A nick ti navija za Zeljkana, cak im pjesme pise. Sve si poklopioSejoSexon je napisao/la: ↑20 dec 2023, 13:34Ja navijam za Velez i Sarajevo u cemu je problem?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 10:55Ajde na temu Veleza molicu lijepo,ovo je tema za navijace Sarajeva. Za ostala pitanja javi se moderatoru na vasoj temi. Izbrisite ovaj post njegov,necu da gledam postove navijaca drugih klubova.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mislim da ga Ibro malo tu umotava u vezi Ziljkića al et.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ma yebo Ziljkića, on ide sad ili na kraju sezone. Nama treba iskusan vezni, jedno krilo i stoper. Napadač možda, eventualno još jedan veznjak ako Vrančić ide.
Hajde što navijaš za oba kluba, ali što će nam novi bekovi haha

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
svi bekovi su maximum dometa premijer lige Bh. I za to su upitni, ali eto..Morpheus je napisao/la: ↑20 dec 2023, 13:55Hajde što navijaš za oba kluba, ali što će nam novi bekovi hahaBeganović bio solidan, plus Mulalić, Duraković ono što je odigrao pravo tanak, a Radović je ok zamjena, plus Kapetanović. I Beganović i Duraković su noviji igrači, došli na početku sezone. Treba uzeti u obzir da je Duraković propustio par utakmica zbog povrede.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Pa to ne znači da ih se treba rješavati. Eto koliko je dobrih igrača prošlo kroz ligu, a domet im je PLBiH. Šta ćemo ako nam se novi bekovi ne budu sviđali? Na ljeto opet novi bekovi?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:02svi bekovi su maximum dometa premijer lige Bh. I za to su upitni, ali eto..

- JuricaSpindl
- Kontakt:
Radovic ok zamjena?Morpheus je napisao/la: ↑20 dec 2023, 13:55Hajde što navijaš za oba kluba, ali što će nam novi bekovi hahaBeganović bio solidan, plus Mulalić, Duraković ono što je odigrao pravo tanak, a Radović je ok zamjena, plus Kapetanović. I Beganović i Duraković su noviji igrači, došli na početku sezone. Treba uzeti u obzir da je Duraković propustio par utakmica zbog povrede.
Durakovic los zbog povrede koju je imao?
Moj brate, koji li zi klub pratis...
-
- Kontakt:
Uredu buraz,meni nije problem,ja na temi Veleza napisem normalan post odma brisu i bune se sto Pitari pisu,ne samo ja vec svako nas ako nesto napise.SejoSexon je napisao/la: ↑20 dec 2023, 13:34Ja navijam za Velez i Sarajevo u cemu je problem?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 10:55Ajde na temu Veleza molicu lijepo,ovo je tema za navijace Sarajeva. Za ostala pitanja javi se moderatoru na vasoj temi. Izbrisite ovaj post njegov,necu da gledam postove navijaca drugih klubova.
Da, Radović ok zamjena. Igrači sa klupe obično budu slabiji ili bi ti da svi igrači sa klupe budu iste kvalitete kao igrači u prvih 11?JuricaSpindl je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:15Radovic ok zamjena?
Moj brate, koji li zi klub pratis...

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ne znaci, niti ima para za takve egzibicije. Ali i meni je Radovic ok s klupe.. Durakovic bas kriza, jso vise mi smeta sto sebi daje za pravo da nesto grana i komentarise ali svaku utakmicu. Nije ga bilo od povrede i vratio se i isto radi. Lose, @Jurica napisa post da se ona situacija iz gola studiozno izvjezbala i mi opet ko junci..Morpheus je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:08Pa to ne znači da ih se treba rješavati. Eto koliko je dobrih igrača prošlo kroz ligu, a domet im je PLBiH. Šta ćemo ako nam se novi bekovi ne budu sviđali? Na ljeto opet novi bekovi?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:02svi bekovi su maximum dometa premijer lige Bh. I za to su upitni, ali eto..![]()
- 1 9 4 6 -
Uspio sam pogledati sve utakmice kluba, i ono sto dam vidio od bekova je kriminalno, meni ne bi ni rezerve bili, a za moderan fudbal upravo su bekovi jedna od najjacih karika. Po meni bekovi i desetka top prioritet, te jedan stoper i krilo za nastavak nadogradjivanja ekipe, mada ne sumnjam sekunde u Rozmana, jer sve sto je doveo je top, i svi su se snasli, cak i Andjusic mada on nije igrac za Sarajevo (previse spor samik tim neupotrebljiv protiv jacih ekipa), naravno i Catakovic jedan od losijih fudbalera koje sam gledao, osim suta nista nema, igrac za GoskMorpheus je napisao/la: ↑20 dec 2023, 13:55Hajde što navijaš za oba kluba, ali što će nam novi bekovi hahaBeganović bio solidan, plus Mulalić, Duraković ono što je odigrao pravo tanak, a Radović je ok zamjena, plus Kapetanović. I Beganović i Duraković su noviji igrači, došli na početku sezone. Treba uzeti u obzir da je Duraković propustio par utakmica zbog povrede.
Ja sam Mostarac po rodjenju, tu ide Velez po defaultu, a sarajevski student, kazu da se najvece ljubavi srecu u studentskim danima
Ipak nisam ratoborni navijac, niti neko ko je fanatik, ali u nasoj ligi pratim samo utakmice Veleza i Sarajeva, ostalo ukljucujuci svjetski fudbal i reprezentaciju ne pratim, i sutite, sta da sam okreno na pogresnu stranu Miljacke haha
Ipak nisam ratoborni navijac, niti neko ko je fanatik, ali u nasoj ligi pratim samo utakmice Veleza i Sarajeva, ostalo ukljucujuci svjetski fudbal i reprezentaciju ne pratim, i sutite, sta da sam okreno na pogresnu stranu Miljacke haha
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Slažem se durakovic, radovic, mulalic su bas kalibar za duple i iskorak u evropi....Morpheus je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:29Da, Radović ok zamjena. Igrači sa klupe obično budu slabiji ili bi ti da svi igrači sa klupe budu iste kvalitete kao igrači u prvih 11?JuricaSpindl je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:15Radovic ok zamjena?
Moj brate, koji li zi klub pratis...Za boldirano zamolio bih te da počneš čitati sa razumijevanjem. Rekoh da je bio dosta tanak prije povrede pa se povrijedio i tu je izgubio šanse da bude bolji. Hajmo ga otjerati radi 10-tak utakmica.
- luckystrike
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 dec 2023, 13:39A nick ti navija za Zeljkana, cak im pjesme pise. Sve si poklopioSejoSexon je napisao/la: ↑20 dec 2023, 13:34Ja navijam za Velez i Sarajevo u cemu je problem?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 10:55
Ajde na temu Veleza molicu lijepo,ovo je tema za navijace Sarajeva. Za ostala pitanja javi se moderatoru na vasoj temi. Izbrisite ovaj post njegov,necu da gledam postove navijaca drugih klubova.![]()

- ThrillerHz
- Kontakt:
Volio bi da neko nadje podatak koliko smo bekova doveli i promijenili u posljednjih 5 godina. Svako polusezonu mi mijenjamo bekovski par i to dovedemo igrace koji su u nasoj ligi u tom trenutku bili najbolji bekovi lige. Ja bih se zapitao do koga je.
1946~
Ma, jarane, nije isto mentalitet pobjednika (kako navodiš) i "naši igrači nisu osvajali trofeje", kako ovaj reče da je rekao Rožman.napoleon72 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 12:11Pa i nije bas. Mi smo zadnjih par godina mentalno uzasno losi, evo primjer zadnje kolo, poslije odbranjenog penala svaka ekipa na svijetu se digne mentalno, mi pali i primili dva gola. Ista stvar protiv Zrinjskog na Kosevu kad je Dizdarevic uhvatio panenku Bilbiji. Poslije toga nam svejedno spakovali dva komada.eccehomo je napisao/la: ↑20 dec 2023, 09:26E, vala, to za pobjednički mentalitet je jedno veliko sr anjeGalileoGalilei je napisao/la: ↑19 dec 2023, 14:44Ne znam jeste li upratili govor Rožmana oko mentaliteta na pressici poslije utakmice, gdje kaže da je problem što naši igrači nisu osvajali trofeje prethodnih sezona, već smo dva puta završavali četvrti. Pogodio je s tom izjavom oko pobjedničkog mentaliteta.
Mora se dosta raditi na tom planu, tu je recimo Zrinjski za nas svemirski brod.Zaista niđe veze
Mi smo sa Vinkom bili mentalno na vrhuncu. Ne samo da smo u 90% utakmica zabijali gol u prvih 10-15 minuta, nego smo znali okrenut rezultat i kad prvi primimo gol. Primili od Zrinjskog pa dobili 2:3, onda s Borcem na Kosevu oni zabili za 2:2 u 70. minuti, mi u 72. poveli opet. U Banjoj Luci iste sezone dvaput stizali rezultat. Slobodi zabili za 1:2 ubrzo nakon njihovog poravnanja, Radnik okrenuli iako smo u 90. minuti primili gol za 0:1. E to je mentalitet pobjednika, da protivnik zna da nece dugo izdrzat s vodstvom ili izjednacenjem. Nama sad cim neko zabije gol mozes strahovat hocel te napucat, jer nam je Tuzla dala pet, Zrinjski nas s pola snage samarao, Zeljo dvaput stizao dva gola zaostatka itd. Nebitno koji su igraci na terenu, Chelsea je izmijenio 40 igraca u zadnje dvije sezone pa su opet kao klub izgubili mentalitet sampiona. To se gradi na klupskom nivou a ne na nivou pojedinca, mozes sutra dovest 6-7 igraca Bate Borisova koji su uzeli 10+ titula u nizu pa da opet ovdje sagnu glavu ako se utope u luzerski mentalitet.
U žurbi sam se pogrešno izrazio. Normalno da je bitan mentalitet (pobjednički u svakom slučaju), ali "naši igrači nisu naučili da osvajaju trofeje" mi je baš niđe veze. Znači onaj ko nije nikad osvojio titulu ne može je - ne treba je nikada osvojiti. Kako mi osvojismo prvu titulu '67. i koji su to igrači iz onog sastava "naučili da osvajaju trofeje"GalileoGalilei je napisao/la: ↑20 dec 2023, 13:32Ma pusti ih Napoleone, ne vrijedi više ni ulaziti u neke pretjerane rasprave. Prvi put čujem da mentalitet ekipe nije bitan, a sve od toga kreće. Dobar si primjer naveo za ekipu pod Vinkom, kad smo svi znali i kad počnemo gubiti da ćemo na kraju prokrenuti. Svi se pitaju kako je Zrinjski jak, a zaboravljaju njihov pobjednički i šampionski mentalitet, u glavama su jaki i pucaju od samopouzdanja. Ta psiha se dodatno diže i ojačava kad odigraš ovako dobro Evropu, pogotovo tekme s Aston Villom. To dalje znači da ne pucaju pod pritiskom. Mi bi se protiv Ville ussrali, jedan da primimo, gotovo je, odoše kola nizbrdo.napoleon72 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 12:11Pa i nije bas. Mi smo zadnjih par godina mentalno uzasno losi, evo primjer zadnje kolo, poslije odbranjenog penala svaka ekipa na svijetu se digne mentalno, mi pali i primili dva gola. Ista stvar protiv Zrinjskog na Kosevu kad je Dizdarevic uhvatio panenku Bilbiji. Poslije toga nam svejedno spakovali dva komada.
Mi smo sa Vinkom bili mentalno na vrhuncu. Ne samo da smo u 90% utakmica zabijali gol u prvih 10-15 minuta, nego smo znali okrenut rezultat i kad prvi primimo gol. Primili od Zrinjskog pa dobili 2:3, onda s Borcem na Kosevu oni zabili za 2:2 u 70. minuti, mi u 72. poveli opet. U Banjoj Luci iste sezone dvaput stizali rezultat. Slobodi zabili za 1:2 ubrzo nakon njihovog poravnanja, Radnik okrenuli iako smo u 90. minuti primili gol za 0:1. E to je mentalitet pobjednika, da protivnik zna da nece dugo izdrzat s vodstvom ili izjednacenjem. Nama sad cim neko zabije gol mozes strahovat hocel te napucat, jer nam je Tuzla dala pet, Zrinjski nas s pola snage samarao, Zeljo dvaput stizao dva gola zaostatka itd. Nebitno koji su igraci na terenu, Chelsea je izmijenio 40 igraca u zadnje dvije sezone pa su opet kao klub izgubili mentalitet sampiona. To se gradi na klupskom nivou a ne na nivou pojedinca, mozes sutra dovest 6-7 igraca Bate Borisova koji su uzeli 10+ titula u nizu pa da opet ovdje sagnu glavu ako se utope u luzerski mentalitet.
Pogledaj recimo Barcelonu, koja ima gubitnički mentalitet, pogotovo u LP nakon onih blamaža.
- egocentrik
- Kontakt:
Do igraca cuj do koga je, jel puno sto ocekujemo od bekova
da rade bekovski posao?
da rade bekovski posao?
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
- Kontakt:
Previše se očekuje od bekova koji igraju najgoru ligu na svijetu haman.egocentrik je napisao/la: ↑20 dec 2023, 16:32Do igraca cuj do koga je, jel puno sto ocekujemo od bekova
da rade bekovski posao?
Previše se gledaju lige petice i ti bekovi i šta oni rade.
Ja od naših bekova očekujem minimum, a trenutni ne pružaju ni taj minimum.
Da on može se ponovit 50 puta, centrirat iz trka, odigravat duple, stić zatvorit u odbrani igrao bi najmanje u Francuskoj, ovako očekivanja su d ane bude kriv za više od 3 gola po sezoni, da ima par prodora i centaršuta i da ne umre za pola sata.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: broj6, Burberry46, Hajdeee, hurem, James1987, Lecler, mosarajvosa83, Pitar6785, Sazg i 68 gostiju.