"Filozofija" je to drug mojKockoglavi je napisao/la: ↑20 dec 2023, 21:40I hvali se![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Male Domžale

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Sto se ne bih hvalio? Jel se to PSG i Newcastle ne hvale Arapima?Kockoglavi je napisao/la: ↑20 dec 2023, 21:40I hvali se![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Israfile puhni je vakat je19vendetta87 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:03Sto se ne bih hvalio? Jel se to PSG i Newcastle ne hvale Arapima?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nedo, kao i ja, zna računati. S tim da on ima informacije iz prve ruke jer se druži sa tim igračima. Čovjek je samo potvrdio ono što je jasno svakome ko ima bar malo mozga u glavi.Zukanovic je napisao/la: ↑20 dec 2023, 20:48Nedo Turković, bivši fudbaler, na svom YouTube kanalu (možete pogledati na 30:15 minuta) objavio je jučer da Sarajevo "otpisanim" igračima, a koji su pod ugovorom mjesečno plaća oko 100.000 eura, što je na godišnjem nivou više od dva miliona KM!
![]()
Sada znamo da je Nedo nas Virtu.
Viveros, Zeljković, Ikić, Šerbečić, Vrančić i Balta su sigurno otpisani, s tim da je Viveros imao platu 50 hiljada eura. Ostalo rasporedi na ovu petoricu. Plus ova druga južnoamerička ubleha i ode to previsoko. Južnoameričke prevare su navukle Mirvića kao mladog majmuna, zacijenili su se u pregovorima, posebno Viveros, mahali mu drugim ponudama i on je naivno pristao.
To je sad veliki problem Sarajeva, svi znaju da se igrači masno plaćaju i kad pokažete interes za nekog igrača on još podigne cijenu. Đuričković u Budućnosti nije imao ispod 5-6 hiljada eura, vama sigurno uzima 10 hiljada i nešto je dobio na ruke.
Bezbroj puta sam napisao na ovoj temi, i ponoviću, ubjedljivo najplaćenija ekipa koja je ikada igrala ovu ligu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:07Nedo, kao i ja, zna računati. S tim da on ima informacije iz prve ruke jer se druži sa tim igračima. Čovjek je samo potvrdio ono što je jasno svakome ko ima bar malo mozga u glavi.Zukanovic je napisao/la: ↑20 dec 2023, 20:48Nedo Turković, bivši fudbaler, na svom YouTube kanalu (možete pogledati na 30:15 minuta) objavio je jučer da Sarajevo "otpisanim" igračima, a koji su pod ugovorom mjesečno plaća oko 100.000 eura, što je na godišnjem nivou više od dva miliona KM!
![]()
Sada znamo da je Nedo nas Virtu.
Viveros, Zeljković, Ikić, Šerbečić, Vrančić i Balta su sigurno otpisani, s tim da je Viveros imao platu 50 hiljada eura. Ostalo rasporedi na ovu petoricu. Plus ova druga južnoamerička ubleha i ode to previsoko. Južnoameričke prevare su navukle Mirvića kao mladog majmuna, zacijenili su se u pregovorima, posebno Viveros, mahali mu drugim ponudama i on je naivno pristao.
To je sad veliki problem Sarajeva, svi znaju da se igrači masno plaćaju i kad pokažete interes za nekog igrača on još podigne cijenu. Đuričković u Budućnosti nije imao ispod 5-6 hiljada eura, vama sigurno uzima 10 hiljada i nešto je dobio na ruke.
Bezbroj puta sam napisao na ovoj temi, i ponoviću, ubjedljivo najplaćenija ekipa koja je ikada igrala ovu ligu.
Ja i ? Šta ako je ?
- Kockoglavi
- Kontakt:
Jesu li kod njih arapska slova na grbu.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:03Sto se ne bih hvalio? Jel se to PSG i Newcastle ne hvale Arapima?
Sahin transfer pokriva sve te masne plate i raskide, jos ce i ostatati za nove igrace u zimskom prelaznom roku.
Tik-tak
Tik-tak
-
- Kontakt:
Hehe
Pokriva li sporazumni raskid sa Ziljkićem? Priča se da hoće svaku marku do isteka ugovora. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakva ponizenje za ligu
Sto je najgore, fakat nemas igraca u ligi za kojeg mozes reci da bi sigurbo bio pojacanje za Hajduk ili Dinamo, ili bar standardan u prvih 11.
https://vm.tiktok.com/ZM6hKNto7/

Sto je najgore, fakat nemas igraca u ligi za kojeg mozes reci da bi sigurbo bio pojacanje za Hajduk ili Dinamo, ili bar standardan u prvih 11.
https://vm.tiktok.com/ZM6hKNto7/
U tom kontekstu pozivamo klub da se što hitnije oglasi po pitanju izbora novog direktora. Od 24. jula 2023. godine, kada je Ajla Alimanović zvanično podnijela ostavku, prošlo je tačno 148 dana, odnosno skoro pet mjeseci. Zašto novi direktor još nije izabran, i da li Ajla Alimanović još uvijek obavlja zadatke koje je ranije obavljala, pošto je prilično izvjesno da je to slučaj?
I onda ponovo kažu da ja lažem, izmišljam, itd, itd.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
E čuj portal uzima izjavu youtubera u pokušaju Nede Turkovića kao relevantnu i oko nje pravi teks, ja na šta spade novinarstvo
pa njega ni kone ne uzimaju za ozbiljno
Kad neka stranica objavi iznos transfera FK Sarajevo, onda ta stranica nije relevanta, laže se o ciframa, skrivaju se i umanjuju prave vrijednosti, ali zato kad popularni youtuber Nedo Turković nešto objavi, neku informaciju onda je to pouzdano fol

Kad neka stranica objavi iznos transfera FK Sarajevo, onda ta stranica nije relevanta, laže se o ciframa, skrivaju se i umanjuju prave vrijednosti, ali zato kad popularni youtuber Nedo Turković nešto objavi, neku informaciju onda je to pouzdano fol

Šta je ovo, Mirvah sakriva direktoricu kao ona seljadija iz Tuzle 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Hajmo svi lajk, podjelite i pretplatite se na moj račun.
Jutjuber u pokušaju.
Jutjuber u pokušaju.

-
- Kontakt:
Ti si kao releventan da ocjenjujes druge i da govoris ko su i sta su? Vi forumski pitari ste ljetos drkicu bacali na Viverosa, pratili kojim avionom dolazi pa veliko nista, bila je prica kako ce Peneranda prepisat ligu, pretposlo ljeto bacali drkicu na Dudica i sta sve jos u zadnje dvije godine... pa vi ste sa svojim procjenama obicne kurcine ako cemo realno. I nevezano za Nedu ko Nedu, opcenito vi pitari sa foruma nadjete svakom manu a kad bi vas neko nasao komentarisat posramili bi ste se, od onog sto je ljetos napisao da ste rame uz rame sa Beskitasom, Fiorentinom, Alkmarom pa sve redom.Kenozoik87 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:36E čuj portal uzima izjavu youtubera u pokušaju Nede Turkovića kao relevantnu i oko nje pravi teks, ja na šta spade novinarstvo![]()
pa njega ni kone ne uzimaju za ozbiljno
Kad neka stranica objavi iznos transfera FK Sarajevo, onda ta stranica nije relevanta, laže se o ciframa, skrivaju se i umanjuju prave vrijednosti, ali zato kad popularni youtuber Nedo Turković nešto objavi, neku informaciju onda je to pouzdano fol![]()
Najlakse je biti anoniman preko foruma i praviti se pametan a ni to vam bas ne polazi za rukom. Kad vec komentarisete druge, prvo pogledajte sebe i svoje procjene i to koliko ste vi relevantni.
- feniksptica
- Kontakt:
Umjesto da racunaju kombinacije kako da ostanu u ligi oni racunaju tudje plate. Pacijenti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Šta je poenta u ovom računanju plata igrača Sarajeva?
Tačno je da imaju skup roster, i da plaćaju mnogo igrače koje ne koriste i da je 4to mjesto ipak neuspjeh kada samo taj segment gledamo.
Ali ljudi moji, haj što jedini uspijevaju prodati nekoga iz ove lige i to u kontinuitetu, nego nema nikakvih naznaka da će ljudi stati sa ulaganjem, nego se najavljuju nova pojačanja, vjerovatno nimalo jeftina.
Koliko znam u puno većoj financijskoj brizi su ovi neki sa jeftinim rosterom i lošom pozicijom na tabeli.
Tačno je da imaju skup roster, i da plaćaju mnogo igrače koje ne koriste i da je 4to mjesto ipak neuspjeh kada samo taj segment gledamo.
Ali ljudi moji, haj što jedini uspijevaju prodati nekoga iz ove lige i to u kontinuitetu, nego nema nikakvih naznaka da će ljudi stati sa ulaganjem, nego se najavljuju nova pojačanja, vjerovatno nimalo jeftina.
Koliko znam u puno većoj financijskoj brizi su ovi neki sa jeftinim rosterom i lošom pozicijom na tabeli.