Joj ko se nasao da ovo kaze ne vjerujem

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Joj ko se nasao da ovo kaze ne vjerujem
JayCatwright je napisao/la: ↑18 dec 2023, 19:47a nije sve u šoldima majku mu, daj da imamo igrača koji će biti tu do kraja karijere, koji će poobarati rekorde, uzelo se valjda dovoljno para za mandat FSG-a da ne gori da ga prodamo. Ja bih mu dao novi ugovor i visinu plate vezao za njegov učinak, kao što je to ranije bio slučaj. On već odavno ne igra na brzinu, a spreman je kao valjda još 5 fudbalera na svijetu, tako da komotno može do 37-38 godine igrati i trpati 15-20 golova samo u ligi.
Postoji razlog što je ovaj ćelavi imbecil ograničio komentare na streamu.
Mislim da je on bio gost streamer na nekoj grupi streamera mozda cak i united stand ili tako nesto i samo u sred streama ugasio jer su ga napadali u komentarima
Istina. Po meni je on za lijevog krila, ali gdje ce stajati dosta blize golu, znaci suprotno krilo od Diaza, dosta slicnije Maneu. Obzirom da je vise gol igrac od Diaza, s tim da je problem onda Darwin u napadu koji nema tu prirodu izlazenja i primanja lopte (radi se na tom sa njim i dosta je napredovao). I ja bih sad dao vise prilike Gakpu a manje Diazu koji je nas najslabiji igrac u napadu ove sezone
Ne vidim po čemu su to dobre vijesti. Sad umjesto sa 11 igrača igramo sa deset i bayernovom ojebinom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.