Pa prosječni Bošnjo, ja i ne navijam za Inter, šta imam kmečati što su ispali

Stvarno si glup kao što sam i mislio.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ma pusti ga samo blebece, davno sam shvatio da da ovakvima samo mozes onako kratko odgovarat.Biscione je napisao/la: ↑21 dec 2023, 10:57Ako mi svi navijači Intera smatramo da je Arnautović fail od transfera ne znam zašto navijač nekog drugog kluba ga dođe branit, pitao bih te bil tako mislio da je tvoj klub posljednih 10 mil iz kase dao za levata koji je 50% vremena povrijeđen a preostalih 50% beskoristan kad igra
Upravo to, Inzaghi je griješio s njim što ga je forsirao da igra gotovo svaku po 90' a čovjek u godinama i ne može fizički to iznijet i forma mu pala. Umjesto da ga je ubacivao u 60' bilo bi bolje i za Inter i za Džeku jer b tih pola sata vrhunski igrao. Kako bi nam sad dobro došao, Thu-La starteri a Džeko na klupi umjesto Arnautovića i Alexisa
Biscione je napisao/la: ↑21 dec 2023, 10:57Ako mi svi navijači Intera smatramo da je Arnautović fail od transfera ne znam zašto navijač nekog drugog kluba ga dođe branit, pitao bih te bil tako mislio da je tvoj klub posljednih 10 mil iz kase dao za levata koji je 50% vremena povrijeđen a preostalih 50% beskoristan kad igra
Čitaj raspravu od početka, moj prvi post.ik0ik0 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 07:47Džeko je imao puno bolju karijeru. Jasno ko dan.
Ali je daleko Džeko od onog Džeke prije 5+ godina. I lani je Džeko bio lošiji igrač nego Arnautović. Zato i jest bankrotirani Inter i štedljivi Morata odlučio iskeširati 10M€ (ako mene pitaš daleko previše) za 34-godišnjeg napadača. Bili su svjesni činjenice da je samoubojstvo krenuti u sezonu s Džekom kao 3. opcijom za napadača. Samo **** ga, povrijedi im se Aranautović pa su ovih 10M€ baš bacili.
Ili ti misliš da je Džeko i dalje bolji igrač od Arnautovića i da Morata i Inzaghi nemaju pojma u slaganju rostera?!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.