Imal ko da banuje debila koji nicim izazvan salje pp ili cu morat ovdje? Ako sam mu sestru karnuo nije smak svijeta pa da vrijedja na pp nicim izazvan. Mozda je kod vas u sumskoj naucna fantastika napraviti zube,ovdje gdje ja zivim je besplatno mada imam sve svoje,javi se da ti ciko zavrsi protezu ako nemas,nemoj kukat na forumu.FighterBL je napisao/la: ↑20 dec 2023, 13:05Nebih da vrijedjam normalne momke iz Sa ali umri u tom smogu dole smecaru jedan Trebevicki,na svaki pomen Borca i BL ti imas samo bljuvotine je.bem ti ovu sestru sto neces da je vodis odavde,treba te poslati na golo ostrvo da tucas kamen,nije za tebe internet…Kad ti malo rijesimo zube,bradu i kosu povesce te ciko da prosetas kroz Sa i BL da probas cevape,kafu,sok jer sta ces jadan u toj sumi gore samo drva glodjes naostreni ti zubi nedaj Boze da ujedes nekog sepsu bi dobiomosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 12:58Imao si 5 dana da ostavis kontakt pikice,po.serem se i na tebe i Borac i RS, hocu da te banuju jer necu da vanago ovdje pisu![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prepala se curica malena pa place i trazi ban,niko ti nije nista nicim izazvan slao nego bode oci kompleks koji smo ti nabili,vidis da sam nijemi posmatrac napisao sam 5 postova za jace od dve godine,dok si ti krezubi napisao preko 3k za godinu i po..Internet ratnice mani se piskaranja o Borcu u prazno i necu te dirati,cak evo dacu stoju donacije da ti popravimo bezumosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:16Imal ko da banuje debila koji nicim izazvan salje pp ili cu morat ovdje? Ako sam mu sestru karnuo nije smak svijeta pa da vrijedja na pp nicim izazvan. Mozda je kod vas u sumskoj naucna fantastika napraviti zube,ovdje gdje ja zivim je besplatno mada imam sve svoje,javi se da ti ciko zavrsi protezu ako nemas,nemoj kukat na forumu.FighterBL je napisao/la: ↑20 dec 2023, 13:05Nebih da vrijedjam normalne momke iz Sa ali umri u tom smogu dole smecaru jedan Trebevicki,na svaki pomen Borca i BL ti imas samo bljuvotine je.bem ti ovu sestru sto neces da je vodis odavde,treba te poslati na golo ostrvo da tucas kamen,nije za tebe internet…Kad ti malo rijesimo zube,bradu i kosu povesce te ciko da prosetas kroz Sa i BL da probas cevape,kafu,sok jer sta ces jadan u toj sumi gore samo drva glodjes naostreni ti zubi nedaj Boze da ujedes nekog sepsu bi dobiomosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 12:58
Imao si 5 dana da ostavis kontakt pikice,po.serem se i na tebe i Borac i RS, hocu da te banuju jer necu da vanago ovdje pisu![]()
![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pisacu jos vise,to da sam se prepao nisi jos napisao nista evo 5 dana? To mangupa mozes glumiti ovako samo,nikako vise.FighterBL je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:22Prepala se curica malena pa place i trazi ban,niko ti nije nista nicim izazvan slao nego bode oci kompleks koji smo ti nabili,vidis da sam nijemi posmatrac napisao sam 5 postova za jace od dve godine,dok si ti krezubi napisao preko 3k za godinu i po..Internet ratnice mani se piskaranja o Borcu u prazno i necu te dirati,cak evo dacu stoju donacije da ti popravimo bezumosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:16Imal ko da banuje debila koji nicim izazvan salje pp ili cu morat ovdje? Ako sam mu sestru karnuo nije smak svijeta pa da vrijedja na pp nicim izazvan. Mozda je kod vas u sumskoj naucna fantastika napraviti zube,ovdje gdje ja zivim je besplatno mada imam sve svoje,javi se da ti ciko zavrsi protezu ako nemas,nemoj kukat na forumu.FighterBL je napisao/la: ↑20 dec 2023, 13:05
Nebih da vrijedjam normalne momke iz Sa ali umri u tom smogu dole smecaru jedan Trebevicki,na svaki pomen Borca i BL ti imas samo bljuvotine je.bem ti ovu sestru sto neces da je vodis odavde,treba te poslati na golo ostrvo da tucas kamen,nije za tebe internet…Kad ti malo rijesimo zube,bradu i kosu povesce te ciko da prosetas kroz Sa i BL da probas cevape,kafu,sok jer sta ces jadan u toj sumi gore samo drva glodjes naostreni ti zubi nedaj Boze da ujedes nekog sepsu bi dobio![]()
![]()
![]()
![]()
- jurisicduska
- Kontakt:
Neki redoslijed ko je najviše poguran u ovoj sezoni od strane sudija bi bio :
1. Željezničar
2.
3.
4.Borac
5.Zrinjski
6.Sarajevo
7.Velež
nek ste bar u nečem prvi , šta god to bilo, kad ne može tabela, posjeta, kup.
1. Željezničar
2.
3.
4.Borac
5.Zrinjski
6.Sarajevo
7.Velež
ti si ovdje uljez,tamam smo se vratili svakodnevnici poslije zadnjeg kola polusezone
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Okrece vas smog na agresivumosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 12:58Imao si 5 dana da ostavis kontakt pikice,po.serem se i na tebe i Borac i RS, hocu da te banuju jer necu da vanago ovdje pisu
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
gdje nece, ovo je ozbiljan problem. Dok si u autu stipa te za nos..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ma samo udrite drug.
Haj vi što se zajebavate.. nego više mislim na ove degenerike koji su haman živote posvetili odbrani časti svojih klubova po forumu.
The saddest thing in life is wasted talent.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Treggeredjurisicduska je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:32Neki redoslijed ko je najviše poguran u ovoj sezoni od strane sudija bi bio :
1. Željezničar
2.
3.
4.Borac
5.Zrinjski
6.Sarajevo
7.Velež
Izdrzi duskiceDeluzija je netačno, ali ukorenjeno verovanje koje se održava uprkos objektivnim dokazima u suprotno i uprkos kulturnim normama koje ne podržavaju ovo verovanje. Često je deo psihoza i paranoidnih ideacija, a osnovne vrste su deluzija veličine i proganjanja.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 dec 2023, 15:38Treggeredjurisicduska je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:32Neki redoslijed ko je najviše poguran u ovoj sezoni od strane sudija bi bio :
1. Željezničar
2.
3.
4.Borac
5.Zrinjski
6.Sarajevo
7.Velež
Mahnita foruma.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- TurkishAirlines
Da smo imali VAR, zeljo bi se opet za opstanak borio.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma nek si ti meni novu riječ naučio, lutka moja.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 dec 2023, 15:38Treggeredjurisicduska je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:32Neki redoslijed ko je najviše poguran u ovoj sezoni od strane sudija bi bio :
1. Željezničar
2.
3.
4.Borac
5.Zrinjski
6.Sarajevo
7.Velež
Izdrzi duskiceDeluzija je netačno, ali ukorenjeno verovanje koje se održava uprkos objektivnim dokazima u suprotno i uprkos kulturnim normama koje ne podržavaju ovo verovanje. Često je deo psihoza i paranoidnih ideacija, a osnovne vrste su deluzija veličine i proganjanja.![]()
Pored Aca, Štila, Buba, Coca, Meka, sad znaš i deluzija. Da si prije se registrovao na forum možda bi mogao izdobrit. Vidim po ovom "deo" da si prekopirao sa googl-a pa nisam sasvim siguran da ti i dalje razumiješ o čemu se tu radi ali hajde vjerovat ću ti a i da ti pomognem, imaju vrste deluzija
Vi imate ovu : grandiozna (deluzija veličine) – pojedinac vjeruje da ima neki poseban talent, identitet i moć te da ga to čini većim i važnijim od svih drugih. Grande Miske, Grande kerov gospodar. istraži i taj pojam idemo dalje učiti nemoj sad da staneš.
-
Direktorcic
- Kontakt:
Realno Cuze je odigrao losu polusezonu da bi bio milion eura na tm
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Izdrzi duskice, nije vise ni zajebancija. Zelim da pomognemjurisicduska je napisao/la: ↑20 dec 2023, 15:53Ma nek si ti meni novu riječ naučio, lutka moja.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 dec 2023, 15:38Treggeredjurisicduska je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:32Neki redoslijed ko je najviše poguran u ovoj sezoni od strane sudija bi bio :
1. Željezničar
2.
3.
4.Borac
5.Zrinjski
6.Sarajevo
7.Velež
Izdrzi duskiceDeluzija je netačno, ali ukorenjeno verovanje koje se održava uprkos objektivnim dokazima u suprotno i uprkos kulturnim normama koje ne podržavaju ovo verovanje. Često je deo psihoza i paranoidnih ideacija, a osnovne vrste su deluzija veličine i proganjanja.![]()
Pored Aca, Štila, Buba, Coca, Meka, sad znaš i deluzija. Da si prije se registrovao na forum možda bi mogao izdobrit. Vidim po ovom "deo" da si prekopirao sa googl-a pa nisam sasvim siguran da ti i dalje razumiješ o čemu se tu radi ali hajde vjerovat ću ti a i da ti pomognem, imaju vrste deluzija
Vi imate ovu : grandiozna (deluzija veličine) – pojedinac vjeruje da ima neki poseban talent, identitet i moć te da ga to čini većim i važnijim od svih drugih. Grande Miske, Grande kerov gospodar. istraži i taj pojam idemo dalje učiti nemoj sad da staneš.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- jurisicduska
- Kontakt:
Ako želiš brate da se nađemo kad te puste za vikend nazovi, pošalji poruku, da se ja ne zakazujem gore da te posjećujem.
Mitomani su bas čudna sorta. Klub se im bori za opstanak, a oni i dalje o FK Sarajevu.
Pozabavite se oko svog kluba pametnije vam je.
Pozabavite se oko svog kluba pametnije vam je.
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Tetrijebe cime si proso na polugodistu jesi li propo ?
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Kajkutenjoyer, Zigazaga i 14 gostiju.