kontakt:
A jesmo trn u oku, ni krivi ni dužni. Realno, Spamm i mi zaslužujemo promociju. Najveće konstante tokom sezone.
Moderacijo, ko će snositi odgovornost za laži?
igraju zajedno fantasy, sigurno imaju kakav chat na messu i kao nisu stimali 
jos nemaju muda ozbiljno nesto da napisu
jos nemaju muda ozbiljno nesto da napisu
Samo se sakrij ko mig, to ti je bolje nego ovo lazno moralisanje. Zna on, nije mu prvi put.Pensioner26 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 09:10A jesmo trn u oku, ni krivi ni dužni. Realno, Spamm i mi zaslužujemo promociju. Najveće konstante tokom sezone.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Pensioner26
- Kontakt:
Iskreno care, nama nije bilo potrebno nikakvo namještanje i ovako smo se prošetali do više lige. Nismo mi od tog posla. A ta klevetanja ostavi sebi i onima kojima si okružen. Sram da te bude.harden je napisao/la: ↑19 dec 2023, 14:31Samo se sakrij ko mig, to ti je bolje nego ovo lazno moralisanje. Zna on, nije mu prvi put.Pensioner26 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 09:10A jesmo trn u oku, ni krivi ni dužni. Realno, Spamm i mi zaslužujemo promociju. Najveće konstante tokom sezone.
Pensioner26 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 15:52Iskreno care, nama nije bilo potrebno nikakvo namještanje i ovako smo se prošetali do više lige. Nismo mi od tog posla. A ta klevetanja ostavi sebi i onima kojima si okružen. Sram da te bude.harden je napisao/la: ↑19 dec 2023, 14:31Samo se sakrij ko mig, to ti je bolje nego ovo lazno moralisanje. Zna on, nije mu prvi put.Pensioner26 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 09:10A jesmo trn u oku, ni krivi ni dužni. Realno, Spamm i mi zaslužujemo promociju. Najveće konstante tokom sezone.
- Pensioner26
- Kontakt:
Šta ti preostaje nego se cinično smijati. Ovo su bljuvotine što radite. Moralne nakaze.
Zaista sam bio u dilemi da propustim ovo tipovanje kako bi povećao šanse Grizlijima da dođu do pobjede i pravde, ali opet treba biti sportista u punom smislu te riječi te tipovati prvi.
Nadam se da će varalice izgubiti i ovo kolo i od nas zadnje, a da ćemo mi popušiti od Grizlija ovdje i ovjeriti titulu na vrućem gostovanju kod Gromova. Međutim očekujem i tu da nam isključe grijanje u svlačionici ili da im Mig ubaci još loptu s tribina ispred našeg gola i da poentiraju prevaranti.
Delfinima želim da im fenjer u trećoj diviziji bude aktivan još dugo.
Nadam se da će varalice izgubiti i ovo kolo i od nas zadnje, a da ćemo mi popušiti od Grizlija ovdje i ovjeriti titulu na vrućem gostovanju kod Gromova. Međutim očekujem i tu da nam isključe grijanje u svlačionici ili da im Mig ubaci još loptu s tribina ispred našeg gola i da poentiraju prevaranti.
Delfinima želim da im fenjer u trećoj diviziji bude aktivan još dugo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

.jpg)