FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Sane je zayeb'o što god je dotak'o.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
-
- Kontakt:
Svaka cast Pavlovicu. Momak kao da je igrao 50 utakmica u prvoj postavi a ne jednu. Vrhunski sem onog zutog kartona. Bravo!
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sramota da je klaun Sane preuzeo prekide, ajd da je pokazao nešto na terenu ali i tamo je igrao kao da mu se ne igra...
- Centre forward
- Kontakt:
Meni je bilo najdraže kad je šut'o sa distance. Nema straha, samo nek se čeliči.Bundesliga je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:22Svaka cast Pavlovicu. Momak kao da je igrao 50 utakmica u prvoj postavi a ne jednu. Vrhunski sem onog zutog kartona. Bravo!
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
-
- Kontakt:
Školovan veznjak, uvijek zna šta s loptom.Centre forward je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:25Meni je bilo najdraže kad je šut'o sa distance. Nema straha, samo nek se čeliči.
Poslije onakvog starta i prijatnog iznenađenja bilo je pitanje vremena šta će sa njim krenuti po zlu.
Srećom, nije povreda. Ima potpunu podršku trenera pa nek ga preko zime opet motiviše da pruži što više.
Nažalost, mislim da smo maksimum već vidjeli i ostalo je kusur.
Sablju, strijelu, uragan ili šta već u vidu Robbena nećemo zadugo gledati.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Fina utakmica, sveukupno to izgleda mnogo stabilnije, samo nastaviti tako. Malo ih je taj gol poljuljao, al na kraju rutinski.
Sad cekat da popunimo malo kadar, sto povratka od povreda, sto od potencijalnih transfera. Nadam se da imaju vec osmisljen plan koga dovesti.
Sad cekat da popunimo malo kadar, sto povratka od povreda, sto od potencijalnih transfera. Nadam se da imaju vec osmisljen plan koga dovesti.
Sve zavisi od osmijeha Willem Dafoea -FrojdaZlaja83 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:41Fina utakmica, sveukupno to izgleda mnogo stabilnije, samo nastaviti tako. Malo ih je taj gol poljuljao, al na kraju rutinski.

Biće nešto svakako, samo da potrefe.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Omerbavarac
- Kontakt:
S obzirom na sva desavanja od ljeta, dosta dobra polusezona.
Veceras smo dobili jos jedan dokaz sta znaci kratak roster pa se nadam da je uprava to vidjela i shvatila da u januaru mora ici po najmanje tri igraca.
Pavlovic izrasta u super veznjaka, lakoca kontrolisanja lopte je njegova najveca prednost a u ekipi takvog igraca nemamo. Mozda Guerreiro ali je on vec blizu 30-og ljeta tako da se od njega ne moze ocekivati neki bum.
Kane, napadac kakvog Bayern nije imao.
Primljeni gol ide na dusu Neueru.
Veceras smo dobili jos jedan dokaz sta znaci kratak roster pa se nadam da je uprava to vidjela i shvatila da u januaru mora ici po najmanje tri igraca.
Pavlovic izrasta u super veznjaka, lakoca kontrolisanja lopte je njegova najveca prednost a u ekipi takvog igraca nemamo. Mozda Guerreiro ali je on vec blizu 30-og ljeta tako da se od njega ne moze ocekivati neki bum.
Kane, napadac kakvog Bayern nije imao.

Primljeni gol ide na dusu Neueru.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Njegovo "propadanje" i nestajanje je fenomen. Nema tu mentalnu snagu da se trgne, da nešto izmisli kad ne ide. On se jednostavno preda i stvari pusti kraju. Gori od njega je veceras bio Tuchel koji ga nije mijenj'o. Možda ga je ostavio da se dohaviza, al' iskustvo nam kaže da kad on krene u tom modu, iz njega ne izlazi.armando je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:37Poslije onakvog starta i prijatnog iznenađenja bilo je pitanje vremena šta će sa njim krenuti po zlu.
Srećom, nije povreda. Ima potpunu podršku trenera pa nek ga preko zime opet motiviše da pruži što više.
Nažalost, mislim da smo maksimum već vidjeli i ostalo je kusur.
Sablju, strijelu, uragan ili šta već u vidu Robbena nećemo zadugo gledati.
Veliko je pitanje hoće li naša generacija zapamtiti nekog barem sličnog Robenu? Sane to nije, ni blizu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Svi imamo neka ocekivanja od ovog transfer roka, a stvarnost bi mogla biti drugacija.Omerbavarac je napisao/la: ↑20 dec 2023, 22:50Veceras smo dobili jos jedan dokaz sta znaci kratak roster pa se nadam da je uprava to vidjela i shvatila da u januaru mora ici po najmanje tri igraca.
Ko da gledam da poslije ove 2 utakmice misle da smo u vezi dobro opremljeni cim ekipa nije patila u odsustvu dvojca Kimmich-Goretzka.
A za odbranu bi mogli dovesti na posudbu nekog ala Boateng samo s tanjim policijskim dosjeom.
Al eto, Frend se smjeska i daje izjave ko da zna nesto sto mi ostali ne znamo, pa cemo da vidimo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Itekako treba razmisliti o povratu Zirkzeea, veceras dvije asistencije protiv Intera, pogotovo kod drugog gola.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mislim da mnogi ocekuju previse od prelaznog roka. Iz uprave (cini mi se da je bio Hainer) su ne tako davno vec izjavili da ne zele prevelik igracki kadar da nebi bilo previse nezadovoljstva u ekipi.
Vjerovatno ce doci 1-2 igraca i to je to.
Vjerovatno ce doci 1-2 igraca i to je to.
- Centre forward
- Kontakt:
Omšo, jesmo li mi njega prodali ili posudiliOmerbavarac je napisao/la: ↑20 dec 2023, 23:27Itekako treba razmisliti o povratu Zirkzeea, veceras dvije asistencije protiv Intera, pogotovo kod drugog gola.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Prodali ali imamo buy back za neke male pare, ispod 20ak miliona.Centre forward je napisao/la: ↑21 dec 2023, 01:01Omšo, jesmo li mi njega prodali ili posudiliOmerbavarac je napisao/la: ↑20 dec 2023, 23:27Itekako treba razmisliti o povratu Zirkzeea, veceras dvije asistencije protiv Intera, pogotovo kod drugog gola.![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Opasno je izgledalo u drugom poluvremenu jer su vukovi stali bliže igračima koji su se krenuli zajebavati i voziti u trećoj ali je ulazak De Ligta stabilizirao stanje. U dvije utakmice osim bušenja Zurbriggena i nije bilo nekih opasnosti po gol.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Zaspo kad je de Ligt usao..
Ali vidim da nisam nista propustio.
Heri maderfaker Kejn
kakav igrac 

Heri maderfaker Kejn

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Centre forward
- Kontakt:
Moram priznat' da ga nisam gled'o kako nas je napustio. Ako valja kako tvrdite, ne vidim prepreku da ga vratimo.harden je napisao/la: ↑21 dec 2023, 01:07Prodali ali imamo buy back za neke male pare, ispod 20ak miliona.Centre forward je napisao/la: ↑21 dec 2023, 01:01Omšo, jesmo li mi njega prodali ili posudiliOmerbavarac je napisao/la: ↑20 dec 2023, 23:27Itekako treba razmisliti o povratu Zirkzeea, veceras dvije asistencije protiv Intera, pogotovo kod drugog gola.![]()
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
-
- Kontakt:
Šta će ti, da hobla klupu samo. Niti bi se on vratio da provede 90% vremena na klupi.Centre forward je napisao/la: ↑21 dec 2023, 10:51Moram priznat' da ga nisam gled'o kako nas je napustio. Ako valja kako tvrdite, ne vidim prepreku da ga vratimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.