Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Kako je celzi nastimao x za kladinonice,pih 

Što su naštimali? Talijan im trener, to je očekivano bilo da neće Chelsea pretjerano napadati.Aldinn je napisao/la:Kako je celzi nastimao x za kladinonice,pih
fakat mi nije krivo sto sam pao na listicu ceko bi veceras samo Miamia da sam proso Anu(na dobre pare), ali ona mala ciganka Bartoli **** li je posred supka svakih 10 sekundi zadrzava, nesto sere fuj sve joj **** ruzno malo cigansko kako je odvratna samom pojavom svojom, Ana je grijesila dosta uzasan servis i nije ni cudo sto je izgubila znao sam da ce na kraju biti 2:0 za ciganku malu ali ona njena igra je fuj kakav je ono tenis prvi put u zivotu da nesto nako vidim!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Oj Miamia ,kako ga potopi Oklahoma 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
haxonja je napisao/la:Chelsea-FCK dg 2![]()
Real-Lyon 1![]()
Un.O-Radnicki 1![]()
Paok-Aek -3+ 1![]()
Argentina-Venecuela 1![]()
Vancuver-Colorado 1![]()
Cekam veceras ove 2
kv. 10.05 uplata 10KM =100.5Km

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne moRe se ni 130 maraka dići.Monolog je napisao/la:
Golden State - Dallas 210+![]()
Wawrinka - Berdych 23+![]()
Del Potro - Kohlschreiber 2![]()
Roddick - Gasquet 2![]()
Kvota 41.07
Sretno

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Na ovom forumu, Bože me sačuvaj, sve biznismeni. K'o od šale ulože sto eura. Aferim 'arani.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
e proslo kolo EL sam igrao sve utakmice da nece biti crvenog i nece biti penala i pao sam samo na 1 paru i to braga:liverpool.
danas cu odigrati isto znaci sve parove EL (ck1 i J1) kvota oko 38....uplata 10 KM. Fkt mislim da je red da prodjem jer vec 2 dana padam na 1 paru
tacnu kvotu cu kasnije objaviti dok se nakanim da odem do kladionice
sretno ko bude pratio
danas cu odigrati isto znaci sve parove EL (ck1 i J1) kvota oko 38....uplata 10 KM. Fkt mislim da je red da prodjem jer vec 2 dana padam na 1 paru

Veca ti je vjerovatnoca da ce veceras biti penali i crveni nego proslo koloSunfrenzy je napisao/la:e proslo kolo EL sam igrao sve utakmice da nece biti crvenog i nece biti penala i pao sam samo na 1 paru i to braga:liverpool.
danas cu odigrati isto znaci sve parove EL (ck1 i J1) kvota oko 38....uplata 10 KM. Fkt mislim da je red da prodjem jer vec 2 dana padam na 1 parutacnu kvotu cu kasnije objaviti dok se nakanim da odem do kladionice
sretno ko bude pratio

Iskreno drug ,velike su ti sanse da opet padnes ,8 utakmica ,gdje se igra za prolaz i da ne bude crveni ili penal ,znaci malo je reci koliko moras srece imati da ovo prodjes ,ali eto sa srecom .Sunfrenzy je napisao/la:e proslo kolo EL sam igrao sve utakmice da nece biti crvenog i nece biti penala i pao sam samo na 1 paru i to braga:liverpool.
danas cu odigrati isto znaci sve parove EL (ck1 i J1) kvota oko 38....uplata 10 KM. Fkt mislim da je red da prodjem jer vec 2 dana padam na 1 parutacnu kvotu cu kasnije objaviti dok se nakanim da odem do kladionice
sretno ko bude pratio
Inace mislim da prolaz Dinama 1.45 je super kvota ,tesko City moze okrenuti 0-2 i proci dalje ,kao i Zenit 1 ,tesko da ce proci dalje ali pobjediti bi trebali
- pintol_TM87
- Kontakt:
sinoc uplatio 10 km dobio 16,8
igrao Djokovicka,federera i nadala od tenisa i fudbal cruzeiro 1 i internacional x2...eto vratio sam ono sto sam potrosio 
danas ajax 2 ako je gledao njihov prvi mec znace zasto ..pozz

danas ajax 2 ako je gledao njihov prvi mec znace zasto ..pozz
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

e nek mi je Bog na pomoci....moro sam uplatiti iako znam da je veliki ulog i sve al jbg....i u LP nije bilo penala i crvenog a jos je veca napetost

Ali je manje utakmica. Nek ti je sa srecom
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
-
- Kontakt:
nek ti je dragi Bog na pomociSunfrenzy je napisao/la:
e nek mi je Bog na pomoci....moro sam uplatiti iako znam da je veliki ulog i sve al jbg....i u LP nije bilo penala i crvenog a jos je veca napetost

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
0:2 WINMauzer je napisao/la:21:00 Ivanović A.-Bartoli M. 2 @ 2.70

Dinamo Kiev prolaz
Liverpool manje od tri gola
Porto 1
Benfica prolaz
Spartak prolaz
Viena - Salzburg z2
Modo 1
Liverpool manje od tri gola
Porto 1
Benfica prolaz
Spartak prolaz
Viena - Salzburg z2
Modo 1
Evo vam od mene 3 tenisa koja prolaze sa odlicnom kvotom.
Wozniacki, Skugor i Bop/Que.
Wozniacki, Skugor i Bop/Que.
Sinoc sam uspeo na neki sitan ulog da uhvatim 4400,cisto da me vrati nakon onog zicer pada na JJ.
Za danas:
Ceska-Srbija(U17) 1 1.90
Zenit-Twente(0:1) 1 2.10
Liverpool-Braga 1 1.50
Bern-Kloten kp1 1.60
New York-Memphis kp1 1.40
Za danas:
Ceska-Srbija(U17) 1 1.90
Zenit-Twente(0:1) 1 2.10
Liverpool-Braga 1 1.50
Bern-Kloten kp1 1.60
New York-Memphis kp1 1.40
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Za utakmicu Zenit-Twente dobro procijenite hoćete li staviti na listić, obzirom da je golmanu Zenita, u saobraćajnoj nesreći, smrtno stradala supruga.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Jaoadis.p je napisao/la:Za utakmicu Zenit-Twente dobro procijenite hoćete li staviti na listić, obzirom da je golmanu Zenita, u saobraćajnoj nesreći, smrtno stradala supruga.

Sumnjam da ce uopste Malafeyev braniti veceras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.